hav det sjovt sammen med andre Internationale studerende Lær dansk gratis hos A2B

Hav det sjovt med andre internationale studerende i Danmark - mens du tager danskundervisning. A2B tilbyder GRATIS danskundervisning inden for den officielle danskuddannelse, når du har en henvisning til GRATIS danskundervisning fra din lokale kommune. Vores danskundervisning foregår på campus med andre internationale studerende eller online. Bemærk, at du skal betale et refunderbart depositum på 2000 kr. for at starte undervisningen.

A2B tilbyder danskundervisning med:

  • Fleksible tidsplaner, der passer til din tidsplan
  • En introduktion til det danske samfund, værdier og tankegang
  • En afsluttende officiel eksamen

Tilmeld dig her

Udfyld formularen, og vi kontakter dig med de nærmere detaljer. Bemærk, at du ikke er endeligt registreret, indtil vi har kontaktet dig for at aftale nærmere om din opstart.

FAQ: Hvordan lærer jeg dansk som international studerende i Danmark?

Er danskundervisningen gratis? Det korte svar er "Ja". Er du international studerende med et dansk CPR-nummer og studerer på en dansk uddannelsesinstitution (f.eks. et universitet, Erhvervsakademi, en professionshøjskole) vil din lokale kommune give dig en henvisning til gratis danskundervisning inden for den officielle danskuddannelse. Med henvisningen har du ret til op til fem års gratis danskundervisning og ret til at afslutte med en afsluttende officiel eksamen.

Hvordan ved jeg, om jeg har en henvisning til gratis dansk? Du skal modtage en henvisning til gratis danskundervisning fra din lokale kommune - Du finder henvisningsbrevet i din E-boks. Hvis du ikke har modtaget en henvisning til danskundervisning , kan vi hjælpe dig med at hente den - så ring til os på 70 26 61 00 eller udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig.

Kan jeg vælge hvilken som helst sprogskole, jeg vil? Når du er studerende i Danmark, kan du frit vælge hvilken sprogskole du ønsker. Selvom der i henvisningsbrevet fra kommunen står en lokal sprogskole, kan du altid frit vælge at lære dansk med A2B.

Hvordan kommer jeg i gang med at læse dansk? Tilmeld dig ovenfor eller ring til A2B på 70 26 61 00 og lad os guide dig til at finde det rigtige kursus for dig.

 

Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig