TILMELD TIL ONLINE BEGYNDERHOLD - UGENTLIG OPTAG

Vores værdier

A2B er en socialt ansvarlig og værdibaseret virksomhed. Alle i virksomheden arbejder ud fra AS3 koncernens tre værdier: ordentlig, forretningsorienteret og langsigtet.

At være ordentlig betyder for os, at vi er ærlige, empatiske, respektfulde og gode til at kommunikere med hinanden og med de mennesker, vi møder i vores fag.

At være forretningsorienteret betyder for os, at vi er professionelle, og at vi gør en forskel for vores kunder, samarbejdspartnere og personer i rådgivning, samt naturligvis for hinanden.

At arbejde langsigtet betyder for os, at vi bygger vores forretning på langvarige relationer samt langtidsholdbare koncepter og løsninger. Det betyder også, at vi kontinuerligt dygtiggør os inden for vores felt, for at vi også i fremtiden kan yde den mest professionelle service. Vores ønske om at etablere langsigtede relationer forpligter os dermed til konstant at levere den højeste kvalitet i vores arbejde.

 

Vores løfte

I A2B lægger vi stor vægt på at yde den rette rådgivning til kandidater, kunder og samarbejdspartnere, og vi mener, at dette skal gøres ved at tage udgangspunkt i den enkelte situation.

Vi har derfor et løfte, som er rettet både mod markedet og mod os selv: Vi er der!

Vi er der for den enkelte kunde, og vi er der for det enkelte individ i rådgivningen. Vi er der også internt for hinanden i koncernen.

Dette løfte forpligter os til at være nærværende - kun derved kan vi gøre en forskel.

Kontakt A2B

Skriv til os, hvis du vil vide mere om A2B eller har andre spørgsmål

Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig