tag et effektivt danskkursus Lær dansk online med A2B’s danskkurser

Leder du efter et dansk online kursus for at lære at forstå, læse, tale og skrive dansk? Med et danskkursus online med A2B kan du lære dansk i dit eget tempo, og du kan følge undervisningen, uanset om du er hjemme, på arbejde eller ude at rejse. Du sparer både transporttid og omkostninger, og kan lære dansk, når det passer dig bedst.

Vores højt kvalificerede lærere har specialiseret sig i at undervise online, og derfor er et online danskkursus hos os lige så effektivt som at lære dansk i et traditionelt klasseværelse.
Så uanset om du er begynder eller øvet, er det at lære dansk online med A2B en effektiv måde at lære det danske sprog på.

Tilmeld dig et danskkursus online hos A2B i dag, og oplev hvor let det er at komme i gang med at lære dansk!

Online danskkurser for alle

A2B tilbyder online danskkurser på alle niveauer - fra begynder til ekspert.

Vi tilbyder en række danskkurser på hold med en fast underviser, hvor du lærer dansk i et online klasselokale med andre kursister, der taler dansk på samme niveau som dig - se alle hold her.

Hvis du vil have intensiv privatundervisning i dansk med en højt kvalificeret underviser, der målretter undervisningen præcis efter dine behov og ønsker, har vi en række muligheder for privatlektioner i dansk - se mulighederne for privatundervisning her.

Du kan også få et 100% fleksibelt selvstudiekursus i dansk online med A2B, hvor du får et login til vores egen digitale læringsportal. Her kan du gennemgå alle vores dansklektioner med videoer, opgaver, tekster og lydfiler så mange gange, som du vil. Og du kan tage dansklektionerne lige, når det passer dig. Se vores selvstudiekurser i dansk her.

Gratis danskuddannelse online

Hvis du arbejder eller studerer i Danmark, kan du formentlig lære dansk på den officielle danskuddannelse online helt gratis, hvis du har en henvisning fra kommunen. Måske har du allerede fået en henvisning til gratis danskundervisning i din e-Boks? Hvis du ikke har fået en henvisning, kan vi hjælpe dig med at kontakte din kommune for at få den. Herefter skal du blot indbetale et refunderbart depositum på 2.000 kr., og så er du klar til at lære dansk online. Helt gratis.

Ring til os på +45 70 26 61 00 eller udfyld formularen herunder - så kontakter vi dig for at komme videre med at lære dansk online helt gratis. ​

Vil du vide mere om at lære dansk online?

Indsend formularen, og vi kontakter dig

FAQ om online danskundervisning

Hvordan foregår online undervisning i dansk hos A2B?

Når du lærer dansk online hos A2B, får du et login til vores online læringsportal, hvor du finder link til din online undervisning, alle undervisningsmaterialer, opgaver fra din lærer og ekstra materiale, så du kan logge ind og lære endnu mere dansk, når det passer dig.
Den online klasseundervisning foregår via Microsoft TEAMS, og du finder som beskrevet link til undervisningen inde på A2B portalen. Din lærer underviser præcis på samme måde som i et klasselokale, og du vil både opleve læreroplæg, samtaler på klassen, paropgaver, gruppearbejde, selvstændigt arbejde samt selv skulle lave oplæg.

Hvad skal jeg selv gøre, når jeg lærer dansk online?

Uanset hvilket kursus, du lærer dansk på, så er det en forudsætning for, at du virkelig lærer noget, at du deltager på en pc eller tablet med en god internetforbindelse, og at du sidder et roligt sted, hvor du kan tale og være aktiv. Det er desuden væsentligt, at du deltager aktivt i undervisningen.

Hvorfor skal jeg vælge online undervisning hos A2B?

A2B har undervist i dansk online i mange år, og vi ved derfor, hvordan man anvender det online klasseværelse til effektiv, interessant og varieret danskundervisning. Den online danskundervisning hos A2B er derfor veltilrettelagt og pædagogisk tilpasset det online undervisningsrum, så vi samlet set har en online danskuddannelse med høje beståelsesprocenter og meget høj tilfredshed i vores trivselsundersøgelser. ​

Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig