lær dansk i aarhus hos A2B Erhvervsakademiet og universitetet i Aarhus

Velkommen til A2B Sprogcenter Aarhus | Lær dansk i Aarhus

A2B tilbyder danskkurser under danskuddannelsen. Vi tilbyder også online informationsmøder, vores populære samtalekurser og du kan læse om, hvordan vi tilbyder danskuddannelsen og danskkurser på din virksomhed.

Lær mere her eller kontakt os på +45 24 88 48 15 eller danishaarhus@a2b.dk – og lad os vejlede dig til det bedste danskkursus for dig.

Kick start din Danskuddannelse!

Deltag i vores intensiv danskundervisning og fordyb dig i det danske sprog hver dag i to uger.

Vi mødes mandag til fredag ​​kl. 9.00-13.00 i to uger og afslutter modulet med en test på din sidste dag.

Vi tilbyder både modul 1 og modul 2 i juni og i august som intensiv undervisning.

På denne måde kan du gennemføre et eller to hele moduler på en sommer og få styr på din dansklæring!

Tilmeld dig og se datoerne nedenfor.

Danskuddannelse på AU

For ansatte/studerende på AU og deres ægtefæller

A2B er specialiseret i at undervise i dansk til højtuddannese internationale borgere. Vores kurser under den officielle danskuddannelse på Aarhus Universitet er åbne for AU-ansatte, studerende og ægtefæller.

Når du deltager i A2B's danskkurser vil du modtage undervisning af høj kvalitet af erfarne undervisere, og du vil opleve, at vi tilpasser danskuddannelsen efter dine specifikke behov. Vi ved, at din tid er kostbar, og derfor vil alle vores kurser foregå på universitetet eller online.

På vores kurser vil du opleve, at vi underviser ud fra emner, der er relevante for dit arbejdsliv og dine faglige interesser, og så handler undervisningen også om det danske samfund og dansk kultur. Vi dækker alle sprogindlæringsdiscipliner såsom grammatik og syntaks, tale, lytte og læseforståelse.

På A2B's danskkurser på Aarhus Universitet vil du opleve:

 • Fleksible kurser, der passer til din arbejdstid
 • Introduktion til det danske samfund, værdier og mindset
 • Den officielle danskuddannelse med afsluttende eksamen
 • Undervisningsmateriale og undervisningsindhold målrettet højtuddannede 
 • Erfarne lærere, der fokuserer på dine behov

Fra AU? Skriv dig op her!

Udfyld formularen, og vi kontakter dig med yderligere information.

Danskuddannelse på BAAA

Hos A2B er det sjovt, relevant og praktisk at lære dansk. Du lærer det danske sprog og følger de 5 moduler i den officielle danskuddannelse. På Erhvervsakademi Aarhus (Business Academy Aarhus) vil vi især fokusere på sprogets betydning i dit studieliv:

 • Sådan får du et relevant og velbetalt studiejob
 • Få en interessant praktikplads
 • Smalltalk med danskere i skole og på arbejdet
 • Skriv e-mails og forstå danske breve f.eks. i din e-boks

Undervisningen foregår på BAAA campus, hvilket gør det nemt for dig at deltage i danskundervisningen efter din almindelige undervisning. Danskuddannelsen betales af Aarhus Kommune, og du skal blot betale et refunderbart depositum på 2.000 kr. for at deltage.

Kontakt vores koordinator for at høre mere:
Tina Raakjær Mølgaard
Telefon: +45 24 88 48 15

send en mail til vores koordinator

A2B Sprogcenter AarhusAdresse: Vestergade 58N, 4. salPostnummer og by: 8000 Aarhus CP-nummer.: 1025820262

Administration:Julie O'Neill, KoordinatorTelefon: +45 50 77 03 35E-mail: danishaarhus@a2b.dk

Tina Raakjær Mølgaard, KoordinatorTelefon: +45 24 88 48 15E-mail: danishaarhus@a2b.dk

Centeransvarlig:
Peter Egeløkke Christensen
Telefon: +45 20 49 23 87
Mail: pchr@a2b.dk

Anna Ejby (on leave)
Telefon: +45 24 88 48 15

Find us on facebook here 

Send en mail

Du kan tage PD3 hos os

Vi afholder eksamen Prøve i Dansk 3.

tilmeld dig her

PD3 eksamens forberedende kursus

A2B tilbyder et online kursus, der forberede dig til at tage PD3 eksamen.

find mere information her

Danskuddannelse på virksomheder

A2B er specialiseret i at undervise højtuddannede i dansk på virksomheder. Hvis virksomhedens internationale medarbejdere inden for de seneste fem år er ankommet til Danmark, vil de højst sandsynligt være berettiget til at modtage gratis danskundervisning under den officielle danskuddannelse. Hvis de er berettigede til en henvisning, betales undervisningen af kommunen, og hver enkelt medarbejder skal blot betale et depositum på 2.000 kr. for at deltage. Hvis i kan samle medarbejdere til et helt hold, kan A2B undervise på jres virksomheden i det tidsrum, der passer til jeres arbejdsplan.

Vi tilbyder:

 • Undervisningstider, der passer jeres arbejdstid
 • Lektioner på virksomheden efter aftale
 • Den officielle danskuddannelser med den afsluttende prøve PD3
 • Lærere med mange års erfaring
 • Introduktion til det danske samfund, værdier og mindset
 • Pædagogisk indhold målrettet medarbejdernes professionelle behov

Corporate Danish

Hos A2B tilbyder vi specifikt kurser særligt tilrettelagt til ledere og nøglemedarbejdere. Kurserne har fokus på at udvikle de særlige sprogkundskaber, som arbejdsgiver og medarbejdere har brug for til en videre karriere i virksomheden.

Lektionerne fokuserer på at bruge og tale sproget, og fokus er på mundtlig kommunikation og udtale. Vi vil fokusere på at tale om hverdagsting, og om hvordan man kommunikerer specifikt på din arbejdsplads, ved møder, på at præsentere, skrive e-mails osv. Kurserne er baseret på CEFR-skalaen, og du opnår derfor formelt anerkendte sprogkundskaber.

Corporate Danish er opbygget i moduler af 10 ugers varighed med en afsluttende evaluering. Undervisningen sker på virksomheden i 1½ time to gange om ugen. Niveauerne spænder fra "begyndere" til "mellem" og til sidst til "avancerede".

Tal dansk!

Åbne samtalekurser

A2B tilbyder et samtalekursus til kursister på modul 3, 4 og 5, der ønsker at forbedre deres evne til at tale dansk. I et travlt arbejdsliv kan det være svært at finde tiden og mulighederne for at øve sine danske samtaleevner. Hvis du ønsker at vedligeholde og forbedre dit konversationsdansk – måske ud over dine almindelige dansktimer – er denne klasse lige det, du leder efter. Med instruktion og vejledning fra din lærer vil du diskutere emner som politik, rejser, familieliv eller livet i Danmark – alt sammen gennem rammer og aktiviteter, der har til formål at få dig til at tale meget.

Samtalekurser på dit AU-institut

Vil du øve dine danske samtaleevner sammen med dine kolleger på AU? Kurser, hvor A2B's underviser møder op på instituttet og underviser en gruppe medarbejdere? A2B tilbyder samtalekurser for mindre grupper på AU campus. Med instruktion fra din underviser vil du diskutere relevante nyhedsemner, livet i Danmark, og du lærer, hvordan du præsenterer dit arbejde eller din forskning på dansk.

Executive Danish

Executive Danish er en række skræddersyede lektioner målrettet én specifik og vigtig medarbejder i virksomheden. A2B's medarbejder møder enten op på virksomheden, mødes med medarbejderen hos A2B i Aarhus C, eller underviser online. Medarbejderen vil have samme underviser gennem hele forløbet, og undervisningens indhold, tid og fokus vil blive planlagt sammen med læreren på forhånd.

Fokus kan være på:

 • Opbygning og udvidelse af dansk ordforråd
 • Træning af dansk kommunikation på arbejdspladsen
 • Forberedelse på vigtige møder og præsentationer
 • Læsning og forståelse af vigtige arbejdstekster og dokumenter

Pre-arrival Dansk online selvstudie

A2B’s Pre-arrival Online Dansk Selvstudie er en online dansk portal på højt niveau, der gør det praktisk og smart at lære grundlæggende danske sprogfærdigheder ved selvstudie. Lektionerne består alle af både videoer, lydfiler, tekster og selvrettende opgaver. Portalen indeholder også information og viden om det danske samfund, kultur og arbejdsmarked. Vi har gjort det nemt for dig at lære dansk, allerede inden du ankommer hertil.

tilmeld her
Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig