Hvem er vi?

A2B har sprogcentre, hvor vi underviser voksne nydanskere i dansk og retter dem mod et job eller en uddannelse, så de kan blive selvforsørgende. Og vi har centre i hele landet, hvor vi opkvalificerer ledige og matcher dem med et job eller en uddannelse.

Det kan vi

A2B opkvalificerer ledige og matcher dem med et konkret job eller en uddannelse, og vi underviser voksne nydanskere i dansk og ruster dem til at blive en del af arbejdsmarkedet i Danmark.

Vi er en succes, når vi gennem de arbejdsmarkedsrettede aktiviteter og danskuddannelsen til voksne udlændinge får opkvalificeret vores kandidater, så de bliver selvforsørgende.

A2B opkvalificerer mennesker i hele landet og er en del af rådgivningsvirksomheden AS3 Companies.

Et godt sted at arbejde

A2Bs seneste trivselsundersøgelse viser, at 97 pct. af de ansatte hos A2B har det godt eller i høj grad godt med deres arbejde i virksomheden, og 95 pct. føler, at de gør en forskel med deres arbejde. Det er et håndfast bevis på, at A2Bs ønske om at være en god arbejdsplads ikke bare er ord på papir – det er værdier, der er forplantet og fæstnet i hele virksomheden og betyder, at A2B er et godt sted at arbejde.

A2B tilbyder danskuddannelse på vores sprogcentre, og vi har som anden aktør forløb for ledige på vore rådgivningscentre. Find vores centre her.

Her er vi

Vi har hovedkontor i Århus, og derudover har vi egne undervisnings- og rådgivningslokaler i de kommuner, vi samarbejder med.

find dit lokale a2b-center her

Kontakt os:

Lars Raun
Direktør for drift
26 32 82 10, lr@a2b.dk

Inge Sørensen
Direktør for udvikling og innovation
25 42 22 41, iso@a2b.dk

Søren Møller Madsen
Integrationschef
29 36 43 66, soema@a2b.dk

Tina Solevad
Fag- og driftsansvarlig øst
30 85 23 62, tisol@a2b.dk

Lotte Hatting Frederiksen
Områdeansvarlig
25 42 22 30, lhf@a2b.dk

Iben Günther Nielsen 
Markedschef, unge 
40 16 13 92, ibgn@a2b.dk

back office:

Tina Gliskov Lyng, tgk@a2b.dk

Louise Nielsen, lon@a2b.dk

Benjamin Trads, bent@a2b.dk

Vivienne Kallmeyer, vkal@a2b.dk

Rasmus Jørgensen, rasjo@a2b.dk

Lotte Jahnsen, lojah@a2b.dk

 

Job i a2b

Vil du også gerne være en del af A2B?

læs mere om job i a2b

Vores værdier

A2B er en socialt ansvarlig og værdibaseret virksomhed. Alle i A2B arbejder ud fra koncernens tre værdier: ordentlig, forretningsorienteret og langsigtet.

læs mere om vores værdier