Opkvalificering af ledige med afstand Online Opkvalificering

A2B tilbyder online opkvalificering af ledige. A2B Online Opkvalificering er et digitalt, men stadig personligt, forløb, der giver borgeren tæt og målrettet rådgivning på vej mod beskæftigelse – men stadig på afstand.

Den ledige får således målrettet opkvalificering med brug af A2Bs digitale portalløsning kombineret med personlige online møder med rådgiver. Målsætningen med A2B Online Opkvalificering er, at den ledige kommer helt tæt på arbejdsmarkedet, enten ved at komme i job eller i uddannelse, eller ved, at føle sig fuldt klar til jobsøgning, når Corona og Covid-19 situationen tillader samfundet at åbne mere og mere.

Sådan foregår det

Det er hurtigt at komme i gang med A2B Online Opkvalificering - efter henvisning fra kommunen ringer A2B til borgeren og aftaler opstarten.

Herefter består forløbet består af fire elementer:

1. Introduktionsmøde med konsulent og gennemgang af personlig ugeplan.
2. Personligt login til A2B Portalen med al relevant læringsmateriale.
3. Personligt videomøde - 30 minutters videomøde hver uge med personlig opfølgning og vejledning med A2Bs konsulent med fokus på opfølgning, progression og borgerens plan for den kommende uge.
4. Fælles online undervisning - 45 minutters ugentlig online undervisning ud fra et nyt emne hver uge.

A2B anvender herefter Microsoft Teams til videomøder med kandidaten og til fælles undervisning, og til opgaver og selvstændigt arbejde anvender vi A2Bs digitale læringsportal.

Er A2B Online Opkvalificering interessant for borgerne i kommunen og jobcenteret?

Ring til os på 70 26 61 00 og få en demonstration af A2B Online Opkvalificering. 

 

Skal vi kontakte dig?

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig