CV database

Velkommen til A2Bs CV-database for vores udenlandske kandidater. Her finder du måske den kandidat, som din virksomhed kan etablere praktik for, indgå en IGU-aftale med eller som I ønsker at ansætte i næste ledige stilling.

Vores kandidater har meget forskellige baggrunde, kompetencer, uddannelser og erfaringer, som er tydeligt beskrevet i deres CV. Du kan bruge søgefunktionen til at målrette din søgning geografisk og fagligt.

Ledige kandidater

 • Abeba Tsegazeab Yosief

  Abeba Tsegazeab Yosief

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og kom til Danmark i 2014. Jeg taler et unuanceret dansk. Jeg har erfaring med rengøring og madlavning fra mit hjem som husmor. Derudover har jeg arbejdet som ufaglært frisør. Jeg er single med en datter på 1 år. Jeg vil gerne arbejde som frisør, med rengøring, restaurant/køkken, supermarked, børnehave/vuggestuer eller plejehjem. Lige nu går jeg på sprogskole hos LærDansk i Svendborg niveau 2.2 Faglige kompetencer Ufaglært medhjælper i børnehave: Ryddede op, Rengøring, vaske op, bagning af brød, legede med børnene: går ture, spille bold, gynge, male og tegne, leg med biler og LEGO Frisør: hårvask og flette hår Husmor: lave mad, rengøring, vaske op, støvsuge, vaske tøj, bagning af brød og passe barn Personlige kompetencer • Ambitiøs, loyal, åben, kvalitetsbevidst, smilende, stabil og aktiv,
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Dragos Dublea

  Dragos Dublea

  6400 Sønderborg

  Kommer oprindeligt fra Rumænien, men har boet i Danmark siden 2012. Jeg er uddannet Bachelor "International Sales and Marketing" fra IBA i Kolding i 2016. Jeg har igennem mit studie specialiseret mig i marketing penetrering og go-to-market-strategies. Idealistisk set vil jeg gerne arbejde med marketing ledelse og B2C. Som person er jeg nysgerrig, fordrer personlig udvikling, ynder at give værdi til mit arbejde og mine omgivelser.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Nebyat Tsegay Tesfamichael

  Nebyat Tsegay Tesfamichael

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har boet i Danmark siden 2015. Jeg går pt på LærDansk danskuddannelse 2, som jeg forventer at afslutte december 2017. Jeg har som mål at uddanne mig til sygeplejerske eller frisør. Indtil da ønsker jeg at deltage i praktik inden for hotel/køkken, SoSu-området eller Mc Donalds. Jeg er målrettet, energisk, engageret, stabil, høflig og aktiv. I min fritid ser jeg dansk tv, børneprogrammer og danske film fx matador, går ture, læser bøger, er sammen med min veninde
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Hanadi Al Hamoud

  Hanadi Al Hamoud

  Svendborg

  Jeg kommer oprindeligt fra Syrien men har boet i Danmark siden oktober 2015 sammen med min mand og vores børm. Jeg går på LærDansk, så jeg hurtigst muligt kan lære det danske sprog og jeg taler og forstår allerede på mellemniveau. I mit hjemland arbejdede jeg som matematiklærer fra 1997 til 2014. I Danmark vil jeg gerne fortsætte med at undervise i matematik eller andet arbejde med børn og unge, da jeg holder meget af den målgruppe.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Weini Ghebreyohannes

  Weini Ghebreyohannes

  Svendborg

  Jeg kom til Danmark i oktober 2014 fra Eritrea. Jeg er gift og jeg har 2 børn. Fra mit hjemland har jeg erhvervserfaring som butiksassistent, frisør og syersker. Pt. går jeg på LærDansk for at udvikle og forbedre mine dansk sproglige færdigheder - jeg går på modul 2.6, som jeg forventer at afslutte dec. 2017. I Danmark vil jeg gerne finde beskæftigelse inden for: frisørfaget, kontorassistent, eller handel. Som person er jeg social, åben, stabil og imødekommende.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Jemal Nurhusien Mohamedsaid

  Jemal Nurhusien Mohamedsaid

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har boet i Danmark siden 2015. I mit hjemland har jeg arbejdet som skrædder og med reparation af bilruder. I Danmark vil jeg gerne arbejde indenfor de samme områder, men er også åben for andre muligheder som f.eks. opvasker, indenfor rengøring e.lign. Alt arbejde har interesse. Som person er jeg smilende, ansvarlig, venlig, mødestabil og hjælpsom.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Daniel Mengesha Ghebreyesus

  Daniel Mengesha Ghebreyesus

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har boet i Danmark siden maj 2015. Jeg har arbejdet som butiksmedhjælper i min families supermarked i Eritrea og har haft et fritidsjob som mekaniker, men jeg er også åben for andre muligheder. Som person er jeg venlig, smilende hjælpsom. Jeg har fået hjælp til skriftlig formulering af dette CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mohammed Khalil

  Mohammed Khalil

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien, Palæstina, og har boet i Danmark siden 2015. I mit hjemland har jeg arbejdet med regnskab, som bl.a. regnskabschef. Jeg ønsker arbejde i Danmark indenfor samme branche, men jeg er også åben for andre muligheder. Som person er jeg ansvarlig, stabil og grundig. Jeg har fået hjælp til skriftlig formulering af dette CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mohamad Abdulnaser

  Mohamad Abdulnaser

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har boet i Danmark siden juli 2014. Jeg har arbejdet som maler og som skrædder i Syrien. Jeg ønsker arbejde i Danmark indenfor detailbranchen, men jeg er også åben for andre muligheder. Som person er jeg smilende, har god kontakt til mennesker, høflig, stabil og ansvarlig.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Hassaan Hassan Alnojar

  Hassaan Hassan Alnojar

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og jeg har boet I Danmark siden 2014 sammen med min kone og 2 drenge. Jeg har mange års erfaring som lastbilchauffør og vil gerne finde arbejde indenfor dette område i Danmark, men jeg er også åben for andre muligheder. Som person er jeg venlig, mødestabil, og overholder mine aftaler. Desuden er jeg meget motiveret for at blive integreret i Danmark. Jeg har fået hjælp til skriftlig formulering af dette CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Elham Hamdo Alasali

  Elham Hamdo Alasali

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har boet i Danmark siden juni 2017. Pt er jeg tilmeldt LærDansk for at lære det danske sprog. Jeg har 2 mdr. erhvervserfaring som frivillig med sortering af tøj fra Tyrkiet ellers har jeg været hjemmegående, da jeg har 5 børn i alderen 7 til 17 år. I Danmark vil jeg gerne finde beskæftigelse inden for rengøring, køkken eller vaskeri.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Hussam A. Shaker

  Hussam A. Shaker

  Svendborg

  Jeg er oprindelig fra Syrien, men kom til Danmark i 2015 hvor jeg har 2 brødre og en søster samt forældre. Jeg ser mig selv som en positiv og smilende mand, der kan lide at være sammen med andre mennesker i private og arbejdsmæssige sammenhæng. Jeg har studeret økonomi i 2 år i mit hjemland og på sigt vil jeg gerne læse videre og færdiguddanne. Men ind til da, er jeg interesseret i al slags arbejde i Danmark, så jeg får mulighed for at videreuddanne mig inden for min branche.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Adnan Eliasi

  Adnan Eliasi

  Svendborg

  Jeg er oprindelig fra Iran, men har boet i Danmark siden 2015. I mit hjemland arbejdede jeg med får samt andre job inden for maling og snedkerarbejde. Jeg kan godt lide at arbejde med mine hænder og bruge mig selv fysisk. Lige nu går jeg på sprogkursus, så jeg kan blive god til at forstå og tale dansk. Jeg dygtiggør mig også gennem praktikpladser, så jeg hurtigst muligt kan få et arbejde i Danmark. Jeg ser mig selv som en positiv og smilende mand, der kan lide at være sammen med andre mennesker.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Binyam Gebremariam

  Binyam Gebremariam

  Svendborg

  Jeg bor sammen med min kæreste og vores fælles barn i Svendborg, hvor jeg også går på sprogskole og i praktik, så jeg bedre kan lære dansk sprog og arbejdsmarkedskultur. Jeg er oprindelig fra Eritrea, men har boet i Danmark siden juni 2015 hvor jeg har gået på UngNord, der er en kommunal ungdomsskole. Her har jeg bl.a. arbejdet med læring af dansk sprog og kultur Jeg ser mig selv som en positiv og smilende mand, der kan lide at være sammen med andre mennesker. Jeg kan godt lide at arbejde med mine hænder og bruge mig selv fysisk og håber på at få et job i Danmark inden køkken eller industrivirksomhed. Men da jeg desuden har lidt erfaring med svejsearbejde i tidligere arbejde vil jeg også gerne arbejde med dette og lære alt om svejsning.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Aliou Diop

  Aliou Diop

  6430 Nordborg

  Kommer oprindeligt fra Senegal (Dakar), men har boet i DK siden 2011. Er dansk gift og har en søn fra årgang 2003 som er flyttet med til Danmark og vi taler kun dansk derhjemme. Fra mit hjemland har jeg erfaring som selvstændig med Design, fashion, modeshows, skrædderarbejde igennem mange år. I Danmark har jeg 3-4 års erfaring med rengøringsarbejde fra Linak, men er også aktiv i fritiden hos Røde Kors og andet "Charity" arbejde både i Danmark og i Senegal og forbindelsen herimellem. Som person er jeg altid positiv, glad, venlig og ansvarsbevist. Møder altid til tiden og er meget social. Tager som nævnt del i socialt arbejde, er hjælpsom og arbejder efektivt. Er vinder af den GYLDNE SAKS i 2003.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Rodin Hanan Tordi

  Rodin Hanan Tordi

  Svendborg

  Jeg er fra Syrien, gift og har 2 små børn og har boet i Danmark siden november 2015. Jeg har fra mit hjemland mere end 10 års erhvervserfaring som elektriker og ønsker i Danmark at arbejde indenfor lignende håndværkserhverv som medhjælper/ufaglært arbejdsmand, pedel e.lign. Det vigtigste for mig er at få et job, så jeg kan forsørge mig selv og min familie, så jeg er åben for alle brancher. Jeg har både kørekort og bil. Som person er jeg social, ansvarlig, meget arbejdsom og stabil.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mihreteab Kiflu Kidane

  Mihreteab Kiflu Kidane

  Svendborg

  Jeg kom til Danmark i maj 2015, er gift og har to døtre. Jeg vil gerne være buschauffør i Danmark, men vil også gerne afprøve andre områder, som f.eks køkkenarbejde, murerfaget, og også gerne rengøring. Som person er jeg social, åben, stabil og imødekommende. Jeg er også nysgerrig og lærenem. Jeg går p.t. på Lærdansk sprogskole i Svendborg. Jeg har 3 års uddannelse som kemiker fra Department of Chemistry på Mai Nefhi i Asmara. Jeg har været bl.a. i praktik i Kvickly i seks måneder som bager og i Føtex i 6 måneder som bager.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Fatimah Ahmad

  Fatimah Ahmad

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien men har boet i Danmark siden oktober 2014. Jeg er gift og har to børn og kommer oprindeligt fra Syrien, men har boet i Danmark siden oktober 2014. Jeg har ingen arbejdserfaring i Danmark, men vil gerne arbejde som underviser eller frisør, da jeg har erfaring med de brancher i mit hjemland. Jeg er en åben person, der møder folk med empati og smil og samtidig kan jeg lide at være social sammen med venner og familie. Jeg hjælper gerne andre mennesker hvor jeg kan både på mit arbejde og privat.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Grazyna Radomska

  Grazyna Radomska

  Langå

  Kommer senere
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Azad Hamid

  Azad Hamid

  8370 Hadsten

  Mit navn er Azad og jeg kommer fra Syrien. Jeg er 28 år og har boet i Danmark i 5 år. I Syrien har jeg arbejdet som arbejdsmand (bygget hus) og derudover har jeg arbejdet med reparationer af biler og arbejdet som metalsmed. I Danmark har jeg også arbejdet med smedjearbejde, da jeg samtidig med mit sprogskolekursus var hos et maskinværksted. Som person er jeg smilende og imødekommende. Jeg er mødestabil og er effektiv med mine opgaver. Jeg taler og forstår alt på dansk.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Tony Jørgensen

  Tony Jørgensen

  Thorsø

  Ønsker at arbejde inden for servicefaget som pedelmedhjælper. Har tidligere arbejdet på plejecentre hvor jeg befandt mig godt med at arbejde og hjælpe med vedligeholdels af udområder og bygninger.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Hawa Isaq

  Hawa Isaq

  Hadsten

  Jeg hedder Hawa, jeg er kommet til Danmark i 2012 fra Somalia. Jeg bor i Hadsten med mine 3 børn. Jeg har erfaring med rengøring, og ønsker at arbejde indenfor dette område. Jeg er meget motiveret for at få arbejde.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Henriette Sindberg Jensen

  Henriette Sindberg Jensen

  Hammel

  Jeg har en god og solid baggrund indenfor køkken og kantine området. Jeg kan selvstændigt stå for at anrette både kolde anretninger og varme retter. Jeg er bedst til at bage brød og kager, samt lave lækre salater og anrette dem kreativt.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Caasho Abdulkadir Abdule

  Caasho Abdulkadir Abdule

  Hadsten

  Jeg kommer fra Somalia og har boet i Danmark i snart 4 år, og er meget glad for at bor her. I mit hjemland har jeg passet børn og hjulpet min mor med huset og madlavning. Jeg er god til at rengøring og passe børn. Vil også gerne arbejde i køkken.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Aanmina Haji Mohammad

  Aanmina Haji Mohammad

  Ulstrup

  Jeg kommer fra Somalia og har været i Danmark i 3½ år. Jeg er 30 år og har en søn på 2 år. Jeg er god til at gøre rent og vil rigtig gerne finde et arbejde i Danmark. Det er både fordi jeg gerne vil tjene penge og blive rigtig god til dansk. Det lærer man bedst ved at arbejde. Jeg er glad og positiv. Vil gerne lære nyt og hjælpe hvor jeg kan.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Sukuna Sivarajah

  Sukuna Sivarajah

  Hadsten

  Jeg hedder Sukuna Sivarajah. Jeg er enlig. Jeg bor i Hadsten. Jeg kommer fra Sri Lanka. Jeg kom til Danmark for ca. 5 år siden. Jeg har arbejdet 2 gange om ugen som frivillig ved Røde Kors. Nu arbejder jeg frivilligt 2 gange om ugen ved Kirkens Korshær i Hadsten.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Hasan Kazem Hasan

  Hasan Kazem Hasan

  Hammel

  Erfaring: 6 måneder som sælger i tøjbutik i Syrien. 4 måneder som supermarkedsmedarbejder i Istanbul. Fritid: fodbold , læse , rejse
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Michael Juldal Pedersen

  Michael Juldal Pedersen

  Hadsten

  Jeg har i mange år arbejdet med produktion indenfor jernindustri og møbelindustri. Jeg har også arbejdet som klargøringsmand (biler). Jeg har et stablerkort. Jeg er en solid arbejdskraft, der altid møder til tiden og stabil. Jeg sætter en ære i at lave tingene ordentlig færdig. Jeg er god til selv at løse problemer undervejs, og kan selv planlægge mit arbejde.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Jwan Khalil Mohammad

  Jwan Khalil Mohammad

  Hinnerup

  Er født i 1987 i Syrien.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Hevro Jan Kurd

  Hevro Jan Kurd

  Hammel

  Jeg hedder Hevro, er 33 år og kommer fra Syrien. Jeg vil meget gerne arbejde i køkken eller som frisør i Danmark. Jeg har siden oktober været i praktik på Østervangsskolen i deres skolekøkken "Madkassen".
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Farid Walo

  Farid Walo

  Hadsten

  Har mange års erfaring som skædder, og vil meget gerne arbejde indenfor mit fag i Danmark.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Heine Jørgensen

  Heine Jørgensen

  8860 Ulstrup

  Jeg er åben for forskellige arbejdsopgaver.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Abdul Fahim

  Abdul Fahim

  Hadsten

  Jeg kommer fra Afghanistan og kom til Danmark i 2012 Jeg arbejdede gennem 3 år på Restaurant Istanbul i Kabul, Afghanistan. Jeg har også arbejdet på plastikfabrik samt i supermarkeder i Afghanistan. I Danmark har jeg arbejdet i en kantine i Aarhus samt på et vaskeri i Hadsten. Jeg vil gerne arbejde - gerne med rengøring eller madlavning.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Aron Kahsay Gebretsadek

  Aron Kahsay Gebretsadek

  Svendborg

  Jeg er 18 år, kommer fra Eritrea og har boet i Danmark siden september 2015. Jeg har i mit hjemland haft fritidsjob som betonarbejder, men har ellers endnu ikke så meget erhvervserfaring og vil derfor gerne ud i praktik og prøve nogle forskellige ting. Jeg er åben overfor alt. Som person er jeg ansvarlig og stabil og passer min skole på LærDansk og undervisningen hos A2B, mens jeg søger praktikpladser.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Artur Malkasian

  Artur Malkasian

  Svendborg

  Jeg hedder Artur Malkhasian og gift med Mari Manykyan, og vi har 2 børn. Jer er født og opvokset i Armenien, hvor jeg også har gået i skole i 7 år, som svarer til den almindelige folkeskole her i Danmark. Jeg har tidligere arbejdet som ufaglært inden for isenkram, været i praktik på et møbellager, og på et asylcenter. Jeg ønsker at få beskæftigelse som specialarbejder, uanset hvilket område, jeg er altid villig til at lære nyt.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Aamer Nezam Mammoud

  Aamer Nezam Mammoud

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har boet i Danmark siden 2014. Jeg har arbejdet som snedker i bl.a. Syrien, Grækenland og i Dubai. Jeg ønsker arbejde i Danmark indenfor håndværkerbranchen, men jeg er også åben for andre muligheder. Som person er jeg ansvarlig, stabil og hjælpsom. Jeg har fået hjælp til skriftlig formulering af dette CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Shewit Tewolde Teare

  Shewit Tewolde Teare

  Svendborg

  Jeg er en ung Kvinde der oprindeligt kommer fra Eritrea, men kom til Danmark i april 2015 og bor nu i Svendborg. Jeg har arbejdet målrettet med mit sprog og taler allerede et nu-anceret dansk. I mit hjemland har jeg arbejdet i min families restaurant hvor vi solgte pandekager og solgte kød og mælk fra vores husdyr. I Danmark vil jeg gerne arbejde med børn som pædagog eller inden for hotelbranchen med madlavning eller rengøring. Uanset job, så vil jeg gerne arbejde med mennesker og jeg anser mig selv som en empatisk person, der møder mennesker med et smil. Jeg fungerer socialt godt og er glad for at leve i Danmark.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Samar Naklah

  Samar Naklah

  Svendborg

  Jeg er en kvinde med 3 børn hvoraf 2 bor hjemme endnu og den ældste på 20 år bor i Odense. Jeg stammer fra Syrien men kom til Danmark i april 2017 og bor nu i Svendborg. Lige nu går jeg derfor på skole, så jeg kan lære dansk sprog. Samtidig drømmer jeg om at få arbejde her i landet så hurtigt som muligt. Jeg vil gerne arbejde inden for kanti-ne/køkkenfaget eller i en børneinstitution da jeg holder meget af børn. I mit hjemland har jeg gået i skole som ung og ellers været hjemmegående husmor, hvor jeg stod for den daglige planlægning af hus og hjem.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Shadi Faisal Sheikhmoussa

  Shadi Faisal Sheikhmoussa

  Svendborg

  Jeg er kurder og kommer fra Syrien og har siden november 2015 boet i Danmark sammen med min kone og vores 2 børn. I Syrien spillede jeg i flere år professionelt fodbold og har samtidig også erfaring som skrædder. Jeg ønsker arbejde i Danmark indenfor samme industri, men er også åben for andre muligheder. Som person er jeg god til at bruge mine hænder, social og kan godt lide at hjælpe andre mennesker. .
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Senait Gebremichael Ghebremariam

  Senait Gebremichael Ghebremariam

  Svendborg.

  Jeg kommer fra Eritrea og kom til Danmark i august 2016. I Eritrea har jeg arbejdet bade som frisør, i et byggemarked og på billetkontor hos et flyselskab og har således erfaring med salg og kundebetjening. I Danmark vil jeg gerne arbejde i en butik, men alt arbejde har interesse. Som person er jeg udadvendt, smilende, positiv og serviceminded.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Adeeb Khaled Al-Mohamad

  Adeeb Khaled Al-Mohamad

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien, er gift og har to børn. Jeg har været i Danmark siden september 2014. I mit hjemland har jeg spillet i 10 år på fodboldlandsholdet og også været træner. Derudover har jeg som butiksejer haft en butik, som handlede med guld og sølv. Sideløbende med butikken havde jeg en café, så jeg er vant til at tale med mennesker og arbejde mange timer. I Danmark har jeg været i forskellige praktikker og søger nu fast job, gerne som budtransportchauffør, fabriksarbejder e.lign. Som person er jeg mødestabil, venlig og arbejdsom.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Alia Osama Rashed Mohammad Ali

  Alia Osama Rashed Mohammad Ali

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien med jordansk nationalitet og har været i Danmark siden januar 2016. Jeg er gift og har 2 børn på 4 og 8 år. I mit hjemland har jeg været husmor og passet min familie og mine børn. I Danmark har jeg været i praktik som pædagogmedhjælper og ønsker i fremtiden at arbejde med børn. Som person er jeg pålidelig, smilende, kreativ og energisk.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Awet Fikado

  Awet Fikado

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har boet i Danmark siden september 2014. Jeg har arbejdet som landmand på min families gård i Eritrea. Jeg ønsker arbejde i Danmark indenfor rengøring, køkken og butik, men jeg er også åben for andre muligheder. Som person er jeg ansvarlig, stabil og kan lide at holde mig i gang. Jeg har fået hjælp til skriftlig formulering af dette CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Sahar Rahimzadeh

  Sahar Rahimzadeh

  Svendborg

  Jeg kommer fra Iran og har boet i Danmark siden 2012. I Iran har jeg arbejdet på et hospital med administrative opgaver. I Danmark har jeg gået på Lær Dansk i Svendborg og har samtidig været ude i praktik hos Frivilligcenter Sydfyn og Svendborg Bibliotek. Som person er jeg positiv, ansvarlig, stabil, hjælpsom og meget serviceminded og kunne godt tænke mig et job i Danmark indenfor modelbranchen, i en café/restaurant på plejehjem, i butik e.lign. Alt arbejde har interesse.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Senet Tekleab

  Senet Tekleab

  Svendborg

  Jeg er 24 år, gift og kommer fra Eritrea. Jeg har været i Danmark siden januar 2017. I øjeblikket går jeg på Lær Dansk og søger praktikpladser. I Eritrea har jeg arbejdet i en restaurant med servering og også arbejdet i et supermarked. I Danmark vil jeg gerne arbejde inden for samme område, men alt har interesse.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Samuel Gebretinesea Gebrdengl

  Samuel Gebretinesea Gebrdengl

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har boet i Danmark siden august 2013. I Eritrea har jeg arbejdet som håndværker med alle slags opgaver indenfor VVS, tømrer-/snedker og elektricitet. I Danmark går jeg på Lær Dansk 2 og har sideløbende været ude i praktik som tømrer og indenfor VVS og jeg ønsker, at jeg en gang kan få et arbejde indenfor håndværker-branchen, men er også åben for andre muligheder. Som person er jeg ansvarlig, stabil og hjælpsom.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Selam Gebrihiwet Tekle

  Selam Gebrihiwet Tekle

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har boet i Danmark siden juli 2014. I Eritrea har jeg arbejdet som ufaglært frisør. I Danmark går jeg på Lær Dansk 2 og har sideløbende været ude i praktik i en SFO-/indskoling og på et plejehjem. Jeg kan rigtigt godt lide at arbejde med menne-sker og ønsker på sigt at tage en uddannelse som SOSU hjælper-/assistent når jeg er færdig med min danskuddannelse eller også komme til at arbejde indenfor restaurations-branchen. Som person er jeg kreativ, humoristisk, samarbejdsvillig og serviceorienteret.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Reham Zaitoni

  Reham Zaitoni

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien, er gift og har boet i Danmark siden december 2015. I Syrien har jeg studeret til lærer og har i 2 år undervist 8-9 årige i matematik, arabisk, engelsk og natur-videnskab. I Danmark vil jeg på sigt gerne arbejde med undervisning af børn, i en daginstitution eller måske på et plejehjem som SOSU hjælper-/assistent. Som person er jeg ansvarlig, stabil og hjælpsom.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ibrahim Abdi Hassan

  Ibrahim Abdi Hassan

  Svendborg

  Jeg kommer fra Somalia og har boet i Danmark siden september 2013. I Somalia har jeg arbejdet med landbrug og i Danmark har jeg været i praktik og opnået erfaring inden for butiksarbejde, rengøring og pedelarbejde. I sommeren 2017 har jeg i 3 måneder haft fast vikarjob som serviceassistent på Oure Sport og Performance. Jeg har dansk kørekort katgori B og som person er jeg stabil, praktisk anlagt, god til at bruge mine hænder og møder altid velforberedt. I Danmark vil jeg rigtigt gerne have et fast job indenfor landbrug, rengøring, som chauffør, pedel e.lign.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Hussein Hassan Khalaf

  Hussein Hassan Khalaf

  Svendborg

  Jeg er kurder og kommer fra Syrien og har boet i Danmark siden 2015. I Syrien har jeg arbejdet som herrefrisør og har også 5 års erhvervserfaring som svejser fra en virksomhed i Libanon. I Danmark går jeg på sprogskole Lær Dansk 2 og har samtidigt været i praktik og løntilskud som frisør og det er mit ønske, at jeg kan få fast arbejde enten som frisør eller allerhelst indenfor svejsebranchen, som er mit store ønske, at komme til arbejde med. Som person er jeg positiv, selvstændig, stabil og pligtopfyldende og sætter en ære i at gøre mit arbejde ordentligt og yde en god service.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Hermon Sahle Nuguse

  Hermon Sahle Nuguse

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har boet i Danmark siden sommeren 2014. I Eritrea har jeg arbejdet som frisør. I Danmark går jeg på Lær Dansk 1 og har samtidig været ude i praktik både som frisør og på hotel, hvor jeg gjorde rent og ordnede værelser og så har jeg også været i praktik i Tween Club i Skårup, hvor jeg har arbejdet som pædagogmedhjælper. Mit ønske er at komme til at arbejde som tjener, indenfor rengøring eller som butiks-assistent, men er også åben for andre muligheder. Som person er jeg smilende, stabil og hjælpsom.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Fiyori Tesfaslasie Okbatsion

  Fiyori Tesfaslasie Okbatsion

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og kom til Danmark i juli 2014, hvor jeg bor nu sammen med min lille datter på snart 3 år. I Eritrea har jeg arbejdet i min families restaurant, hvor jeg har hjulpet med alt lige fra opvask, til lettere madlavning og til at være tjener. I Danmark vil jeg gerne arbejde som medhjælper i en børnehave-/skolefritidsordning eller inden for servicefagene i f.eks. en restaurant eller café. Som person er jeg positiv, smilende, selvstændig og pligtopfyldende og sætter en ære i at gøre mit arbejde ordentligt og jeg kan godt lide at yde en god service.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Filmon Youhanse Emha

  Filmon Youhanse Emha

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har boet i Danmark siden 2014. I mit hjemland har jeg arbejdet på et mekanikerværksted i 2 år med skift af dæk og olie. I Danmark har jeg været i praktik ved Solo Fitness og Simac, hvor jeg begge steder primært har beskæftiget mig med, oprydning, rengøring og andet praktisk forefaldende arbejde. Derudover har jeg også været i praktik hos Svendborg Motor, hvor jeg har arbejdet med at håndslibe diverse elementer som møbler osv. og få dem klargjort inden maling. Jeg kunne i Danmark godt tænke mig at blive mekaniker eller lære at køre gaffeltruck og arbejde på et lager. Som person er jeg fleksibel, effektiv, stabil, åben og imødekommende.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Daniel Gebrekidan Hailu

  Daniel Gebrekidan Hailu

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea, er 20 år og har boet i Danmark siden 2015. Jeg har 6 måneders erhvervserfaring som cykelmekaniker i min onkels firma i Eritrea og kunne i Danmark godt tænke mig at arbejde indenfor samme branche, men er også åben for andre muligheder f.eks som maler e.lign. Jeg går på LærDansk 2 og både taler og forstår lettere dansk. Som person er jeg smilende, ansvarlig, hjælpsom og social.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ahmed Diirye Ali

  Ahmed Diirye Ali

  Svendborg

  Jeg kommer fra Somalia og har boet i Danmark siden september 2014. I mit hjemland har Jeg passet dyr på familiens gård. I Danmark har jeg haft praktik som pedelmedhjælper og vil jeg gerne have arbejde inden for det område eller som buschauffør eller med rengøring. Jeg er dog også åben for andre muligheder. Som person er jeg ansvarlig, venlig, stabil og hjælpsom.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Admasu sorecha

  Admasu sorecha

  Svendborg

  Jeg er 34 år, gift og har 2 små drenge. I Etiopien har jeg taget uddannelse inden for elektrikerfaget og arbejdet som selvstændig elektriker i flere år. Jeg har også læst matematik, fysik og kemi på universitetet, men har ikke færdiggjort studiet. Derudover har jeg i 1 år undervist børn i matematik. I Danmark vil jeg gerne have fast arbejde, så jeg kan forsørge mig selv og min familie. Alt arbejde har interesse.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Jailan Asad Bairam

  Jailan Asad Bairam

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har boet i Danmark siden august 2015. Lige i øjeblikket går jeg på Lær Dansk, modul 2.1. I mit hjemland har jeg arbejdet som frisør i en frisør salon, men jeg er også åben for andre muligheder. Som person er jeg ansvarlig, stabil og grundig.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Girmay Teklom

  Girmay Teklom

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har boet I Danmark siden 2015. Jeg har arbejdet som landmand på min families gård. Jeg ønsker arbejde i Danmark indenfor køkken, men er også åben for andre muligheder. Som person er jeg ansvarlig, stabil og kan lide at arbejde.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Marziyeh Salmanzadeh

  Marziyeh Salmanzadeh

  Svendborg

  Jeg kommer fra Iran og har boet i Danmark siden august 2016. Jeg er gift og har ingen børn. Jeg har 6 års erhvervserfaring som sekretær fra produktionsvirksomhed af døre og vinduer i Iran. Pt går jeg på lærdansk for at bedre mine dansk sproglige færdigheder. I Danmark vil jeg gerne finde beskæftigelse inden for fitness, børnehave, sekretær eller butik. Kompetencer Sekretær: ordrebestillinger, koordinator, kundebetjening, IT: word og excell. Som frisørmedhjælper: ordne øjenbryn og ansigtsbehandling. Personlige kompetencer Effektiv, engageret, åben, tillidsvækkende, struktureret, mødestabil, hurtig i opfattelse, fleksibel og målrettet
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Simon Rezene

  Simon Rezene

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har været i Danmark siden september måned 2015. I øjeblikket går jeg på LærDansk for at forbedre mine dansk sproglige færdigheder. Fra mit hjemland har jeg læst til ingeniør inden for konstruktion af bygge- og anlæg igennem 3 år i Eritrea. I Danmark ønsker jeg arbejde som kan understøtte mit danske sprog og min uddannelse som ingeniør - gerne fx inden for bygge og anlæg som maler, pedel og lign. Som person er jeg tolerant, smilende, stabil, fleksibel, serviceminded, kvalitetsbevidst, og ansvarsbevidst.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Nader Ibrahim

  Nader Ibrahim

  Svendborg

  Jeg kommer oprindeligt fra Syrien, men har nu været i Danmark siden juli 2017 og bor i Svendborg sammen med min kone og børn. Jeg glæder mig til at komme i gang med at lære landet, det danske sprog og mennesker at kende, så jeg hurtigst muligt kan få et arbejde her. I mit hjemland har jeg arbejdet som chauffør hvor jeg fragtede beklædningsstoffer fra fabrik til kunder. Desuden har jeg arbejdet i en kortere periode som bygningsarbejder i Tyrkiet. I Danmark ville jeg derfor eksempelvis gerne arbejde inden for disse områder, men jeg er også åben over for mange andre job her, så jeg hurtigst muligt kan forsørge min familie. Jeg anser mig selv som en empatisk mand, der fungerer socialt godt med familie og venner og kolleger på en arbejdsplads.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mumtaz Ali Aziz

  Mumtaz Ali Aziz

  Svendborg

  Jeg er en frisk mand født i 1974, er gift og har 3 børn. Jeg kommer fra Syrien og har været i Danmark siden januar 2016. I øjeblikket går jeg på lær dansk på Modul 2,4. I mit hjemland har jeg arbejdet som skrædder, hvor jeg syede tøj til kvinder og mænd. Jeg har også syet telte og tasker samt haft en kosmetik butik i mit hjemland. I Danmark ønsker jeg at arbejde inden for syning, pedelmedhjælper eller køkken/restaurant.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Seinat Negasi Naizghi

  Seinat Negasi Naizghi

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea, jeg har været i Danmark siden juli 2014. I mit hjemland har jeg hjulpet min familie med husarbejde. Jeg er gift og jeg har et barn. Lige nu går jeg på sprogskole lær dansk i Svendborg på modul 2.6. Færdig til december 2017. Jeg vil gerne arbejde i et køkken som køkkenmedhjælper. Jeg har fået hjælp til at skrive dette cv.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Liya Mekonen Welday

  Liya Mekonen Welday

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea, er 26 år og har boet i Danmark siden juli 2014. Efter jeg blev færdig med skolen, har jeg arbejdet et år som tjener i en restaurant i Eritrea. I Danmark kunne jeg godt tænke mig at arbejde indenfor samme branche enten i et køkken eller som tjener, men er også åben for andre muligheder som f.eks rengøring e.lign. Som person er jeg smilende, imødekommende, og serviceminded
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Awet Mulue Tsegay

  Awet Mulue Tsegay

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har været i Danmark siden december 2014. I øjeblikket går jeg til Lær Dansk på modul 2.4. Jeg ønsker at dygtiggøre mig i dansk, og er samtidig meget motiveret for at få et arbejde i Danmark. Jeg er flink, smilende og er sjov. Jeg har fået hjælp til at udarbejde mit CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ahmed Mohamed Ahmed

