danskkurser på virksomheden til internationale medarbejdere Jeres dansksproglige partner

Lad os være ærlige: Danskundervisning til internationale medarbejdere kan være noget af en jungle at finde ud af. Der er kommunalt betalte tilbud, private kurser og mange niveauer, og det kræver en stor indsats at finde rundt i mulighederne.

Som HR-medarbejder, ejer/direktør eller international koordinator i virksomheden er det værdifuldt at have en fast samarbejdspartner om den bedste danskundervisning til virksomhedens medarbejdere. 

Vi hjælper hver enkelt medarbejder i gang

A2B kender lovgivningen, og vi kan være den B2B samarbejdspartner, som målrettet afdækker jeres virksomheds behov for danskundervisning. Vi afklarer mulighederne for hver enkelt medarbejder, inklusiv om de har ret til den gratis danskundervisning, der er under danskuddannelsesloven.

A2B tilbyder blandt andet:

Kontakt os
Vi vil gerne guide jer til den bedste løsning til jer og jeres internationale medarbejdere. Kontakt os på telefon +45 70 26 61 00 eller send en mail, så vi kan afklare, hvordan vi bedst arrangerer danskundervisning hos jer. 

send en mail til a2b's B2B service

Kontakt A2B om danskundervisning

Udfyld formularen, og vi kontakter dig om dansk til jeres internationale medarbejdere.

Holdundervisning under danskuddannelsen

Det er  gratis for internationale medarbejdere og studerende i Danmark at lære dansk på danskuddannelsen hos A2B med en henvisning fra kommunen. 

A2Bs undervisning under danskuddannelsen kan foregå på virksomheden, hvis I samler en gruppe medarbejdere, og undervisningen kan tilrettelægges, så den matcher arbejdstiden og jeres ønsker, ligesom undervisningen også kan målrettes jeres branche og behov. Desuden kan undervisningen foregå 100 pct. online eller på et af vores sprogcentre.

Kontakt os omkring holdundervisning, og vi hjælper med at afklare mulighederne for hver enkelt medarbejder, inklusiv om de har ret til den gratis danskundervisning, der er under danskuddannelsesloven.

send en mail til vores virksomhedsservice

Executive Dansk - en til en undervisning

Vil du lære dansk hurtigt med et intensivt en-til-en danskkursus på højt niveau? Og vil du lære mere om dansk kultur og livet i Danmark, inden du starter din nye karriere i Danmark? A2B tilbyder et online Executive Dansk kursus med en-til-en undervisning tilrettelagt efter dine specifikke behov og dit niveau. Kurset består af 16 onlinelektioner med din underviser og et online selvstudieforløb bestående af 26 dansklektioner og lektioner om Danmark og livet i Danmark.

Information om kurset

Med A2B Executive Dansk kurset får du et intensivt digitalt og personligt 8 ugers online danskkursus med en kombination af selvstudie og en-til-en undervisning med din lærer via Microsoft Teams.

book her

Prearrival - danskundervisning inden ankomst til Danmark eller umiddelbart efter

Med A2B Online Dansk Selvstudiekursus kan internationale medarbejdere eller spouses lære dansk ved online selvstudier, som prearrival inden de kommer til Danmark eller umiddelbart efter ankomst til landet. A2B Online Danish er ambitiøst online danskundervisning med videoer, lydfiler og selvrettende opgaver - med mulighede for at tilkøbe en til en undervisning online. 

Læs mere om vores prearrival self-study course her, hvor der også er mulighed for at booke enkeltkurser eller kontakt os for at booke kurser til en gruppe medarbejdere.

få et tilbud på prearrival dansk

Forberedende kursus til Prøve i dansk 3 (PD3)

En bestået prøve i Dansk 3 (PD 3) er nødvendig for fx læger, tandlæger og ingeniører for at opnå autorisation, ligesom en bestået Prøve i Dansk 3 er en betingelse for at opnå statsborgerskab. Med A2Bs forberedende kursus til Prøve i dansk (PD3) får du kendskab til prøvens opbygning og bedømmelseskriterier og får tips og tricks til de forskellige  prøvediscipliner. Kurset består af en mundtlig og en skriftlig del, så man vælger selv, om man kun har brug for kursus i den ene disciplin eller i begge. 

læs mere om kurset og book her

Målrettet undervisning af høj kvalitet

A2B har undervist i internationale borgere i dansk på sprogskoler, virksomheder og online i mere end 10 år. Vores undervisere er universitets- eller læreruddannede og specialiserede i at afdække sprogbehov og målrette undervisningen til virksomheden. Vi samarbejder bl.a. med Vestas, Aarhus Universitet og Business Academy Aarhus, og vi opkvalificerer årligt 1.000 kursister.

A2B er en del af AS3 koncernen.

Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig