THE NEXT ONLINE COURSE STARTS ON 24 JANUARY 2022

Ny virksomhedsaftale Adecco er ny virksomhedspartner

Et af Danmarks førende vikarbureauer, Adecco, har indgået virksomhedspartner aftale med A2B. Aftalen ruster nye borgere i Danmark til arbejdsmarkedet og åbner samtidig muligheder for at rekruttere nye medarbejdere.

 

Hovedparten af A2Bs kandidater kommer fra lande, hvor arbejdsmarked, kompetencekrav og jobsøgningsaktiviteter er meget anderledes end i Danmark. Derfor har kandidaterne et stort opkvalificeringsbehov – ikke kun fagligt, men også vidensmæssigt om det danske arbejdsmarked og de krav, vi stiller til medarbejdernes kompetencer.

 

Det er bl.a. noget af det, som Adecco vil være behjælpelig med i den nye virksomhedspartneraftale, som vikarbureauet netop har indgået med A2B.

 

”Tanken er, at repræsentanter fra Adecco løbende kommer ud på vores centre og fortæller vores kandidater om de krav, der er til medarbejdere i de forskellige job,” forklarer virksomhedskonsulent, Henrik Laue Petersen fra A2B.

”De vil også forklare, hvordan et vikarbureau fungerer, hvad der skal til for, at man kan blive optaget i deres databaser og hvilke virksomheder, der typisk leder efter vikarer.”

 

Aftalen med Adecco, der har afdelinger over hele landet, er kommet i stand gennem AS3, som A2B er en del af. Adecco er aktiv partner i AS3s Partner Portal, som digitalt matcher kandidat og virksomhed. Det betyder, at Adecco får adgang til A2Bs kandidaters CV’er, samtidig med, at de møder hinanden face-to-face ved de løbende besøg.

Contact | Kontakt

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig | Write a message and we will get back to you