A2B KURSER Jobdansk, FVU og kurser til virksomheder

Flere muligheder for undervisning hos A2B:

A2B har en lang række kurser for virksomheder og enkeltpersoner i hele landet. Vi tilbyder blandt andet:

  • Jobdansk og Danskuddannelse for voksne udlændinge
  • FVU (Forberedende voksenundervisning) – herunder FVU-Start, FVU-læsning samt FVU-matematik, FVU-engelsk og FVU-digitalt
  • Skræddersyede kurser efter virksomhedens behov – fx med fokus på mundtlighed, rapportskrivning på dansk eller eneundervisning til nøglemedarbejdere

Læs mere om mulighederne herunder.

Finansiering af kurserne
Der er forskelluge muligheder for finansiering og betaling af kurser til virksomhedens medarbejdere, og A2B kan være behjælpelig med at vurdere, hvordan økonomien kan skrues sammen. Det kan blandt andet være:

  • FVU-undervisning - gratis
  • Betaling via kompetencefonde
  • SVU til medarbejdere
  • Skattefradrag

Kontakt os
Kontakt A2B og hør mere om mulighederne for Jobdansk, FVU og kurser.

send en mail til a2b - så kontakter vi dig

A2B FVU

A2B tilbyder i hele landet FVU (Forberedende voksenundervisning), som er et gratis undervisningstilbud til voksne. Vi tilbyder FVU-Start, FVU-læsning samt FVU-matematik, FVU-engelsk og FVU-digitalt.

Kontakt A2B for at høre mere om, hvordan vi kan tilrettelægge et FVU-kursus for jeres medarbejdere.

Kontakt dit sprogcenter

Jeg vil gerne høre mere om Jobdansk

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes for at høre mere om at få danskundervisning til udenlandske medarbejdere på min virksomhed

A2B Jobdansk designes til jer

Jobdansk til virksomhedens udenlandske medarbejdere er et skræddersyet sprogkursus med et indhold, som passer til jeres og medarbejdernes behov. Undervisningen foregår på jeres virksomhed eller hos A2B på fleksible tidspunkter, så vi sikrer, at medarbejderne nemt kan deltage før, under eller efter arbejdstid. Og vi kan tilrettelægge holdundervisningen, uanset om medarbejderne har ret til danskuddannelse, om de selv skal betale, eller om virksomheden på anden måde kan få finansieret undervisningen. 

Indholdet i undervisningen er tilrettelagt med udgangspunkt i de arbejdsopgaver, som medarbejderen løser, og med afsæt i de behov, I har for, at medarbejderen kan begå sig mundtligt eller kunne læse fx instruktioner, udfylde skemaer eller lignende. Vi inddrager gerne jeres eget materiale i undervisningen fx miljøregler og personalepolitik. Vi tilbyder ligeledes alle vores kursister adgang til en digital læringsportal, som de kan tilgå på alle tider af døgnet. Derudover er temaer som dansk hverdag, uskrevne regler, praktisk viden om sundhedssystem og myndigheder, samt job og ledelseskultur altid en del af kurset.

Det er det, vi hos A2B kalder jobdansk.

A2B øvrige kurser

A2B har flere forskellige kurser til udenlandske medarbejdere og mulighed for også at etablere kurser, hvor medfølgende ægtefælle deltager. Nogle medarbejdere kan have behov for opkvalificering inden for fx matematik, engelsk og digitalt som supplement til danskundervisningen. Dette tilbyder A2B også.

Vi har også mulighed for at etablere skræddersyede kurser, som er rettet direkte mod specialiseret arbejdskraft eller fast track-forløb samt eneundervisning rettet mod nøglemedarbejdere, der har behov for et meget fleksibelt tilbud.

Kontakt dit sprogcenter for yderligere info
Vil du høre mere om jobdansk?

Har du lyst til at vide mere om JOBDANSK for udenlandske medarbejdere kan du booke et møde på infoa2b@a2b.dk eller på tlf. 7026 6100.

send en mail og book et møde om jobdansk