  Ahmed Mohamed Ahmed

  Svendborg

  Jeg er 23 år og fra Somalia. Jeg har været i Danmark siden oktober 2013. I Somalia arbejdede jeg i min mors supermarked, hvor jeg løste forskellige slags opgaver. I Danmark vil jeg gerne arbejde i butik, med rengøring eller som f.eks. køkkenhjælp med opvask e.lign. Alt arbejde har interesse. Det vigtigste for mig er at jeg får et arbejde, så jeg kan tjene mine egne penge og forsørge mig selv.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Zakarya Yasin Alali

  Zakarya Yasin Alali

  svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har boet i Danmark siden december 2016. Jeg har 1 års erhvervserfaring med opsætning af varmeapparater i mit hjemland samt ½ års med forefaldende arbejde fra frisørsalon. Jeg vil rigtig gerne finde arbejde - gerne inden restauration /køkken eller supermarked. Jeg er Målrettet, grundig, engageret, smilende og fleksibel
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mamduh Ahmed Ahmed

  Mamduh Ahmed Ahmed

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har boet i Danmark siden september 2014. I mit hjemland arbejdede jeg som matematiklærer for unge i alderen 13 -15 år fra 1993 til 2014. I Danmark vil jeg gerne fortsætte med at undervise i matematik. Jeg er imødekommende, anerkendende, sætter eleven i centrum, er vant til at undervise store hold, en god planlægger, velforberedt, struktureret, positiv og humoristisk. Jeg har fået hjælp til at lave mit CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Bahre Berhe Tsadwa

  Bahre Berhe Tsadwa

  Svendborg

  Jeg er 19 år og kommer fra Eritrea og har boet i Danmark siden slutningen af 2014. Jeg har endnu ikke noget erhvervserfaring, men mit ønske er at komme ind på enten buschauffør-, mekaniker- eller tømreruddannelsen, når jeg er færdig med min danskuddannelse og jeg vil derfor gerne i praktik indenfor de områder, så jeg kan prøve faget. Som person er jeg smilende, ansvarlig, social og mødestabil og jeg både taler, læser og skriver dansk på et rimeligt niveau.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mehretab Mengesteab Ggerendrias

  Mehretab Mengesteab Ggerendrias

  svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har boet i Danmark siden august 2014. Jeg har 5 års erhvervserfaring som ufaglært automekaniker. Jeg vil rigtig gerne finde arbejde - gerne inden for flg. Brancher automekaniker, svejser, tømrer fx på savværk, eller som pedel. Pt går jeg på LærDansk for at forbedre mine dansk sproglige færdigheder. Jeg er tålmodig, energisk, beslutsom, ambitiøs, ansvarsbevidst, tolerant, serviceminded og smilende
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Wahida Osmani

  Wahida Osmani

  Svendborg

  Jeg er en ung single kvinde fra Afghanistan, der kom til Danmark i november 2015, sammen med min søster og bror. Det meste af mit liv har jeg gået i skole i mit hjemland, men lige nu går jeg på danskkursus og søger praktikpladser i Svendborg, så jeg hurtigst muligt kan lære mest muligt om det danske sprog og arbejdsmarked. På mit sprogkursus er jeg indplaceret på højeste niveau og ser mig selv som en person, der er god til sprog. I Danmark vil jeg gerne dygtiggøre mig hurtigst muligt med uddannelse eller arbejde inden for eksempel butik, skrædder, frisør eller børnehave da de allesammen er noget jeg finder interessant.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Aster Weldegergis Mengstu

  Aster Weldegergis Mengstu

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har været i Danmark siden august 2016. Jeg er gift og har ingen børn. I mit hjemland har jeg arbejdet på fabrik med pakning af medicin i 9 mdr. og i Danmark har jeg erhvervserfaring fra 6 mdr. praktik på plejecenter. I Danmark vil jeg gerne arbejde inden for social og sundhedssystemet som social og sundhedsmedhjælper, da jeg gerne vil arbejde med og hjælpe ældre mennesker. J
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Abdirahim Yuusuf Abdi

  Abdirahim Yuusuf Abdi

  Jeg er en ung mand der oprindeligt kommer fra Etiopien, men kom til Danmark i dec. 2015 og bor nu i Svendborg. Jeg har arbejdet målrettet med mit sprog og taler allerede et nuanceret dansk. I mit hjemland har jeg været sovende vagt på et apotek for at forhindre indbrud. I Danmark vil jeg gerne arbejde med mennesker, som pædagog med børn eller som mekaniker, da jeg også kan lide at arbejde med biler. Men også andre job som eksempel pedel eller lignende har min interesse, bare det er et godt job med gode kolleger. Jeg anser mig selv som en empatisk ung mand, der fungerer socialt godt og er glad for at leve i Danmark.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Khaled Nedal Alsalkini

  Khaled Nedal Alsalkini

  Svendborg

  Jeg er en far med børn der oprindeligt er fra Syrien, men har boet i Danmark siden 2014. Mens jeg har været her har jeg gået på sprogskole, så jeg kan blive bedst muligt god til dansk og har bestået eksamen på Lær Dansk i Svendborg. Lige nu søger jeg arbejde inden for chaufførbranchen, men er også meget åben for alt andet arbejde i Danmark. I mit hjemland har jeg 14 års erfaring med smykkebranchen, da jeg arbejdede med reparation og formgivning af smykker i min fars guldsmed.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Eiad A. Kirout

  Eiad A. Kirout

  Svendborg

  Jeg er en ung mand, der oprindeligt fra Syrien men har boet i Danmark sammen med min kone og to børn siden juni 2015. Jeg ser mig selv som en positiv og smilende mand, der kan lide at være sammen med andre mennesker. Jeg kan godt lide at arbejde med mine hænder og bruge mig selv fysisk og håber på at få et job i Danmark inden for autobranchen hvor jeg er uddannet eller industrivirksomhed og rengøring. Jeg har lært meget dansk og er færdig med dansk sprogskole og glæder mig til at få et job i Danmark.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Adyam Syum Brhane

  Adyam Syum Brhane

  Svendborg

  Jeg er Adyam Syum Brhane og er 22 år. Jeg kommer fra Eritrea. Jeg har været i Danmark i 2 år. Jeg bor i Svendborg. Jeg gik i skole i mit hjemland og pt. går jeg i skole på lærdansk - jeg vil gerne have arbejde i børnehave, på kontor eller som frisør. Jeg vil også gerne arbejde på hotel eller i en restaurant.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Osama Y. Alkadouh

  Osama Y. Alkadouh

  Svendborg

  Jeg er oprindelig fra Syrien, men kom til Danmark i 2015. Jeg er gift og er far til 5 børn, som stadig er i Syrien. Jeg ser mig selv som en positiv og smilende mand, der kan lide at være sammen med andre mennesker i private og arbejdsmæssige sammenhæng. Jeg har primært erfaring med salg og chaufførjob fra mit hjemland og vil gerne arbejde inden for en af disse brancher igen. Men jeg er også meget åben for andre områder da det vigtigste for mig, er at få et godt job i Danmark.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Nasra Abdulahi Omar

  Nasra Abdulahi Omar

  Svendborg

  Jeg er født i Somalien og har boet i Danmark siden 2013. Jeg bor sammen med min mand og mine tvillinger. Jeg har passet børn og arbejdet i et supermarked i mit hjemland. I Danmark har jeg været i praktik i en Kvickly butik i Svendborg. Jeg var der i 26 uger og jeg var meget glad for at være i praktik der. Jeg er en glad og smilende kvinde, der kan lide at være sammen med andre. Jeg er en fleksibel, service minded og imødekommende kvinde, der gerne vil arbejde i butik eller med pleje i Danmark.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Jamal Faysal Adan

  Jamal Faysal Adan

  Svendborg

  Jeg hedder Jamal, jeg er gift og har en datter. Jeg kommer oprindeligt fra Somalia, men har været i Danmark siden 2014. Jeg kan lide at være i Danmark og jeg håber derfor, at jeg kan få et job her. Jeg har tidligere arbejdet i supermarked, og som rengøringsassistent. Mit ønske er at få job indenfor et af disse områder, men andet har også min interesse.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Dania Mohammad Read Alkadouh

  Dania Mohammad Read Alkadouh

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og kom til Danmark i august 2014 og derefter til Svendborg i november 2014. Jeg er gift og har en datter på snart 2 år. I mit hjemland arbejdede jeg som damefrisør, og har haft min egen tøjbutik, hvor jeg solgte tøj til mænd, kvinder og børn. I Danmark vil jeg gerne indenfor butiksområdet, da det er et arbejde jeg er meget glad for.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mohammad Kassab

  Mohammad Kassab

  Svendborg

  Jeg er en mand på 33 år, gift og har 4 børn. Jeg kommer fra Syrien, og har været i Danmark siden oktober 2015. I mit hjemland har jeg arbejdet som specialarbejder, og jeg vil gerne have arbejde indenfor samme område i Danmark. Jeg er parat til at påtage mig alt praktisk arbejde, jeg har en høj arbejdsmoral og er meget motiveret for at komme i job.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Shirko Rashed

  Shirko Rashed

  Svendborg

  Jeg er en ambitiøs person, der elsker at arbejde med mennesker. Jeg er kreativ og holder meget af børn, hvilket gør mig i stand til, at finde på gode lege med børn. Men jeg kan lide at arbejde med alle mennesker og vil derfor gerne finde job i Danmark inden for servicefagene. Jeg kommer fra Syrien og jeg har været i Danmark siden 2012.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Abdulkarim Ibrahim Alasal

  Abdulkarim Ibrahim Alasal

  Svendborg

  Jeg er en mand på 27 år, gift og har 2 børn. Jeg kommer fra Syrien, og har været i Danmark siden november 2015 og jeg forstår og taler godt dansk i almindelig tale. Jeg har arbejdet inden for restaurationsbranchen samt som bogbinder i mit hjemland. Men jeg er meget åben for ny branche og glæder mig til at arbejde i Danmark.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ahmed Raed Lotti Ateah

  Ahmed Raed Lotti Ateah

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien, men har boet i Danmark siden 2014. Jeg er gift og har 2 børn. Jeg går på danskkursus nu og taler lidt dansk. I mit hjemland har jeg gået på grundskole og har arbejdet som elektriker og maler i mange år. Jeg vil gerne arbejde som håndværker i Danmark, men er også åben for andre job. Jeg er pligtopfyldnede, empatisk og meget fleksibel.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Saado Abdillahi Farah

  Saado Abdillahi Farah

  Svendborg

  Jeg har været hjemmegående og har arbejdet med rengøring, madlavning, pasning af børn og oprydning. Jeg har ikke selv børn, men har hjulpet min familie med pasning af børn og hushjælp. I Danmark vil jeg gerne have arbejde indenfor rengøring, børnepasning eller syning. Jeg er smilende, venlig og mødestabil. Jeg har fået hjælp til at udarbejde mit CV på dansk.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Fatme Sala Kanjo

  Fatme Sala Kanjo

  Svendborg

  Jeg er fra Syrien og kom til Danmark i december 2015 sammen med mine forældre og søskende. I Syrien arbejdede jeg som bogholder i et større handelsfirma. Min drøm er på sigt at komme til at arbejde med bogholderiopgaver i Danmark, men jeg er meget åben overfor nye muligheder og kunne godt tænke mig at prøve at arbejde i butik. Som person er jeg åben og smilende, og jeg er meget omhyggelig med mit arbejde. Jeg har fået hjælp til at udarbejde mit CV på dansk.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Abdulkarim Hussein

  Abdulkarim Hussein

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har været i Danmark siden november 2015. I øjeblikket går jeg på Lær Dansk på modul 3.3. Jeg ønsker at dygtiggøre mig i dansk, og er samtidig meget motiveret for at få et arbejde I Danmark. Jeg er åben overfor forskellige muligheder, og er smilende, mødestabil lærenem og motiveret. Jeg har fået hjælp til at udarbejde mit CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ahmed Diirye Ali

  Ahmed Diirye Ali

  Svendborg

  Jeg kommer fra Etiopien og kom til Danmark i september 2014. I fremtiden vil jeg gerne arbejde inden for rengøring eller som busschauffør. Som person vil jeg beskrive mig selv som stabil, grundig, fleksibel og samarbejdsvillig.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Weam Sabbagh

  Weam Sabbagh

  Svendborg

  Jeg er 23 år, fra Syrien, gift og mor til to drenge på 4 og 6 år. Jeg er kommet til Danmark i april 2016. I Syrien har jeg været hjemmegående husmor og desuden gennemført et to måneders frisør- og makeup kursus. I Danmark vil jeg gerne have praktik og senere job med børnepasning, køkkenarbejde eller rengøring.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mohamed Nur Ali

  Mohamed Nur Ali

  Svendborg

  Jeg er en frisk ung fyr på 28 år, som er kommet til Danmark fra Somalia i 2014. Jeg går til danskundervisning og er nået til niveau 1,6. Jeg søger arbejde som køkkenmedhjælper, og er parat til at arbejde med alle opgaver.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Iman Alhasan

  Iman Alhasan

  Svendborg

  Jeg er fra Syrien og kom til Danmark i 2015. Jeg har afsluttet Danskuddannelse 2 på sprogskolen i Svendborg i december 2016. I Syrien arbejdede jeg som engelsklærer i en folkeskole. Jeg vil gerne have en uddannelse som underviser/lærer i Danmark eller have fast arbejde i et køkken på restaurant, cafe eller kantine, og måske på sigt tage en uddannelse inden for det fag. Jeg har været i praktik på Plejecenter Poppellunden, på Svendborg Bibliotek, og er nu og frem til medio april i køkkenet på Cafe Mauritz.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Hajratullah Halimi

  Hajratullah Halimi

  Svendborg

  Jeg er en mand på 25 år, Jeg er gift, og har et barn. Jeg kommer fra Afghanistan og har været i Danmark siden august 2015. Jeg har gået på lær-dansk siden december 2015, og er på modul 2.,5. Jeg har studeret som civil ingeniør, og har arbejdet som udlejer, og underviser i matematik i mit hjemland. Jeg vil gerne arbejde på fabrik, og jeg glæder mig til at komme i gang med et nyt liv i Danmark.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Daniel Gebrenegus Weldu

  Daniel Gebrenegus Weldu

  svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea, single, 35 år. Jeg kom til Danmark i 2015 – jeg kan begå mig på dansk. I mit hjemland har jeg 4 års erhvervserfaring som engelsklærer på nivea: secondary school. Derudover har jeg i min fritid efter skole haft fritidsarbejde som opvasker ved restaurant og 2 mdr. som medhjælper ved snedker. I Danmark vil jeg gerne finde beskæftigelse som håndværker fx snedker. Jeg har fået hjælp til at formulere mit CV
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Qusay Allabed

  Qusay Allabed

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har boet i Danmark siden september 2015. I øjeblikket går jeg på LærDansk og er i stand til at tale et unuanceret dansk. I mit hjemland har jeg været beskæftiget som skrædder og frisør. I Danmark vil jeg gerne arbejde som frisør, maler eller arbejde med mennesker for eksempel på plejehjem eller lignende. Jeg har fået hjælp til at formulere mit CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Muhammad Husein

  Muhammad Husein

  Svendborg

  Stabil og dygtig bilkarosseri Pladesmed med 25 års erfaring Jeg kommer fra Syrien, født i 1975. Jeg har boet i Danmark siden 2013 og bor i Svendborg med min kone og børn. Jeg har arbejdet som pladesmed og har svejset i 25 år. I Danmark ønsker jeg at fortsætte min karriere som pladesmed og svejser.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ahmad Dored Khiat

  Ahmad Dored Khiat

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har boet i Danmark siden september 2014. Jeg har færdiggjort dansk uddannelse 2 og taler nuanceret dansk. Jeg har fra Universitet læst ernærings-ingeniør i 2 år – men af økonomiske årsager blev uddannelsen afbrudt. Min store drøm er at færdiggøre uddannelsen. Derfor vil jeg gerne øge mine erhvervserfaringer fx i form af praktik i fitnesscenter.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Farid Osmani

  Farid Osmani

  Svendborg

  Jeg kommer fra Afghanistan og har boet i Danmark siden november 2015. Jeg går pt. på LærDansk, dvs. at jeg er lidt øvet ud i det danske sprog. Jeg vil gerne arbejde med mennesker og derfor drømmer jeg om at uddanne mig til politibetjent eller sygeplejerske. Indtil jeg er færdig med min danskuddannelse vil jeg finde praktik indenfor butik- herreforretning, pizzeria, cykelforretning.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Roza Alomar

  Roza Alomar

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har været i Danmark siden marts 2017. I øjeblikket går jeg på Lær Dansk på modul 2,1 for at lære det danske sprog. I Syrien har jeg passet mit hjem og 3 børn i alderen 5,8 og 10 år. I Danmark vil jeg gerne arbejde i butik, børnehave eller med brodering
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Habiba Sido

  Habiba Sido

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har boet i Danmark siden september 2014. I mit hjemland har jeg været husmor og passet mit hjem og 5 børn i alderen fra 2 til 17 år. I øjeblikket går jeg på LærDansk og kan føre en unuanceret samtale på dansk. I Danmark søger jeg arbejde i en butik – gerne tøjbutik – supermarkeder, børnehaver, køkken samt inden for social- og sundhedsområdet. Jeg har fået hjælp til at lave mit CV på dansk.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Naima Yusuf Mohamed

  Naima Yusuf Mohamed

  Svendborg

  Jeg kommer fra Somali og har været i Danmark siden februar 2014. Jeg er 28 år og har arbejdet som husmor siden jeg var 10 år. Jeg har færdiggjort dansk uddannelse 1 ved LærDansk og læser FVU dansk og matematik ved VUC. Jeg vil gerne arbejde som køkkenmedhjælper, rengøringsassistent eller som social og sundhedsmedhjælper. Jeg har fået hjælp til at formulere dette cv.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ananthy Thirumaran

  Ananthy Thirumaran

  Svendborg

  Jeg er 39 år, gift og kommer fra Sri Lanka. Jeg har været i Danmark siden maj 2017. I mit hjemland har jeg været beskæftiget i 5 år som lærer i naturfag ellers har jeg været hjemmegående og passet mine 3 børn i alderen 11, 17 og 20 år. I Danmark vil jeg gerne søge praktik som lærer i folkeskolen undervisningsfag: naturfag, som pædagogmedhjælper i børnehave eller medhjælper i butik
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Abel Resom Hishal

  Abel Resom Hishal

  Svendborg

  Jeg er født 24 03 1993, kommer fra Eritrea og jeg arbejdede som gartner og landmand. Jeg arbejdede også som elektriker i Sudan. l Danmark vil jeg gerne arbejde som landmand sammen med familien, da vi har haft et husmandsted. I fremtiden vil jeg gerne arbejde som maler, pedel eller med vedligeholdelse af bygninger. Jeg har fået hjælp til at skrive dette CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Jihan Ibrahim Khalil Kassem

  Jihan Ibrahim Khalil Kassem

  svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har boet i Danmark siden august 2014. I øjeblikket går jeg på LærDansk på modul 2,5 og er i stand til at føre en samtale på dansk. Jeg har erhvervserfaring som bibliotekar og undervisning fra mit hjemland. Jeg vil gerne være selvforsørgende i Danmark og bruge mine kompetencer fra min uddannelse og erhvervserfaring. Jeg har fået hjælp til at formulere dette CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Fadumo Kediye Omar

  Fadumo Kediye Omar

  Svendborg

  Jeg kommer fra Somalia og har været i Danmark siden februar 2015. I øjeblikket går jeg på LærDansk på modul 1.3. I mit hjemland har jeg været husmor og passet min familie og 4 børn. I Danmark vil jeg arbejde med rengøring, opvask eller vaskeri. Jeg vil gerne arbejde som rengøringsassistent og er interesseret i at tage rengøringskurser på AMU.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Weldu Teklemariam Haile,

  Weldu Teklemariam Haile,

  Svendborg

  Er født og opvokset i Eritrea og kom til Danmark i juni 2014. Fra mit hjemland har jeg erfaring fra militæret, som cykelmekaniker og arbejdet som chauffør med kørsel af sten fra stenbrud. I Danmark vil jeg gerne arbejde indenfor bygge-anlæg/pedel - på sigt vil jeg gerne arbejde som lastbil- eller buschauffør. Som person er jeg rolig, imødekommende, smilende og mødestabil. Jeg går p.t. på sprogskole, Lær Dansk – jeg har færdiggjort min danskuddannelse juni 2017, og har fået hjælp til formulering og skriv af dette CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mumtaz Ali Aziz

  Mumtaz Ali Aziz

  Svendborg

  Jeg er en frisk mand på 41 år, er gift og har 3 børn. Jeg kommer fra Syrien og har været i Danmark siden januar 2016. I øjeblikket går jeg på lær dansk på Modul 2,2. I mit hjemland har jeg arbejdet som skrædder, hvor jeg syede tøj til kvinder og mænd. Jeg har også syet telte og tasker samt haft en kosmetik butik i mit hjemland. I Danmark ønsker jeg at arbejde inden for syning, pedelmedhjælper eller køkken/restaurant
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Wedad Yasin Alali

  Wedad Yasin Alali

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har været i Danmark siden november 2015. I mit hjemland har jeg i 2013 arbejdet som medhjælp ved frisør i 2 mdr. Ellers har jeg været hjemmegående. I Danmark vil jeg gerne finde beskæftigelse indenfor børnehave, plejehjem, butik og frisør.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Dilhani Vilayalakshmi Gunasekaran

  Dilhani Vilayalakshmi Gunasekaran

  Svendborg

  Jeg kommer fra Sri Lanka og er kommet til Danmark juni 2017. I mit hjemland har jeg været hjemmegående i 10 år og har arbejdet som lærer i engelsk 2 år. Jeg er gift – har ingen børn. I Danmark vil jeg gerne arbejde inden undervisning i engelsk eller håndarbejde, SFO og børnehave.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Hassan Mohamed Nour

  Hassan Mohamed Nour

  Svendborg

  Jeg kommer fra Somalia og har været i Danmark siden september 2013. I øjeblikket går jeg på Lær dansk. I mit hjemland arbejdede jeg i butik med kolonialvarer. Her i Danmark vil jeg gerne arbejder i butik med salg af f.eks. fødevarer, tøj eller sko. Jeg glæder mig til at finde et godt arbejde i Danmark og komme til at arbejde med nogle gode kolleger.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mohamed Jamil Mohamed

  Mohamed Jamil Mohamed

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har været i Danmark siden september 2014. Jeg har arbejdet som maler indenfor bygge og anlæg. Jeg vil meget gerne arbejde indenfor mit fag i Danmark, men jeg er åben for andre udfordringer. For mig er alt arbejde godt arbejde.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Luwam Misghina Asfa

  Luwam Misghina Asfa

  Svendborg

  Jeg er en ung kvinde, der oprindeligt fra Eritrea, men jeg kom til Danmark i juli 2014. Jeg har gået på UngNord i Odense hvor jeg bl.a. trænede dansk sprog og kultur. I mit hjemland har jeg gået 8 år i grundskole og 1 år på High school. Jeg ser mig selv som en positiv og smilende kvinde, der kan lide at være sammen med andre mennesker. Jeg kan også godt lide at sidde alene og læse en bog på dansk, så jeg kan blive endnu bedre til sproget og uddanne mig i Danmark, hvor jeg drømmer om at få en uddannelse som tøjdesigner, da jeg gerne vil arbejde indenfor tøjbranchen.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Nigisti Yohannes Hadgu

  Nigisti Yohannes Hadgu

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har boet i Danmark siden oktober 2014. I mit hjemland har jeg arbejdet som damefrisør, med klipning, vask og påsætning af hår. I Danmark har jeg været i praktik på Lundby Børnehave i 13 uger. Her arbejdede jeg med rengøring, snakkede og legede med børnene. Senest har jeg også været i praktik hos Dyfa, som jeg var meget glad for. Her jeg arbejdede med aluminium og glas. Jeg vil meget gerne arbejde som frisør i Danmark, rengøring eller på fabrik.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Eyob Haile

  Eyob Haile

  Svendborg

  Ung mand fra Eritrea, 28 år og ugift. I mit hjemland har jeg arbejdet i familiens landbrug dyrket majs og ris samt passet 6 kø. Jeg har færdiggjort danskuddannelse 2 og kan begå mig på dansk. I Danmark vil jeg gerne arbejde som håndværker fx maler og tømrer. Jeg er venlig, omgængelig og klar til at gå i gang med et nyt liv i Danmark. Jeg har fået hjælp til at formulere mit CV
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Amina Shaikh Ali

  Amina Shaikh Ali

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har været i Danmark siden starten af 2014. I øjeblikket går jeg på Lær dansk på modul 1.6. I Syrien arbejdede jeg som syerske. I Danmark har jeg været i praktik ved Kvickly hvor jeg har arbejdet i et bageri og pakket produkter. Jeg er åben for at finde arbejde indenfor køkken, butik, rengøring eller lager. Jeg har fået hjælp til at formulere mit CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Kubrom Solomon Bahta

  Kubrom Solomon Bahta

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea men i juli 2014, kom jeg til Danmark hvor jeg bor med min kone og børn. I mit hjemland har jeg arbejdet som elektriker og bager. Lige nu går jeg på sprogskole Lær Dansk i Svendborg som jeg forventer færdiggjort december 2017. I Danmark som elektriker eller som ufaglært murer og bager. Jeg har været i praktik hos El-gården, Svendborg og hos C. C. Jensen i Hesselager, hvor de fremstiller olifiltre til erhvervslivet. Jeg har derfor allerede tilegnet mig mange kompetencer på det danske arbejdsmarked.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ilham Mohamed Aray

