Skarpere på CV og ansøgning
 
Mark Deloughery fandt drømmejobbet efter et kort og intensivt forløb hos A2B.

Selv om man er højtuddannet, kan man sagtens lære nyt om, hvordan man søger job på den rigtige måde. Det har byplanlægger Mark Deloughery erfaret, efter han som ledig var på et to ugers intensivt jobsøgningsforløb hos A2B i Gladsaxe:

”Min planlægning af mine samtaler er blevet bedre, efter jeg har været på forløbet, og mit CV og mine ansøgninger er blevet en del skarpere. Det har helt sikkert været medvirkende til, at jeg nu er landet i min drømmestilling,” fortæller Mark Deloughery, der netop har fået job som projektleder i områdefornyelsen i Søndermarken i Frederiksberg Kommune.

Cand.soc. og master
Han er uddannet som byplanlægger - cand.soc. (Plan, by og proces og Geografi) ved RUC, har brugt et år på at tage en master ved The University of Manchester i Development Studies, og har en bachelor i engelsk og amerikanske studier fra CBS.

Da Mark Deloughery vendte hjem til Danmark i slutningen af april, begyndte han straks at søge job og blev da også kaldt til en enkelt samtale. Men først da han blev henvist til et to ugers intensivt jobsøgningsforløb hos A2B i Gladsaxe, kom der skred i tingene:

Styrket selvtillid
”Rådgiverne hos A2B i Gladsaxe gjorde et fantastisk arbejde. De gav mig individuel rådgivning i, hvordan jeg kunne forbedre min ansøgning og mit CV, og så gav de mig konkrete tips til, hvad jeg skulle gøre til jobsamtaler. Det lærte jeg meget af, og det styrkede min selvtillid at få de ting forbedret, ” fortæller Mark Deloughery.
Han nåede at sende 45 ansøgninger, inden han fik drømmejobbet. Han blev i alt indkaldt til fem samtaler – de fire samtaler var efter, han – og hans ansøgninger og CV - havde været gennem forløbet hos A2B.