THE NEXT ONLINE COURSE STARTS ON 24 JANUARY 2022

A2B står for den socialfaglige indsats i højskolen Højskole uden mure i TV2 Lorry

Se herunder det fine indslag fra Tv2 Lorry, der kiggede forbi, da Karla og alle de andre seje unge på ”Højskole uden mure’ serverede en fantastisk menu for familie, venner og politikere fra Hvidovre og Københavns Kommune.

A2B står for den socialfaglige indsats i højskolen, som et tilbud til unge på kanten, med fællesskab, livsmestring og mad i fokus. De unge kommer fra Hvidovre og Københavns Kommune, og vi samarbejder i projektet med Meyers Madhus, Hotel- og Restaurantskolen, Professionshøjskolen Absalon og Bikubenfonden. Målet er at få de unge tættere på et job eller en uddannelse.

Og indsatserne på højskolen kan altså noget – f.eks. har Karla, som vi møder her i indslaget, fået lyst til at blive kok og har fundet motivationen til at begynde på gymnasiet. Det er vi stolte af at være en del af, og vi hepper på hende og alle de andre seje unge.

Læs hele artiklen fra TV2 LORRY ved at klikke her.

se videoen på tv2 lorry
De unge skal jo i høj grad ud i rigtige køkkener og i lokalmiljøet hos en slagter eller på en skole for at lave mad i virkelige omgivelser. For det er jo netop i de virkelige omgivelser, de unge ved afslutningen af projektet ender med at få et job eller en uddannelse. Inge Sørensen, direktør i A2B
Contact | Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig | Write a message and we will get back to you