TILMELD DIG TIL VORES ONLINE DANSKHOLD - UGENTLIG OPTAG

LÆR DANSK I SØNDERBORG Sprogcenter SDU Sønderborg

Gratis åbne danskkurser på SDU | Lær dansk GRATIS på SDU

A2B's Sprogcenter Sønderborg udbyder danskkurser til studerende og ansatte på SDU inden for den officielle danskuddannelse. Undervisningen foregår på campus på SDU campus på Alsion 2 i Sønderborg. Det kunne ikke være nemmere for dig at begynde at lære dansk i Sønderborg!

Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger om vores danskkurser lige fra begyndere og lidt øvede til meget øvede - vi vil altid indlede med en visitationssamtale for at sikre, at du begynder på det rigtige niveau.

For at deltage - udfyld blot kontaktformularen eller ring til os på +45 27 61 16 66, så kontakter vi dig med det samme.

Undervisningen er gratis, da studieafgiften betales af din kommune i op til fem år, hvis du har en henvisning til danskuddannelsen. Det eneste, du skal gøre, er at betale et depositum på kr. 2.000, inden du begynder på danskuddannelsen. Depositummet refunderes, når du har bestået et modul inden for en given tidsramme.

KONTAKT A2B SPROGCENTER SDU SØNDERBORG

Tilmeld danskundervisning på SDU

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig og aftaler nærmere.

Tilmeld til online selvstudie kursus

Vi tilbyder en måneds GRATIS adang til til A2B's gratis online selvstudie danskkursus. Du modtager login inden for to arbejdsdage.

Hvis du har tilmeldt dig Den Officielle Danskuddannelse og skal til en visitationsinterview - kan du booke visitationssamtalen online her.

book visitation her

Lær dansk gratis online

På vores sprogcenter på SDU i Sønderborg underviser vi udelukkende studerende og medarbejdere fra SDU. Men hvis du gerne vil lære dansk hos A2B, kan du følge danskuddannelsen online hos os. Som international borger, der bor, arbejder eller studerer i Danmark, er det gratis for dig at gå på danskuddannelsen online hos A2B, når du har en henvisning fra kommunen.

For at vide mere om at lære dansk online på danskuddannelsen hos A2B, kontakt A2B på contact@a2b.dk.

Bemærk venligst: Kommunen skal henvise dig til danskuddannelsen. Måske har du allerede fået en henvisning, hvis ikke, så kontakt kommunen for at få en eller ring til os på +45 27 61 16 66, så hjælper vi dig.

få mere at vide om danskuddannelsen online

A2B Sprogcenter SDU Sønderborg

Adresse: Alsion 2
Postnr./By: 6400 Sønderborg
Telefon: +45 27 61 16 66
P-nr.: 10 23 16 80 29

Kontakt:

Charlotte Gjervig Strømvig
Telefon: +45 30 85 12 62
Email: cgs@a2b.dk

Vil du have en henvisning til danskuddannelsen hos A2B?

Kontakt Sønderborg Kommune på 88 72 50 07.

Depositum

Du skal inden start på undervisningen på SDU i Sønderborg betale et depositum på 2.000 kr. De 2.000 kr. betaler du på dette link. Når du møder op til undervisning, skal du medbringe kvittering på din indbetaling.

Sådan betaler du

Du betaler depositum hos A2B på dette link. Hvis du er i Danmark som au pair, skal du ikke betale depositum.

Tilbagebetaling af depositum

Det er kommunen, der beslutter, hvornår du kan få depositum retur. Reglerne er, at når du består et modul eller den afsluttende prøve inden for tidsfristerne (4 måneder for modul 1, 5 måneder for modul 2, 7 måneder for modul 3, 8 måneder for modul 4 og 9 måneder for modul 5 og 6), får du dit depositum retur. Hvis du stopper danskuddannelsen, herunder f.eks. på grund af udrejse af Danmark, uden at have bestået et modul inden for tidsfristen, eller består modultesten efter tidsfristen, får du ikke dit depositum retur. Ring til os eller mød op i sprogcenterets åbningstid for at aftale nærmere om tilbagebetaling af depositum.

Har du spørgsmål?

Kontakt dit sprogcenter på +45 27 61 16 66, hvis du har spørgsmål til danskuddannelsen, betaling og støttemuligheder.

Åbne danskkurser på SDU for udenlandske medarbejdere, studerende og medfølgende ægtefæller

A2B er specialiseret i at undervise internationale borgere i dansk, og vi tilbyder en bred vifte af dansk sprogkurser på SDU, der er åbne for både ansatte, studerende og medfølgende ægtefæller.

Skræddersyet og fleksibelt

Når du deltager i A2B danskkurser vil du opleve, at kurserne er skræddersyet til dine behov. Kurserne vil indeholde emner, der er relevante for dit arbejdsliv og for dine faglige interesser. Du bliver introduceret til det danske samfund, kultur, regler, og du vil også lære de grundlæggende dansksproglige færdigheder til hverdagsbrug.

Du vil modtage:

  • Fleksible kurser, der passer til din tidsplan, inklusive 24/7 adgang til vores online platform A2B Portalen
  • Introduktion til det danske samfund, værdier og mindset
  • Den officielle danskuddannelse inklusive afsluttende eksamen
  • Undervisningsmateriale og undervisningsindhold målrettet hver enkelt deltager og specielt designet til højtuddannede
  • Lærere, der vil fokusere på dine ønsker og behov
send en mail til sprogcenter sønderborg
Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig