TILMELD DIG TIL VORES ONLINE DANSKHOLD - UGENTLIG OPTAG

Tilmeld danskundervisning på SDU

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig og aftaler nærmere

Tilmeld til online selvstudie kursus

Du modtager herefter login til det gratis selvstudie danskkursus inden for to arbejdsdage

Gratis åbne dansk kurser på SDU | Lær dansk GRATIS på SDU

A2B Sprogcenter afholder gratis danskuddannelse på SDU campus på Alsion 2 i Sønderborg. Det kan ikke være nemmere for dig at starte med at lære dansk i Sønderborg!

Kontakt vores koordinator Sheila Becirovic for yderligere information om vores fremtidige kurser - for begyndere, øvede og på højt niveau - vi starter altid med at afholde en visitationssamtale med dig, så vi sikrer os, at du starter på det niveau, der passer til dig. 

Vi har flere forskellige hold - udfyld kontakt formularen eller ring til os på  27 61 16 66 - vi står klar til at hjælpe dig.

Undervisningen er gratis for dig - da den bliver betalt af Sønderborg kommunne i op til fem år. Det kræver dog, at du har en henvisning fra Sønderborg kommune til danskuddannelsen. For at deltage skal du betale et depositum på 2000 kr inden opstart. 

Fem hurtige fakta om at lære dansk GRATIS i Danmark

Har du ret til gratis danskundervisning? Hvordan starter jeg på en sprogskole? Og kan jeg lære dansk på samme hold som mine venner? Det er noget af en jungle at finde ud af reglerne om retten til gratis danskundervisning - vi har forsøgt at gøre det enkelt for dig med disse fem fakta:

  1. DU KAN FÅ GRATIS DANSKUNDERVISNING. Hvis du er kommet til Danmark for at studere eller arbejde, har du ret til at lære dansk på en sprogskole, på universitetets campus eller online. Det kaldes retten til Danskuddannelsen.
  2. DU SKAL HAVE EN HENVISNING. Danskundervisningen er gratis, hvis du har en henvisning fra din kommune. Har du ikke fået en henvisning i din e-Boks, kan du kontakte kommunen for at få den, eller kontakte os på +45 70 26 61 00, så hjælper vi dig.
  3. VI SKAL PLACERE DIG PÅ ET PASSENDE NIVEAU. Ifølge danskuddannelsensloven skal vi som sprogcenter gennemføre en visitation inden opstart for at sikre, at du kommer på det rette niveau. Det betyder, at vi ikke automatisk kan garantere, at du går i samme klasse som dine venner, da det afhænger af dit uddannelsesniveau fra dit hjemland og af dine sprogkundskaber dokumenteret i vores visitationstest.
  4. DU SKAL BETALE ET DEPOSITUM. For at sikre en forpligtelse fra internationale i Danmark til at lære dansk og gøre en indsats, har den danske regering besluttet, at man inden start på sprogcentret skal betale et depositum på 2000 kr. Sprogcentret vil give dig yderligere information om, hvordan du får dit depositum refunderet. Du kan betale her.
  5. VIL DU MED? LAD OS VEJLEDE DIG. For at starte danskundervisning på SDU Campus Sønderborg skal du blot udfylde formularen ovenfor eller ringe til os på +45 27 61 16 66, så guider vi dig gennem processen. 

A2B underviser på SDU Campus Sønderborg

Alsion 2
6400 Sønderborg
Telefon: 27 61 16 66
E-mail: sprogsoenderborg@a2b.dk

 

Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig