TILMELD DIG TIL VORES ONLINE DANSKHOLD - UGENTLIG OPTAG

Fleksibel og online DANSKUNDERVISNING Vi lærer jeres internationale medarbejdere dansk

Som HR-medarbejder, international koordinator, eller ejer/direktør i en virksomhed kan det være en svær opgave at finde det rette danskkursus til internationale medarbejdere, der gerne vil lære dansk. 

A2B er jeres single point of contact når virksomhedens medarbejdere skal lære dansk. Vi tilbyder danskundervisning for udlændinge på alle niveauer – fra begynder til ekspert.

Gratis danskkursus til dine medarbejdere

Ofte kan den internationale medarbejder have ret til gratis danskkurser, så vi hjælper som noget af det første med at afdække den enkeltes mulighed for at få gratis danskuddannelse.  

Det eneste, du skal gøre, er at bede medarbejderen kontakte A2B - derefter afklarer vi muligheden for gratis dansk, og vi finder det bedste tilbud, som passer til den enkelte. 

Online danskundervisning – nemt og fleksibelt

Vi har en række relevante tilbud om danskundervisning til internationale medarbejdere, hvor undervisningen foregår online, og kan tilrettelægges både i og uden for arbejdstiden. 

Det gør det nemt og fleksibelt for virksomhedens internationale medarbejdere at lære dansk hos A2B. 

Vi tilbyder blandt andet:

 

Kontakt os

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig for at aftale nærmere om, hvordan vi bliver jeres single point of contact omkring danskkurser til jeres internationale medarbejdere. Du kan også ringe til os på +45 70 26 61 00

Danskundervisning til medarbejdere

Udfyld formularen, og vi kontakter dig om danskundervisning til jeres internationale medarbejdere.

Online danskundervisning under danskuddannelsen

Det er gratis for internationale medarbejdere og studerende i Danmark at lære dansk på den officielle danskuddannelse hos A2B med en henvisning fra kommunen – henvisningen kan man typisk få, hvis man har været i Danmark i mindre end fem år. 

A2B’s danskkurser under danskuddannelsen foregår i høj grad online, og vi har undervisning både i dagtimerne og aftentimerne, så medarbejderne kan deltage, uanset om de skal have undervisning i arbejdstiden eller i fritiden. 

Den online danskundervisning fungerer præcis som i et fysisk klasselokale med læreroplæg, gruppeopgaver, små øvelser mm, og man er en del af et hold med en lærer. 

Med vores online danskkurser får deltagerne undervisning af høj kvalitet – helt uden transporttid til en fysisk sprogskole. 

Hvis medarbejderen ønsker at deltage på et fysisk hold på et af vores sprogcentre, er det også muligt - se hvor vi har sprogcentre her.

send en mail til vores virksomhedsservice

Hvad koster danskuddannelsen?

Udenlandske studerende og ansatte har de første fem år, de bor i Danmark, ret til et tilbud om gratis danskuddannelse. Det er den kommune, hvor medarbejderen bor, der skal give henvisningen til danskuddannelse, og det er kommunen, der betaler for det.

Henvisningen ligger typisk i den ansattes e-boks, men hvis medarbejderen er i tvivl om sin ret til gratis danskuddannelse, kan vi hjælpe med at afklare mulighederne. Ring til os på +45 70 26 61 00.

Hvis retten til gratis dansk er udløbet

Hvis man ikke længere har ret til gratis danskuddannelse - det kan være, hvis man fx har boet i Danmark mere end 5 år eller allerede har bestået en danskprøve - kan man følge danskuddannelse hos A2B som selvbetalende. 

Kontakt A2B's kursuskoordinator på +45 70 26 61 00 for at høre mere om mulighederne. 

Målrettet undervisning af høj kvalitet

A2B har undervist internationale borgere i dansk på sprogskoler, virksomheder og online i mere end 10 år. Vores undervisere er universitets- eller læreruddannede og specialiserede i at afdække sprogbehov og målrette undervisningen. Vi samarbejder med en række virksomheder og uddannelsesinstitutioner, og vi opkvalificerer årligt 1.000 kursister.

A2B er en del af AS3 koncernen.

Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig