TILMELD DIG TIL VORES ONLINE DANSKHOLD - UGENTLIG OPTAG

LÆR DANSK på sprogskolen I thisted A2B Sprogcenter Thisted

Velkommen til A2Bs sprogcenter Thisted

A2B tilbyder på vores sprogskole i Thisted en fleksibel, individuel og beskæftigelsesrettet danskuddannelse for integrationsborgere, hvor målet er, at kursisterne lærer dansk og kommer i job eller uddannelse. Desuden tilbyder vi målrettet og individuel danskuddannelse for studerende og udenlandske medarbejdere.  

Værdigrundlag:

A2B har et individuelt og jobrettet fokus, hvor målet er selvforsørgelse. Danskuddannelsen hos A2B indeholder undervisning i dansk sprog og kultur samt arbejdsmarkeds- og samfundsforhold i Danmark. På første og andet modul lægger vi særlig vægt på mundtlige og beskæftigelsesrettede sprogkundskaber.

Vi er prøveafholdende:

Du kan tilmelde dig prøve i Dansk 1, Dansk 2, Dansk 3, Indfødsret eller Medborgerskab ved at klikke her.

Prøver og karakterer:

I 2022 er A2B's sprogcentre i Thisted og Mors lagt sammen i statistikken i ministeriets årsrapport.

I 2022 havde vi på sprogcentrene i Thisted og Mors disse beståelsesprocenter:
Danskuddannelse 1: 100 pct. (7 ud af 7)
Danskuddannelse 2:  95,7 pct. (22 ud af 23)
Danskuddannelse 3:  91,8 pct. (101 ud af 110)

Og disse gennemsnitlige karakterer:
Danskuddannelse 1: 5,2
Danskuddannelse 2: 7,2 
Danskuddannelse 3: 7,5

Kilde: Aktiviteten hos udbydere af danskuddannelse for voksne udlændinge m.fl. 2022 

Evalueringer:

Vi gennemfører to gange årligt en trivselsundersøgelse blandt alle kandidater.

Andet:

A2B støtter etableringen af et kursistråd/kandidatråd og inddrager kursistrådet aktivt i beslutninger vedrørende sprogcenteret.

KONTAKT A2B SPROGCENTER thisted

A2B Sprogcenter Thisted

Adresse: Munkevej 9
Postnr./By: 7700 Thisted
Telefon: +45 25 42 22 92
P-nr.: 10 26 91 79 44

Centeret er åbent efter aftale.

Kontakt:

Kirsten Marie Bjerregaard Larsen
Telefon: +45 27 61 16 04
Email: sprogthisted-mors@a2b.dk

Vil du tilmeldes danskuddannelsen hos A2B?

Kontakt Thisted Kommune på 99 17 17 17.

Lær dansk gratis på Sprogcenter Thisted

Som international borger, der bor, arbejder eller studerer i Danmark, er det sandsynligvis gratis for dig at gå på danskuddannelsen på vores sprogcenter eller online. Danskuddannelsen er gratis, når du har en henvisning fra kommunen.

Måske har du allerede fået en henvisning fra kommunen? Hvis ikke, så kontakt kommunen eller ring til os på +45 25 42 22 92, så hjælper vi dig.

Danskundervisning til internationale medarbejdere

A2B tilbyder internationale medarbejdere holdundervisning på alle niveauer på sprogcenteret midt i Thisted eller på 100 pct. online hold. Skræddersyet undervisning fra begynderdansk til ekspertniveau til medarbejdere eller ledere. Vi afdækker, om denne undervisning kan være gratis under danskuddannelsesloven.

Kontakt os

Vi vil gerne guide jer til den bedste løsning til jer og jeres internationale medarbejdere. Kontakt os på telefon +45 25 42 22 92 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig for at afklare, hvordan vi bedst arrangerer danskundervisning hos jer. 

NY I DANMARK

Er du lige kommet til Danmark? Og vil du gerne lære dansk hos A2B?

Vi tilbyder forskellige kurser inden for den gratis danskuddannelse for internationale borgere. Vi har også plads til dig - kontakt Thisted Kommune på +45 99 17 17 17 for at få en henvisning til et danskkursus hos A2B

send en mail til sprogskolen i thisted

Depositum

Velkommen til danskuddannelsen hos A2B. Vi er glade for, at du har valgt at gå til danskuddannelsen hos os. Herunder har vi samlet oplysninger om hvordan du betaler depositum.

Du skal inden start på undervisningen betale et depositum på 2.000 kr. De 2.000 kr. betaler du på dette link. Når du møder op til undervisning, skal du medbringe kvittering på din indbetaling. Hvis du er i Danmark som au pair, skal du ikke betale depositum.

Tilbagebetaling af depositum

Det er kommunen, der beslutter, hvornår du kan få depositum retur. Reglerne er, at når du består et modul eller den afsluttende prøve inden for tidsfristerne (6 måneder for modul 1 og 2, 7 måneder for modul 3, 8 måneder for modul 4 og 9 måneder for modul 5 og 6), får du dit depositum retur. Hvis du stopper danskuddannelsen, herunder f.eks. på grund af udrejse af Danmark, uden at have bestået et modul inden for tidsfristen, eller består modultesten efter tidsfristen, får du ikke dit depositum retur. Ring til os eller mød op i sprogcenterets åbningstid for at aftale nærmere om tilbagebetaling af depositum.

Har du spørgsmål?

Kontakt dit sprogcenter på 25 42 22 92, hvis du har spørgsmål til danskuddannelsen, betaling og støttemuligheder.

klik her for betaling af depositum

Kontakt os

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig.

Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig