A2B KURSER Jobdansk og FVU

Jobdansk og FVU

Kandidater hos A2B har forskellige behov og ønsker til undervisningen. Nogle af vores kandidater har behov for et højt niveau og sparring på arbejdsrelaterede spørgsmål. Andre har været i landet længe og vil gerne opdatere deres danskkundskaber, fordi de ønsker at få en bedre platform i forhold til karriere og uddannelse. Og så er der alle de danske virksomheder, der er afhængige af udenlandsk arbejdskraft og ønsker at fastholde gode medarbejdere på arbejdspladsen gennem sprogundervisning.

Uanset hvad udgangspunktet, behovet eller ønsket er til undervisningen, har A2B en løsning. Og hvis ikke det er noget, vi har på hylderne, så skal vi nok finde en løsning, der passer til dig eller virksomheden.

Herunder har vi ridset nogle af mulighederne op:

  • Jobdansk - danskkurser på virksomheden
  • FVU (Forberedende voksen Undervisning) – FVU-Start, FVU-dansk, FVU-matematik, FVU-engelsk og FVU-digitalt
  • Skræddersyede kurser til virksomhedens behov – fx med fokus på mundtlighed, rapportskrivning på dansk eller eneundervisning til nøglemedarbejdere

Finansiering af kurserne
Der er forskellige muligheder for finansiering og betaling af kurser til virksomhedens medarbejdere, og A2B kan være behjælpelig med at vurdere, hvilken løsning der passer til dig eller til virksomhedens medarbejdere.

  • FVU
  • Betaling via kompetencefonde
  • SVU til medarbejdere
  • Skattefradrag

Kontakt os
Kontakt A2B og hør mere om mulighederne for Jobdansk, FVU og kurser.

send en mail til a2b - så kontakter vi dig

A2B FVU

A2B tilbyder FVU (Forberedende Voksen Undervisning) på flere af vores sprogcentre. FVU er et undervisningstilbud til voksne, og vi tilbyder FVU-Start, FVU-Dansk, FVU-matematik, FVU-engelsk og FVU-digitalt.

Kontakt A2B for at høre mere om, hvordan vi kan tilrettelægge et FVU-kursus for jeres medarbejdere.

Kontakt dit sprogcenter
Vil du høre mere om jobdansk?

Har du lyst til at vide mere om JOBDANSK for udenlandske medarbejdere kan du booke et møde på infoa2b@a2b.dk eller på tlf. 7026 6100.

send en mail og book et møde om jobdansk
Skal vi kontakte dig?

Skriv en besked, og vi vender tilbage til dig