kurser online og på vores sprogcentre A2B Danskuddannelse

Danskkurser | Lær dansk hos A2B

A2B tilbyder danskkurser på alle niveauer under den officielle danskuddannelse - fra begynder til ekspert - kurserne kan foregå online eller på vores sprogcentre. Danskuddannelsen er gratis for internationale medarbejdere, studerende og spouses, hvis man har en henvisning fra kommunen. Før du begynder på danskuddannelsen skal du have en visitationssamtale med en af vores visitatorer for at teste dit dansksproglige niveau og indplacere dig på rette hold. 

Vi kan hjælpe dig med at afklare din ret til gratis danskuddannelse: Udfyld formularen herunder eller ring til vores kursuskoordinator på +45 70 26 61 00 for tilmelding eller spørgsmål.  

Du kan læse flere fakta om danskuddannelsen her.

Send os en besked, og vi vender tilbage

A2B leverer danskundervisning af høj kvalitet

A2B har siden 2011 stået for danskuddannelsen i flere kommuner. A2B tilbyder danskuddannelsen til voksne udlændinge. Vores danskuddannelse er af en høj kvalitet, og vi overholder alle krav i danskuddannelsesloven med tilhørende bekendtgørelser. Og så kigger vi hele tiden meget længere end blot på at lære den nye borger dansk.

På vores sprogcentre har vi et konstant beskæftigelsesrettet fokus, og vi har i A2B et mål om at sikre, at de nye borgere bliver aktive medborgere i Danmark. 

A2B er medlem af De Danske Sprogcentre.

Vil du meldes til danskuddannelsen?

Find dit lokale sprogcenter på linket herunder og kontakt centeret for at aftale nærmere om opstart.

Kontakt dit lokale sprogcenter

Vi er prøveafholdende

A2B er prøveafholdende i Dansk 1, Dansk 2, Dansk 3, Indfødsretsprøven og Medborgerskabsprøven - tilmelding her.

tilmeld til prøve
Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig