Lær dansk gratis hos A2B med

Den officielle Danskuddannelse

Gratis Danskkurser | Lær dansk hos A2B

A2B tilbyder danskkurser på alle niveauer under den officielle danskuddannelse - fra begynder til ekspert - kurserne kan foregå online eller på vores sprogcentre. Danskuddannelsen er gratis, hvis man har en henvisning fra kommunen - henvisningen giver dig ret til danskuddannelse i op til fem år fra datoen på henvisningen. Du skal betale et refunderbart depositum på 2.000 for at deltage.

Danskuddannelsen er for internationale medarbejdere, studerende og spouses, og før du begynder på danskuddannelsen skal du have en visitationssamtale med en af vores visitatorer for at teste dit dansksproglige niveau og indplacere dig på rette hold. 

Udfyld formularen herunder eller ring til vores kursuskoordinator Marina på +45 70 26 61 00 for tilmelding eller spørgsmål.  

Kontakt vores koordinator

Kontakt dit lokale sprogcenter, som du finder her, og hør mere om opstart mm.  Vi er klar til at informere mere om den gratis danskuddannelse på vores sprogcentre.

A2B Sønderborg, Grundtvigs Allé 163, 6400 Sønderborg

A2B Tønder, Nørregade 31, 6270 Tønder

A2B Aarhus, Vestergade 58N, 8000 Aarhus C:

  • Deltag i vores online informationsmøder for højtuddannede udlændinge (ansatte, spouses og studerende) med tilknytning til Aarhus Universitet.
  • Tilmeld dig ved at udfylde formularen herunder.
  • Kontakt sprogcenteret på sprogaarhus@a2b.dk

A2B Mariagerfjord, Hobro, Adelgade 4, 9500 Hobro

A2B Mariagerfjord, Hadsund, Tempovej 4, 9560 Hadsund

A2B Hjørring, Albert Ginges Vej 10, 9800 Hjørring

A2B Mors, Limfjordsvej 95, 7900 Nykøbing Mors

A2B Thisted, Munkevej 9, 7700 Thisted

 

Kom med på A2Bs online Danskuddannelse

Uanset hvilken kommune, du bor i, kan du vælge at tage danskuddannelsen på det 100 pct. online kursus hos A2B, hvis du har en henvisning fra din kommune. På danskkurset lærer du dansk på et ambitiøst kursis, som kan afsluttes med at gå til danskuddannelsens afsluttende prøve.

LÆS MERE OG TILMELD DIG

Lær dansk i Aarhus

Kom med til online informationsmøde på Microsoft Teams

Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig