A2B KURSER Jobdansk og FVU

Jobdansk og FVU

Kandidater hos A2B har forskellige behov og ønsker til undervisningen. Nogle af vores kandidater har behov for et højt niveau og sparring på arbejdsrelaterede spørgsmål. Andre har været i landet længe og vil gerne opdatere deres danskkundskaber, fordi de ønsker at få en bedre platform i forhold til karriere og uddannelse. Og så er der alle de danske virksomheder, der er afhængige af udenlandsk arbejdskraft og ønsker at fastholde gode medarbejdere på arbejdspladsen gennem sprogundervisning.

Uanset hvad udgangspunktet, behovet eller ønsket er til undervisningen, har A2B en løsning. Og hvis ikke det er noget, vi har på hylderne, så skal vi nok finde en løsning, der passer til dig eller virksomheden.

Herunder har vi ridset nogle af mulighederne op:

  • Jobdansk - danskkurser på virksomheden
  • FVU (Forberedende voksen Undervisning) – FVU-Start, FVU-læsning samt FVU-matematik, FVU-engelsk og FVU-digitalt
  • Skræddersyede kurser til virksomhedens behov – fx med fokus på mundtlighed, rapportskrivning på dansk eller eneundervisning til nøglemedarbejdere

Finansiering af kurserne
Der er forskellige muligheder for finansiering og betaling af kurser til virksomhedens medarbejdere, og A2B kan være behjælpelig med at vurdere, hvilken løsning der passer til dig eller til virksomhedens medarbejdere.

  • FVU
  • Betaling via kompetencefonde
  • SVU til medarbejdere
  • Skattefradrag

Kontakt os
Kontakt A2B og hør mere om mulighederne for Jobdansk, FVU og kurser.

send en mail til a2b - så kontakter vi dig

A2B FVU

A2B tilbyder i hele landet FVU (Forberedende Voksen Undervisning), som er et undervisningstilbud til voksne. Vi tilbyder FVU-Start, FVU-læsning samt FVU-matematik, FVU-engelsk og FVU-digitalt.

Kontakt A2B for at høre mere om, hvordan vi kan tilrettelægge et FVU-kursus for jeres medarbejdere.

Kontakt dit sprogcenter

Jeg vil gerne høre mere om Jobdansk

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes for at høre mere om at få danskundervisning til udenlandske medarbejdere på min virksomhed

A2B Jobdansk designes til jer

Jobdansk til virksomhedens udenlandske medarbejdere er et skræddersyet sprogkursus med et indhold, som passer til jeres og medarbejdernes behov. Undervisningen foregår på virksomheden eller hos A2B på fleksible tidspunkter, så vi sikrer, at medarbejderne nemt kan deltage før, under eller efter arbejdstid. Og vi kan tilrettelægge holdundervisningen, uanset om medarbejderne har ret til danskuddannelse, om de selv skal betale, eller om virksomheden på anden måde kan få finansieret undervisningen. 

Indholdet i undervisningen er tilrettelagt med udgangspunkt i de arbejdsopgaver, som medarbejderen løser, og med afsæt i de behov, I har for, at medarbejderen kan begå sig mundtligt eller kunne læse fx instruktioner, udfylde skemaer eller lignende. Vi inddrager gerne jeres eget materiale i undervisningen fx miljøregler og personalepolitik. Vi tilbyder ligeledes alle vores kursister adgang til en digital læringsportal, som de kan tilgå på alle tider af døgnet. Derudover er temaer som dansk hverdag, uskrevne regler, praktisk viden om sundhedssystem og myndigheder, samt job og ledelseskultur altid en del af kurset.

Det er det, vi hos A2B kalder jobdansk.

A2B øvrige kurser

A2B har flere forskellige kurser til udenlandske medarbejdere og mulighed for også at etablere kurser, hvor medfølgende ægtefælle deltager. Nogle medarbejdere kan have behov for opkvalificering inden for fx matematik, engelsk og digitalt som supplement til danskundervisningen. Dette tilbyder A2B også.

Vi har også mulighed for at etablere skræddersyede kurser, som er rettet direkte mod specialiseret arbejdskraft eller fast track-forløb samt eneundervisning rettet mod nøglemedarbejdere, der har behov for et meget fleksibelt tilbud.

Kontakt dit sprogcenter for yderligere info
Vil du høre mere om jobdansk?

Har du lyst til at vide mere om JOBDANSK for udenlandske medarbejdere kan du booke et møde på infoa2b@a2b.dk eller på tlf. 7026 6100.

send en mail og book et møde om jobdansk