TILMELD DIG TIL VORES ONLINE DANSKHOLD - UGENTLIG OPTAG

Find den nærmeste sprogskole og A2B kontorer her

A2B har sprogcentre i flere byer, og her på siden kan du finde dit nærmeste sprogcenter og finde kontaktoplysninger og mere info om den lokale sprogskole. 

Lær dansk på A2B’s sprogskoler og online

På A2B's sprogskoler tilbyder vi den officielle danskuddannelse, og du finder alle vores sprogskoler på kortet herover. På sprogskolerne tilbyder vi, at du kan lære dansk gratis med en henvisning til den officielle danskuddannelse fra din egen kommune. Vi tilbyder også danskundervisning for virksomheder og uddannelsessteder og online danskundervisning

Vi tilbyder således, at du kan gå til de afsluttende prøver på danskuddannelsen (Prøve i Dansk 1, Prøve i Dansk 2 eller Prøve i Dansk 3) som selvstuderende. Derudover tilbyder vi, at du kan tage Medborgerskabsprøven og Indfødsretsprøven hos os. 

A2B har hovedkontor i Viby ved Aarhus, hvor vores dedikerede team af medarbejdere i sekretariatet og udviklingsafdelingen arbejder hånd i hånd for at understøtte vores sprogcentre og medarbejdere administrativt. Vi fokuserer også på at udvikle innovative pædagogiske metoder og digitale løsninger, som bidrager til konstant forbedring af vores danskuddannelse. Vores mål er at skabe en endnu bedre læringsoplevelse for vores studerende.

A2B har hovedkontor i Viby ved Aarhus, hvor vi har et sekretariat og en udviklingsafdeling, der hjælper vores sprogcentre med administration, og også med udvikling af tilbuddet og med at udvikle digitale løsninger, som er med til at gøre vores danskuddannelse endnu bedre. 

På vores satellitkontorer (de grå felter på kortet) tilbyder A2B, at du kan komme til modultest på danskuddannelsen, hvis du følger danskuddannelsen online. Modultest er de obligatoriske prøver, du skal bestå efter et modul på danskuddannelsen for at få lov at fortsætte på næste modul. Modultesten skal foregå fysisk, og kan ikke gennemføres online.

Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig