SIGN UP FOR ONLINE BEGINNER CLASS - WEEKLY ADMISSION

ONLINE KURSUS PÅ 24 LEKTIONER - skriftlig og mundtlig Bliv klar til Studieprøven

Book forberedende kursus til Studieprøven

Med A2Bs forberedende kursus til Studieprøven får du en grundig forberedelse med træning i både Studieprøvens mundtlige del og den skriftlige del. Du kan tilmelde dig kurset i begge discipliner eller blot tilmelde dig en af disciplinerne.

A2Bs forberedelseskursus til Studieprøven er tilrettelagt, så du får 18 lektioners undervisning inden den skriftlige prøve og seks lektioners undervisning inden den mundtlige prøve.
Målet med kurset er, at du får kendskab til prøvens opbygning og bedømmelseskriterier og grundigt får gennemgået og testet prøven.

Kursusinformation

 • Kurset er et 100 pct. online kursus, der består af 18 lektioner på den skriftlige del og 6 lektioner på den mundtlige del og - du kan tilmelde dig mundtlig eller skriftlig del for sig eller begge samlet
 • Alle lektioner foregår online via Teams, hvor alle deltager med video. Lektionerne er fordelt med to lektioner om ugen på tirsdage i 12 uger.
 • Desuden skal der påregnes ca. 2,5 timers hjemmearbejde ugentligt samt tre skriftlige afleveringsopgaver, som du modtager skriftlig feedback på.
 • Der kan være op til 12 deltagere på kurset, hvilket sikrer dynamik og sparring og samtidig taletid til alle.
 • Ca. to uger inden kursusstart får du tilsendt undervisningsplan og login til A2Bs undervisningsportal, hvor du også finder links til Teams-møderne, hvor undervisningen foregår.

BEMÆRK dette er et forberedende kursus til Studieprøven og tilmelding til selve prøven er IKKE inkluderet. Du skal selv tilmelde dig prøven hos en udbyder af prøven.

Målgruppe

 • Kurset er for dig, der har tilmeldt dig Studieprøven som selvstuderende og gerne vil have ekstra undervisning for at øge mulighederne for at bestå prøven
 • Du er parat til undervisning på niveau C1

Tidspunkt og datoer

Vi tilbyder kurset igen til efteråret 2022 - send en mail til vores kursuskoordinator ved at klikke på linket herunder, hvis du ønsker at få besked, når kurset bliver offentliggjort.

Pris

Pris pr. person 4.795 kr. for både den skriftlige og den mundtlige del, som inkluderer:

 • 24 lektioners online undervisning
 • Alle lektioner er lærerstøttet
 • Alle materialer til undervisningen
 • Hjemmearbejde og gennemgang af dette
 • Skriftlig feedback på tre skriftlige opgaver​

Pris ved bestilling af kun den skriftlige del 3.795 kr.

Pris ved bestilling af kun den mundtlige del 1.295 kr.

Du betaler for kurset ved tilmelding.

få besked, når kurset igen kan bookes

Målrettet en-til-en undervisning forud for Studieprøven

Ønsker du en individuel undervisning som forberedelse til Studieprøven, tilbyder A2B to lektioners intensiv en-til-en undervisning med en erfaren underviser, der ved præcis, hvordan du bedst forbereder dig på at bestå studieprøven. 

Det får du:

 • To online privatlektioner a 45 minutter via Microsoft Teams
 • Gennemgang af prøvens elementer
 • Fokus på de områder, som du har brug for at tale om og få input til 
 • Gode råd, tips og strategier

Pris:

1.750,- kr. for to lektioner.

Book og betal din individuelle undervisning som forberedelse til Studieprøven her - herefter vil du inden for en uge blive kontaktet af din underviser for at aftale tidspunktet for afholdelsen af de to lektioner. ​

book en-til-en undervisning

Tilmelding

Ved tilmelding vil du ca. to uger før kursusstart modtage en mail fra underviseren med info om undervisningsplan og login til A2Bs undervisningsportal, hvor du også finder links til Teams-møderne, hvor undervisningen foregår. 

Du betaler for kurset ved tilmelding. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at foretage afmelding. Hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du overdrage din plads til en anden ved at sende en mail til infoa2b@a2b.dk eller ringe til 70 26 61 00, inden start.

BEMÆRK dette er et forberedende kursus til Studieprøven og tilmelding til selve prøven er IKKE inkluderet i denne tilmelding. 

 

Prøvetermin Studieprøven november-december 2022

Skriftlig prøve
14. november 2022

Mundtlig del - prøvetermin 
5. december til 16. december 2022.

Tilmeldingsfrist er d. 5. september 2022.

 

FAQ om Studieprøven | Hvad handler Studieprøven om?

Hvorfor skal jeg tage studieprøven?

Studieprøven er det højeste niveau på danskuddannelsen, og den er nødvendig at have for at studere på en videregående uddannelse i Danmark. For at tage en videregående uddannelse i Danmark skal du nemlig opfylde nogle krav til danskkundskaber, idet du skal kunne tale og skrive dansk godt nok til at kunne bestå Studieprøven, eller kunne dokumentere tilsvarende kundskaber i dansk. Derudover skal du selvfølgelig opfylde de almindelige adgangskrav til den enkelte uddannelse.

Hvad går studieprøven ud på?

Studieprøven består af en skriftlig og en mundtlig del. Den skriftlige del består af læseforståelse og skriftlig fremstilling. Den mundtlige del består af mundtlig kommunikation, hvori lytteforståelse indgår. Der aflægges prøve i læseforståelse, skriftlig fremstilling og mundtlig kommunikation. Der gives en karakter for hver af de tre dele.

Må man have hjælpemidler med til Studieprøven?

De tilladte hjælpemidler ved Studieprøven er Dansk-danske ordbøger, herunder elektroniske ordbøger - dog ikke ved prøven i læseforståelse.

Skal jeg gå til dansk på en sprogskole for at komme til studieprøven?

Hvis du består danskuddannelse 3 (som er efter modul 5) på et sprogcenter, er det dit sprogcenter, der vurderer, om du må rykke op fra modul 5 til modul 6 (studieprøven) på Danskuddannelse 3. Sprogskolen skal vurdere, om du  har de fornødne forudsætninger for at kunne bestå Studieprøven inden for en rimelig tid i forhold til modulets normering. Ved vurderingen kan der eksempelvis lægges vægt på, med hvilket resultat kursisten har bestået Dansk 3, og hvor lang tid den pågældende har været om at nå frem til Prøve i Dansk 3.

Kan jeg tilmelde mig Studieprøven som selvstuderende?

Hvis du ikke bliver vurderet til at rykke op fra modul 5 til modul 6, kan du tilmelde dig studieprøven som selvstuderende. Læs mere om tilmelding til prøven her 

Hvordan forbereder jeg mig bedst til Studieprøven?

Hvis du går op til Studieprøven som selvstuderende er det er rigtig god ide at deltage i et forberedende kursus for at forberede dig bedst muligt på de forskellige dele i Studieprøven og få de bedste tips og tricks.

 

Contact | Kontakt

Write a message and we will get back to you | Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig