A2B forløb for voksne ledige

A2B tilbyder flere forløb rettet mod ledige voksne, som alle har det formål at bringe kandidaterne tættere på arbejdsmarkedet og tættere på at blive selvforsørgende.

A2B sammensætter forløbet efter kommunens behov og målgruppe, men fælles for vores forløb er, at vi fokuserer på en afklaring af både personlige og faglige kompetencer – og på at opkvalificere: Hvilke ressourcer har den enkelte fagligt og personligt, som kan være aktiver på arbejdsmarkedet? Og på hvilke områder er der brug for opkvalificering for at kunne få et job?

Læs her om Mark, en af de voksne, vi har rådgivet, og som nu er i job. Og læs her om Jean-Claude, der efter otte dage hos A2B fandt drømmejobbet. 

Vi arbejder ud fra den enkelte kandidats ønske om job og branche og sammenholder det med det aktuelle behov for arbejdskraft i den pågældende kommune, og dernæst sørger vi for – gennem opkvalificering og praktikker – at rette kandidaten hen mod de jobmuligheder, der er.

  • På forløbene vil vi blandt andet også arbejde med:
  • Udarbejdelse af kompetenceprofil og CV
  • Arbejdspladskultur
  • Brug af netværk
  • Jobsamtalen
  • Telefonsamtalen

A2Bs forløb vil veksle mellem holdbaserede undervisningsaktiviteter, individuelt arbejde og individuelle samtaler.

A2Bs forløb for voksne kan også indeholde en mentorfunktion, hvor A2Bs mentoruddannede konsulenter efter aftale kan være mentorer for de aktivitetsparate, som er langt fra arbejdsmarkedet.

Kontakt A2B for at tale mere om, hvordan vi kan sammensætte et forløb for voksne ledige i jeres kommune.

mød en kandidat

Jeg brænder for det her

Kirsa har været ledig i mange år og har uden succes været gennem utallige aktiveringsforløb. Efter et A2B forløb begynder hun nu på en uddannelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

A2Bs nyhedsbrev udkommer cirka seks gange om året og indeholder nyheder, cases og aktuelle tilbud. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Her er vi

Vi har hovedkontor i Århus, og derudover har vi egne undervisnings- og rådgivningslokaler i de kommuner, vi samarbejder med.

find dit lokale a2b-center her