Online opkvalificering af ledige Online Branchedansk

A2B tilbyder online dansksproglig opkvalificering og brancheopkvalificering af ledige, hvor der er et målrettet fokus på deres danskkundskaber for at få dem i job i de brancher, der mangler arbejdskraft.
Med Branchedansk Online lærer kandidaten præcis det danske sprog, der opkvalificerer til at arbejde i en konkret branche, være i dialog med kolleger og leder og i det hele taget være en del af en dansk arbejdsplads – og hele forløbet foregår på afstand.
Klar til brancheskift

Branchedansk Online er baseret på A2Bs flere end 10 års erfaring med såvel opkvalificering på beskæftigelsesområdet som med sprogcentre. Derfor tilbyder vi en målrettet opkvalificering mod de brancher, der netop nu mangler arbejdskraft.

Sådan foregår det

Vi kan efter aftale indlede med fire ugers online job- og kompetenceafklaring, som handler om at motivere og målrette kandidaten mod et skifte mod en mangelbranche samt om at opdatere og målrette CV og ansøgning.
Dernæst fortsætter kandidaten på Branchedansk Online, der bl.a. indeholder:
• Træning af sprog i forhold til beskæftigelse og hverdagsdansk
• Branchedansk – træning af ord, sætninger og vendinger i forhold til en konkret mangelbranche
• Målrettede branchemoduler - f.eks: social og sundhed, byggeri, rengøring, pædagogmedhjælper, landbrug, gartner
• Træning i dansk arbejdspladskultur og omgangstone mm.

A2B anvender Microsoft Teams til videomøder og til gruppeundervisning. Til opgaver og selvstændigt arbejde anvender vi A2Bs digitale læringsportal, der indeholder talrige moduler, der kan sammensættes, så indholdet målrettes kandidaten.
Portalen kan tilgås fra alle devices og kan downloades som app, og den kan bruges 24 timer i døgnet.

Målgruppen for Branchedansk Online er ledige, hvor manglende danske sprogkundskaber kan være en barriere for at blive en del af arbejdsmarkedet. Målsætningen er, at den ledige kommer i beskæftigelse, eller er helt klar til jobsøgning, når samfundet åbner mere og mere.

Er A2B Online Branchedansk interessant for borgerne i kommunen og jobcenteret?

Ring til os på 70 26 61 00 og få en demonstration af A2B Online Opkvalificering. 

 

Skal vi kontakte dig?

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig