AS3 – 30 års støtte til mennesker og organisationer

Verden er under konstant forandring og ændringerne sker med stadigt stigende hastighed. I de seneste 30 år har AS3 givet mennesker og organisationer forståelse for Transitionsteorien, der giver et solidt fundament til at håndtere de mange forandringer på den bedst mulige måde.

Det startede i 1989

Det hele startede tilbage i 1989 hvor Allan og Søren så et behov for en mere koncept-baseret måde at støtte menige medarbejdere på i forbindelse med opsigelser. Mens der allerede fandtes programmer rettet mod topchefer, var det en ny tanke at tilbyde støtte til genplacering af medarbejdere på alle niveauer.

Det var også nyt at indtænke menneskelige reaktioner og psykologi i jobrådgivningen. Med deres koncept introducerede Allan og Søren opsagte medarbejdere for ideer som ”re-framing” og transitioner for at kunne tilbyde en mere ægte støtte, end de jobsøgningskurser, der fandtes på den tid.

Fra kælderen til toppen

Da AS3 blev grundlagt i 1989 var kontoret i en fugtig kælder, mødebordet vare en aflagt dør på et par bukke og forretningstøjet var neon-farvet og matchede overskæggene. Alt det har naturligvis ændret sig i takt med det øvrige samfund, men konceptet har bevist sit værd gennem årene, ligesom målet om at gøre en positiv forskel i folks liv er uforandret.

Ingen virksomhed kan fastholde en ledende markedsposition i 30 år uden konstant at ændre sig med tiden. Heldigvis for os er vi specialiserede i at håndtere forandringer, for den evne er helt central for at kunne holde sig på toppen af et marked.

Personal and Digital

Gennem årene har det personlige møde med den enkelt kandidat været i centrum, og i de senere år er rådgivningsprocessen nu også digitalt understøttet med inddragelse af digitale værktøjer og ressourcer via AS3 portalen. AS3 Portalen er unikt udviklet af AS3 med det formål at knytte vores kandidater hurtigere, bedre og tættere til arbejdsmarkedet. Derfor er vores fokus altid ”Personal and Digital” uanset om vi rådgiver ledige, opsagte eller sygedagpengemodtagere, eller om vi lærer flygtninge og indvandrere sprog og om integration på arbejdsmarkedet.

Nordisk og global

I dag er AS3 en nordisk virksomhed med omkring 800 ansatte, der arbejder ud fra 80 kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland. AS3 er Exclusive Partner til verdens største Career Transition virksomhed, Lee Hecht Harrison, og vi kan derfor i dag tilbyde vores støtte over hele verden.

Besøg vores hjemmeside

Besøg vores hjemmeside for at lære mere om vores forskellige forretningsenheder, og hvordan de hver især er specialiserede til at støtte forskellige segmenter i erhvervslivet og på arbejdsmarkedet.