TILMELD DIG TIL VORES ONLINE DANSKHOLD - UGENTLIG OPTAG

danskuddannelsen som online danskundervisning - Tag Danskuddannelsen 100% online

Lær dansk på danskuddannelsen gratis online hos A2B 

Du kan følge den officielle danskuddannelse online hos A2B. Danskundervisningen under den officielle danskuddannelse er gratis, hvis du er international studerende eller medarbejder i Danmark og har en henvisning til danskuddannelsen fra kommunen og dermed ret til gratis danskuddannelse på et af landets sprogcentre.

Tilmeld dig A2Bs online Danskuddannelse 2 og Danskuddannelse 3 med 100% online undervisning, hvor du blot skal møde op hos A2B til de 4 eller fem modultest samt til den afsluttende prøve. Udfyld formularen herunder og tilmeld dig.

Hvis du ikke har ret til gratis danskuddannelse men vil følge den officielle danskuddannelse som selvbetaler, eller hvis du ikke ved, om du har en henvisning, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det - ring til os på +45 70 26 61 00 eller send os en mail på contact@A2B.dk.

Tilmeld dig

Venligst udfyld formularen, og vi vender tilbage for at aftale nærmere omkring din opstart på danskuddannelsen.

Sådan foregår danskuddannelsen Online hos A2B

Selve undervisningen på danskuddannelsen er den samme som i et klasseværelse på A2Bs sprogcenter, hvor der er en lærer i din klasse - præcis som i et fysisk lokale. Du skal arbejde med emner, grammatik, skrivning, mundtlighed, lytning og læsning.

Du har løbende samtaler med underviseren omkring din danskuddannelse og din progression.

Undervisning på Teams

Undervisningen foregår på Microsoft Teams, så som deltager hos A2B skal du downloade programmet til din computer inden undervisningen. Vi sørger for at give dig de nødvendige oplysninger for hvordan du kommer i gang, inden du starter på undervisningen.

Lektionernes opbygning

Hver undervisningsgang består af tre lektioner, som typisk er opbygget efter denne overordnede model:

  1. lektion: Undervisningen indledes med at gennemgå hjemmearbejde. Dernæst er der mundtlige øvelser.
  2. lektion: Arbejde med emner hvor fokus ligger på læsning og grammatik og oparbejdelse af ordforråd.
  3. lektion: Arbejde med skrivning og afrunding af dagens undervisning samt hjemmearbejde til næste gang.

Du skal møde op til test

Danskuddannelsen består af 5 eller seks moduler - for at afslutte et modul og få lov at gå videre på det næste, skal du bestå en modultest. Disse modultest foregår ved fysisk fremmøde på et af A2B's sprogcentre eller satellitkontorer, hvor du skal møde op fysisk for at tage modultesten. 

Krav til deltagelse

På den Online danskuddannelse er det en forudsætning for et godt resultat, at du deltager aktivt i undervisningen. Det vil sige, at du møder op til undervisningen, deltager i aktiviteterne og samtalerne, og at du laver og afleverer hjemmearbejde.

Ønsker du at komme i gang, eller bare videre mere, så klik på linket herunder og send en besked til vores koordinator, som derefter vil kontakte dig med yderligere aftale om opstart. 

send en email til A2Bs koordinator Marina

Hvordan deltager jeg i danskuddannelsen, hvis jeg IKKE har ret til gratis danskuddannelsen længere?


Hvis du gerne vil deltage på den ambitiøse officielle danskuddannelse med mulighed for at afslutte med danskprøven PD2 eller PD3, men du ikke længere har ret til gratis danskuddannelse, kan du gå på Danskuddannelsen online hos A2B som selvbetaler.

Kontakt vores koordinatorer på telefonnummer +45 70 26 61 00 eller contact@a2b.dk for at aftale nærmere om at deltage på danskuddannelsen som selvbetaler.

Er du interesseret i at lære dansk hurtigt via selvstudie online?

Hvis den officielle danskuddannelse er for meget at kaste sig over for dig lige nu, og du hellere vil begynde med et online selvstudiekursus, kan du vælge A2B's Online Danish Self-study Course. Kurset er et begynderkursus, hvor du på egen hånd gennemgår en række lektioner, der alle består af videoer, tekster, lydfiler og selvrettende opgaver. Book og betal nu, og få tilsendt dit login inden for to arbejdsdage.

book selv-studiekursus

Fem tips til at lære dansk hurtigt

  1. Tag kurser - enten online selvstudiekurser eller organiserede sprogkurser på fx A2Bs sprogcentre. Når du følger undervisning med uddannede og dygtige lærere, får du en hurtig og kompetent introduktion til det danske sprog og får den bedste start.

  2. Tal, tal, tal - selvom dit danske slet ikke er perfekt - skal du bare tale. I butikker, i cafeen eller i idrætsforeningen. Tal dansk, når du får muligheden. Bare det at sige nogle få ord her og der forbedrer dit danske sprog.

  3. Vær nysgerrig - slå danske ord og vendinger op, som du ikke forstår i en ordbog og tag noter om, hvad de betyder. Mange husker ting bedre, når man også skriver dem ned.

  4. Se danske tv-serier - hvis du kan få adgang til at se fx klassikeren "Matador", får du en introduktion til dansk kultur og historie OG du hører folk udtale danske ord og vendinger langsomt og grundigt.

  5. Lyt til dansk radio og podcasts og læs danske magasiner - få lyden af ​​det danske sprog i ørerne og væn dig til at læse danske bogstaver, ord og vendinger.

Hvad er der med de særlige danske bogstaver - hvordan udtaler man Æ, Ø og Å?

Æble, øl, og åben. At lære det danske sprog at kende betyder også at lære tre nye bogstaver - Æ. Ø og Å. Men hvorfor er de her, og hvordan udtaler man dem?

Ifølge det dansk sprognænvs officielle hjemmeside - Sproget.dk - har bogstaverne Æ og Ø været brugt i omtrent lige så lang tid, som dansk har været skrevet med latinske bogstaver, hvilket er siden 1100-tallet. Å blev indført i 1948. Historierne bag de tre bogstaver er:

  • Æ stammer fra det latinske alfabet – det alfabet vi stadig bruger i dag. Tegnet æ blev brugt i middelalderhåndskrifter i stedet for ae.
  • Det menes, at Ø'et er opstået i de gamle romers skrifter som en samling af bogstaverne o og e.
  • Å blev indført i den officielle retskrivning i 1948, og før det skulle man bruge aa for at følge de officielle retskrivningsregler.

Hvordan siger jeg Æ, Ø og Å? Se videoen og lyt til udtalen af ​​det danske alfabet - Æ, Ø og Å er de tre sidste bogstaver i det danske alfabet.

 

Det danske alfabet

Se videoen og hør, hvordan man udtaler det danske alfabet

Depositum

Før du starter på vores online hold, skal du betale et depositum på 2000 kr. A2Bs koordinator vil forklare dig, hvordan du få dit depositum retur. Hvis du er i Danmark som en au pair, skal du ikke betale depositum. 

Tilbagebetaling af depositum

Det er din lokale kommune, der bestemmer, hvornår du kan få dit depositum tilbage. Reglerne er, at når du består et modul eller den afsluttende eksamen inden for fristerne (6 måneder for modul 1 og 2, 7 måneder for modul 3, 8 måneder for modul 4, og 9 måneder for modul 5 og 6), får du din tilbagebetaling af depositum. Hvis du stopper danskuddannelsen uden at bestå et modul inden for fristen eller består modultesten efter deadline, får du ikke dit depositum tilbage.

 

betal depositum

Se video om depositum mm.

Videoen er på engelsk

Sådan kan du starte op på A2B's gratis danskuddannelse online

Kontakt A2B ved at udfylde formularen herover, sende en mail til contact@a2b.dk eller ved at ringe til os på +45 70 26 61 00. Fortæl os, at du gerne vil gå til danskuddannelse hos os, og vi lægger en plan for at komme i gang - det foregår typisk sådan her:

  1. Vi skal have fat i den henvisning til gratis danskundervisning, som du har fået fra den kommune, du bor i. Måske har du allerede den liggende i din eBoks? Ellers kan du kontakte din kommune for at få den, eller vi kan spørge kommunen for dig. 
  2. Du skal være i Danmark for at arbejde eller studere: Flygtninge og familiesammanførte skal følge danskuddannelsen på det lokale sprogcenter, som ligger i deres kommune. Men hvis man er i Danmark for at arbejde eller studere, har man helt frit valg til at vælge præcis den sprogskole, man ønsker. Heriblandt A2B's online danskuddannelse.
  3. Når vi har henvisningen, skal du have en visitationssamtale med vores visitator: Vi booker sammen med dig en tid hos vores visitator til en kort samtale, hvor vi tester dit niveau og placerer dig på det rette hold. Visitationssamtalen foregår online via TEAMS eller på et af vores sprogcentre.
  4. Du skal nu betale depositum, inden du kan begynde på undervisningen - du betaler depositum her
  5. Du får besked fra din underviser om, hvornår din første undervisningsgang er. Samtidig får du login til vores undervisningsunivers A2B Portalen, hvor der er en masse undervisningsmateriale, og hvor du også finder linket til første undervisningsgang. 
  6. Du skal i løbet af en danskuddannelse til modultest 4 eller 5 gange, ligesom du skal til en afsluttende prøve/eksamen - dette foregår ved fysisk fremmøde på et af vores sprogcentre, som du finder her. 
Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig