jobdansk Dansk til udenlandske medarbejdere

Dansk til virksomhedens udenlandske medarbejdere er et skræddersyet sprogkursus med et indhold, som passer til jeres og medarbejdernes behov. Undervisningen foregår på jeres virksomhed eller hos A2B på fleksible tidspunkter, så vi sikrer, at medarbejderne nemt kan deltage før, under eller efter arbejdstid.

Jobdansk designes til jer

Indholdet i undervisningen er tilrettelagt med udgangspunkt i de arbejdsopgaver, som medarbejderen løser, og med afsæt i de behov, I har for, at medarbejderen kan begå sig mundtligt eller kunne læse fx instruktioner, udfylde skemaer e.lign. Vi inddrager gerne jeres eget materiale i undervisningen fx miljøregler og personalepolitik. Vi tilbyder ligeledes alle vores kursister adgang til en digital læringsportal, som de kan tilgå på alle tider af døgnet. Derudover er temaer som dansk hverdag, uskrevne regler, praktisk viden om sundhedssystem og myndigheder, samt job og ledelseskultur altid en del af kurset. Det er det, vi hos A2B kalder jobdansk.

Mange muligheder

A2B har flere forskellige kurser til udenlandske medarbejdere og mulighed for også at etablere kurser, hvor medfølgende ægtefælle deltager. Nogle medarbejdere kan have behov for opkvalificering inden for fx matematik, engelsk og digitalt som supplement til dansk- undervisningen. Dette tilbyder A2B også. Vi har også mulighed for at etablere skræddersyede kurser, som er rettet direkte mod specialiseret arbejdskraft eller fast track forløb samt eneundervisning rettet mod nøglemedarbejdere, der har behov for et meget fleksibelt tilbud.

At kunne tale og forstå dansk er afgørende for, om medarbejderne falder til, skaber netværk og føler sig hjemme. En opkvalificering af sprog og generelle færdigheder kommer arbejdspladsen til gode både på kort og lang sigt.

Kontakt os

Kontakt dit lokale sprogcenter og hør mere om mulighederne for dansk på jobbet hos jer.

Find dit sprogcenter
Vil du høre mere om jobdansk?

Har du lyst til at vide mere om JOBDANSK for udenlandske medarbejdere kan du booke et møde på infoa2b@a2b.dk eller på tlf. 7026 6100.

send en mail og book et møde om jobdansk