Lær dansk på A2B Sprogcenter Tønder

Velkommen til A2Bs sprogcenter Tønder

A2B tilbyder på vores sprogcenter i Tønder en fleksibel, individuel og beskæftigelsesrettet danskuddannelse for integrationsborgere, hvor målet er, at kursisterne lærer dansk og kommer i job eller uddannelse. Desuden tilbyder vi målrettet og individuel danskuddannelse for studerende og udenlandske medarbejdere.  

A2B har et individuelt og jobrettet fokus, hvor målet er selvforsørgelse. Danskuddannelsen hos A2B indeholder undervisning i dansk sprog og kultur samt arbejdsmarkeds- og samfundsforhold i Danmark. På første og andet modul lægger vi særlig vægt på mundtlige og beskæftigelsesrettede sprogkundskaber.

Vil du lære dansk på Sprogcenter Tønder? Kontakt os på 27 61 16 15 og få flere oplysninger. 

Vi er prøveafholdende:

Du kan tilmelde dig prøve i Dansk 1, Dansk 2, Dansk 3, Indfødsret eller Medborgerskab ved at klikke her.

Kontakt a2b sprogcenter tønder

A2B FVU i Tønder Kommune

A2B tilbyder FVU (Forberedende Voksenundervisning) - FVU-Start og FVU-læsning og matematik, engelsk og digitalt. 

Kontakt A2B på 27 61 16 15 for at høre nærmere. 

A2B har lige nu følgende FVU-hold i Tønder:

undefined

For at begynde på et FVU-hold hos A2B, skal du først til en test. Udfyld kontaktformularen herunder - så kontakter vi dig for at lave en aftale om en test.

Find flere FVU-kurser hos din lokale VUC.

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes

Jeg vil gerne kontaktes for at lave en aftale om FVU-test hos A2B Sprogcenter Tønder.

A2B Sprogcenter Tønder

A2B Tønder
Nørregade 31, 1.sal
6270 Tønder
Telefon: 27 61 16 15
P-nr.: 1023089587

Kontakt:
Christina Laursen
27 61 16 15
chel@a2b.dk

Fejring af åbningen af A2B Sprogcenter Tønder

Åbningen af A2B Sprogcenter i Tønder blev i begyndelsen af februar fejret men maner sammen med kandidater, undervisere og politikere.

På billedet her til venstre byder A2Bs direktør Steen Jakobsen velkommen til åbningsfesten i den gamle retsbygning – blandt andet til arbejdsmarkedsudvalgets formand Jan Voss Hansen (th), som klippede det røde bånd over for at markere åbningen. 

Klik på linket herunder for at læse JydskeVestkystens reportage fra åbningen. 

A2B Sprogcenter åbnede i Tønder
NEW IN DENMARK

Have you just arrived in Denmark? And would you like to learn Danish at A2B?

We offer several Danish courses for foreigners. Our courses are available for you – contact Tønder Kommune by phone number 74 92 92 92 to be enrolled for a danish course at A2B. Or send an e-mail to A2B to get further information.

Send an e-mail tO A2B

Sprogcenteret er åbent:

Mandag: 7.30–16.00
Tirsdag 7.30–21.00
Onsdag 7.30–16.00
Torsdag 7.30–21.00
Fredag 7.30–16.00

Sprogcenteret har åbent på alle dage - undtagen helligdage. Vi holder ikke sommerferielukket.

Vil du tilmeldes danskuddannelsen hos A2B?

Kontakt Tønder Kommune på 74 92 92 92

Depositum, deltagergebyr og klippekort

Velkommen til danskuddannelsen hos A2B. Vi er glade for, at du har valgt at gå til danskuddannelsen hos os. Herunder har vi samlet oplysninger om, hvordan du betaler depositum og deltagergebyr samt information om klippekortordningen.

Depositum

Du skal inden start på undervisningen betale et depositum på 1.250 kr. De 1.250 kr. betaler du på dette link. Når du møder op til undervisning, skal du medbringe kvittering på din indbetaling.

Deltagerbetaling

Der er et deltagergebyr på 2.000 kr. for hvert modul, du deltager i. Beløbet skal betales til dit A2B sprogcenter, før du kan starte på et nyt modul, og du skal medbringe kvitteringen første undervisningsgang.

Sådan betaler du

Du betaler både depositum og deltagergebyr hos A2B på dette link  Hvis du er i Danmark som au pair, skal du ikke betale depositum eller deltagerbetaling.

Klippekortordningen

En hel danskuddannelse er bygget op i op til seks moduler, og hvert modul afsluttes med en modultest. Danskuddannelsen fungerer som en klippekortordning, hvor du tildeles klip. Hvis du endnu ikke har lært noget dansk, begynder du typisk på modul 1 og får tildelt seks klip, som du kan bruge inden for fem år. Hvis du allerede kan noget dansk og fx bliver indplaceret på modul 2, får du fem klip. For hvert klip har du mulighed for at modtage undervisning i en vis periode, dog højst indtil du har bestået modultesten. Det er A2Bs sprogcenter, der vurderer, hvornår du kan gå op til den test, der afslutter modulet, men ministeriet har fastsat grænser for, hvor lang tid du må bruge for at bestå et modul og dermed bruge et klip.

Har du spørgsmål?

Kontakt dit sprogcenter på  27 61 16 15, hvis du har spørgsmål til danskuddannelsen, betaling og støttemuligheder.

KLIK HER FOR BETALING AF DEPOSITUM OG/ELLER DELTAGERGEBYR