Målrettet danskundervisning for udlændinge Find det rette danskkursus hos A2B

Vil du gerne lære dansk? Måske drømmer du om at flytte til Danmark, måske er du på vej hertil, eller måske er du allerede ankommet til Danmark og vil i gang med at lære dansk?

Uanset hvor du er, kan du tage effektiv danskundervisning hos A2B, så du kan få en meget nemmere hverdag ved at kunne tale dansk med fx danske kolleger, venner, naboer eller andre, du møder på din vej. At lære det danske sprog er vigtigt for at kunne deltage fuldt ud som aktiv medborger i Danmark.

Hos A2B ved vi godt, at det er svært at lære dansk, og derfor er vores lærere højt kvalificerede og vant til at lære udlændinge og internationale borgere dansk på en god og effektiv måde. Ikke alle er ens. Derfor er vores kurser designet, så du lærer dansk, sådan som du bedst kan lære. Det er efter vores opfattelse den mest effektive metode.   

Vi har flere forskellige kurser, til forskellige behov: 

Vores fornemmeste opgave er at kunne tilbyde dig det helt rigtige kursus, som passer til dig og din hverdag eller situation. Derfor har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige danskkurser. 

Du finder vores danskkurser herunder:

  • Selvstudie kurser - hvis du vil lære dansk, når det passer dig og selv har motivationen til at følge kursets lektioner
  • Beginner 1 - et online begynderkurser, hvor du online får undervisning på et hold og lærer dansk fra bunden
  • Beginner 2 - et online kursus for trænede begyndere, hvor du bygger videre på det begynderdansk, du allerede har lært
  • Privatundervisning - En til en lektioner, som er skræddersyet præcis til dine behov og ønske
  • Gratis danskuddannelse - Det officielle danskkursus, som du kan følge gratis, fordi din kommune betaler udgiften, hvis du bor i Danmark, har et cpr-nummer og har fået en henvisning fra kommunen til danskundervisning

 

Vil du vide mere om at lære dansk hos A2B?

Indsend formularen, og vi kontakter dig

Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig