Danskundervisning på virksomheden Dansk til internationale medarbejdere

Målrettet danskundervisning til internationale medarbejdere

At kunne tale dansk er for mange udenlandske medarbejdere nøglen til at etablere et velfungerende og helstøbt liv i Danmark - for hele familien. For uanset om en virksomheds forretningssprog er engelsk, så oplever udenlandske ansatte og deres familier ofte, at de bedre kan begå sig blandt kolleger, naboer, venner og i fritidslivet, hvis de taler dansk.


A2Bs danskkurser er ambitiøse, målrettede og effektive kurser, der er designet til internationale medarbejderes behov. Kurserne tager udgangspunkt i medarbejdernes job, arbejdsdag og hverdagsliv i Danmark, og fokus er både på at lære dansk og på at lære alle de uskrevne regler og normer, som danskerne lever efter.


A2B har flere end 10 års erfaring i at undervise udlændinge i dansk, og vi kan sammensætte et danskkursus, der passer præcis til jeres behov.

Skræddersyede kurser

Vi kan sammensætte et kursus, der passer præcis til jeres medarbejdere og jeres virksomhed. Uanset om nogle medarbejdere fortsat har ret til gratis danskundervisning under danskuddannelsesloven, om andre har opbrugt deres ret, og om nogle skal betale selv, så kan vi sammensætte et forløb, der matcher behovene. Kontakt os, og vi kan afklare, hvordan vi bedst arrangerer kurset hos jer. 

Kontakt os
Kontakt os på telefon 70 26 61 00 eller send en mail, så vi kan afklare, hvordan vi bedst arrangerer kurset hos jer. 

send en mail til a2b

A2B FVU

A2B tilbyder FVU (Forberedende Voksen Undervisning) på flere af vores sprogcentre. FVU er et undervisningstilbud til voksne, og vi tilbyder FVU-Start, FVU-Dansk, FVU-matematik, FVU-engelsk og FVU-digitalt.

Kontakt A2B for at høre mere om, hvordan vi kan tilrettelægge et FVU-kursus for jeres medarbejdere.

Kontakt dit sprogcenter

Kickstart danskundervisningen - 10 ugers intensivt kursus
Vi kan eksempelvis tilbyde dette intensive danskkursus, hvor der er undervisning på virksomheden to gange om ugen i to timer. Holdet kan bestå af op til 12 udenlandske medarbejdere og evt. medfølgende ægtefæller. Der er fart på undervisningen, og på de 10 uger lærer medarbejderne at tale det basale dansk, de har brug for på jeres virksomhed, blandt kolleger, og for at kunne begå sig i deres fritidsliv og hverdagsliv.


Vores underviser tager udgangspunkt i virksomhedens branche og kultur og i den hverdag, medarbejderne har. Kurset består af fire timers undervisning på virksomheden om ugen i 10 uger.

Få mere info om 10 ugers kursus

Prearrival - danskundervisning inden ankomst til Danmark eller umiddelbart efter / Danish lessons before arrival in Denmark or immediately after

Med A2B Online Danish kan internationel medarbejdere eller spouses lære dansk ved online selvstudier, som prearrival inden de kommer til Danmark eller umiddelbart efter ankomst til landet. A2B Online Danish er ambitiøst online danskundervisning med videoer, lydfiler og selvrettende opgaver - med mulighede for at tilkøbe en til en undervisning online. 

/

With A2B Online Danish, international employees or spouses can learn Danish through online self-study, as a prearrival before they come to Denmark or immediately after arrival in the country. A2B Online Danish is an ambitious online Danish course with videos, audio files, and self-correcting assignments - with the option to purchase one-to-one lessons online.

Læs mere om Online danish
Skal vi kontakte dig?

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig / Write a message and we will get back to you