Ny praktikaftale Er godt kørende

Super Dæk Service har sammen med A2B indgået aftale om 13-ugers praktikforløb for vores kandidater. Aftalen er landsdækkende og åbner bl.a. dørene for, at kandidaterne kan prøve kræfter med pedelfunktioner, montagearbejde, rengøring og vedligehold af biler.

 

Praktik er en af de mest effektive veje til job, men også en alternativ rekrutteringsmulighed. Det nyder både A2Bs kandidater og vores samarbejdspartnere godt af. Ny praktikpartner er Super Dæk Service der i sensommeren har indgået aftale med A2B om at stille praktikpladser til rådighed hos deres dækcentre over hele landet.

 

”Vi ser det som en mulighed for både at tage ansvar og lukke op for nogle mulige medarbejdere, som vi ellers ikke vil komme i kontakt med,” siger Gitte Holdersen, HR Chef fra Super Dæk Service.

 

Hos Super Dæk Service kan kandidaterne bl.a. arbejde med forskellige vedligeholdelsesopgaver i og uden for dækcenteret, der kan være mulighed for at arbejde med montage af dæk og hjul, samt rengøring af biler.

 

”Super Dæk Service er en rigtig god og velegnet virksomhed for vores kandidater, fordi der er opgaver, som er nemme at gå til uden at man skal kunne sproget flydende, samtidig med at der er muligheder for at træne sproget i forskellige servicesituationer,” siger Henrik Laue Petersen, som er virksomhedskonsulent hos A2B.