  Ilham Mohamed Aray

  Svendborg

  Jeg kommer oprindeligt fra Somalia, men kom til Danmark i januar 2014. Jeg er gift og har en dreng på 2 år. Jeg har fra helt ung arbejdet i min fars købmandsbutik i mit hjemland. I Danmark vil jeg me-get gerne arbejde i butik, da jeg har god erfaring med dette. Men jeg er også interesseret i andet arbejde indenfor frisør, bageri, køkken eller rengøring m.m. Det vigtigste for mig er et arbejde med gode kolleger og godt arbejdsmiljø da jeg selv ønsker at være sådan.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Sobi Salkini

  Sobi Salkini

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har været i Danmark siden juni 2015. Jeg har arbejdet som beton medarbejder på byggepladser i Syrien. Jeg ønsker arbejde i Danmark indenfor samme industri, men er også åben for andre muligheder. Som person er jeg ansvarlig, stabil og hjælpsom. Jeg har fået hjælp til skriftlig formulering af dette CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Tamana Osmani

  Tamana Osmani

  Svendborg

  Jeg er en ung single kvinde fra Afghanistan, der kom til Danmark i november 2015, sammen med min søster og bror. Det meste af mit liv har jeg gået i skole i mit hjemland, men lige nu går jeg på danskkursus og søger praktikpladser i Svendborg, så jeg hurtigst muligt kan lære mest muligt om det danske sprog og arbejdsmarked. På mit sprogkursus er jeg indplaceret på højeste niveau og ser mig selv som en person, der er god til sprog. I Danmark vil jeg gerne dygtiggøre mig hurtigst muligt med uddannelse eller arbejde inden for eksempel butik eller frisør eller restauranter og pizzarier da jeg gerne vil arbejde med disse fag.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Halah Al Haj Mohamad

  Halah Al Haj Mohamad

  Svendborg

  Jeg er 26 år, kommer fra Syrien og har været i Danmark siden september 2014. I mit hjemland har jeg været beskæftiget i butik med henholdsvis salg af tøj og blomster. I Danmark vil jeg gerne i arbejde i en blomsterbutik, da jeg holder af at beskæftige mig med blomster og planter. Jeg kan føre en nuanceret samtale på dansk.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Amira Bilal

  Amira Bilal

  Svendborg

  Jeg er en ung kvinde, der oprindeligt er fra Syrien, men har boet i Danmark siden oktober 2015. Jeg mødte min mand, der også er fra Syrien her i Danmark og vi blev gift i 2017. Jeg ser mig selv som en positiv og smilende kvinde, der kan lide at være sammen med andre mennesker. Jeg går på sprogskole, så jeg hurtigst muligt kan blive endnu bedre til dansk, men jeg vil også gerne i prak-tik eller arbejde, så jeg kan lære en masse om det danske arbejdsmarked og nye brancher, så jeg kan få et fast arbejde her i landet. Jeg er for tiden i gang med at tage kørekort til almindelig bil og jeg kunne godt tænke mig at arbejde som chauffør i Danmark indenfor taxa/pakke/bus eller lastbil eller limousinekørsel eller lignende. Men da jeg elsker at lave mad, vil et job i den branche også være interessant for mig at bestride. Jeg er også meget åben for andre brancher, når bare det er godt job med gode kolleger.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mais Kejjeh

  Mais Kejjeh

  Svendborg

  Jeg kommer fra Aleppo i Syrien. Jeg har været i Danmark siden oktober 2014, og jeg bor nu i Svendborg. Jeg er 23 år, gift og har almindelige skolekundskaber fra Syrien. Jeg har erfaring som husmor og har derudover været i praktik i køkkenet på Svendborg Søfartsskole. Jeg er motiveret for at komme ud og arbejde, og vil gerne arbejde i køkken, men jeg er også åben for andre muligheder.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mohammad Mau

  Mohammad Mau

  Svendborg

  Jeg er en ung mand, der oprindeligt er fra Syrien, men har boet i Danmark siden oktober 2015. Jeg mødte min kone, der også er fra Syrien her i Danmark og vi blev gift i 2017. Jeg ser mig selv som en positiv og smilende person, der kan lide at være sammen med andre mennesker. Jeg går på sprogskole, så jeg hurtigst muligt kan blive endnu bedre til dansk, men jeg vil også gerne i praktik eller arbejde, så jeg kan lære en masse om det danske arbejdsmarked og nye brancher, så jeg kan få et fast arbejde her i landet. Jeg er for tiden i gang med en praktikplads i Svendborg og jeg skal også starte på at tage kørekort til almindelig bil. Jeg vil gerne arbejde i Pizzeria eller alt der har med køkkenarbejde at gøre, eksempelvis i hotel eller restaurantbranchen. I mit hjemland havde jeg en butik hvor jeg indkøbte og solgte parfumer og makeup, så jeg vil også gerne arbejde i butik. Jeg er meget åben for andre brancher, når bare det er godt job med gode kolleger.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mahmoud Mohammad

  Mahmoud Mohammad

  Svendborg

  Den stabile back-up for den faglærte håndværker Jeg kommer fra Syrien og har været i Danmark siden september 2014. I øjeblikket går jeg på LærDansk 1,5. I Syrien har jeg arbejdet fra jeg var 11 år til jeg var 34 år med broderimaskine: syet logo på alle stoffer til gardiner og beklædning samtidig med at jeg var reparatør af fabrikkens broderimaskiner. Derudover har jeg arbejdet som ufaglært bygningshåndværker i 2 år: som murer og maler. Jeg har fået hjælp til at formulere CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Marwan Shawahin

  Marwan Shawahin

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har været i Danmark siden november 2015. Jeg har færdiggjort folkeskole i Syrien og har 1 års uddannelse indenfor teknisk skole før jeg kom til Danmark. Jeg er motiveret for at finde arbejde i Danmark og er smilende, fleksibel, og nysgerrig efter at lære.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ahlam Alrish

  Ahlam Alrish

  Fredericia

  Som hjemmegående husmor fra 2009 har jeg haft forskellige opgaver i hjemmet, hvor jeg har passet mine 2 børn. Har et års erhvervserfaring inden for køkken arbejde. Jeg havde et job i en fastfood restaurant inden jeg blev gift og fik børn. Jeg har også hjulpet lidt i naboens blosterbutik i ca. et år. Som person er jeg pligtopfyldende og ansvarsfuld. Jeg vil gerne arbejde hvor jeg kan bruge mine kompetencer og også lære nyt. Jeg ønsker erhvervserfaring inden for køkken og blomster.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Efrem Mekonen Gebreab

  Efrem Mekonen Gebreab

  Svendborg

  Jeg er oprindelig fra Eritrea, men har boet i Danmark siden 2015 hvor jeg har gået på UngNord, der er en kommunal ungdomsskole. Her har jeg bl.a. arbejdet med læring af dansk sprog og kultur. I mit hjemland arbejdede jeg med markarbejde i min families landbrug samt i en mindre butik, som solgte forskellige fødevarer m.m. Jeg ser mig selv som en positiv og smilende mand, der kan lide at være sammen med andre mennesker. Jeg kan godt lide at arbejde med mine hænder og bruge mig selv fysisk og håber på at få et job i Danmark inden for byggeri eller industrivirksomhed.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Radwan Alfares

  Radwan Alfares

  Svendborg

  Jeg hedder Radwan og kommer oprindeligt fra Syrien, men har boet i Danmark siden juni 2016. Jeg bor sammen med min kone i Svendborg og sammen har vi to børn i. Min drøm, er at komme til at arbejde som tandlæge i Danmark da jeg er uddannet som dette i mit hjemland og elsker mit fag. Jeg arbejder derfor meget med mit sprog og har været i praktik ved forskellige tandlæger i Svendborg, så jeg kan lære mest muligt om danske metoder og arbejdsgange i branchen.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Adnan Eliasi

  Adnan Eliasi

  SVENDBORG

  Jeg er oprindelig fra Iran, men har boet i Danmark siden 2015. I mit hjemland arbejdede jeg med får samt andre job inden for maling og snedkerarbejde. Jeg kan godt lide at arbejde med mine hænder og bruge mig selv fysisk. Lige nu går jeg på sprogkursus, så jeg kan blive god til at forstå og tale dansk. Jeg dygtiggør mig også gennem praktikpladser, så jeg hurtigst muligt kan få et arbejde i Danmark. Jeg ser mig selv som en positiv og smilende mand, der kan lide at være sammen med andre mennesker.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Abdihrman Mohamud

  Abdihrman Mohamud

  Svendborg

  Er født og opvokset i Somalia og kom til Danmark i august måned 2016. I Somalia har jeg arbejdet på en café med diverse små jobs. I Danmark vil jeg gerne arbejde indenfor bl.a. rengøring, byg o. lign, men jeg er åben for andre job muligheder. Som person er jeg loyal, målrettet, stabil og ansvarsbevidst. Jeg går pt. på sprogskole, Lær Dansk, og har af den grund fået hjælp til formulering skrivning af dette cv. Er gift og har en søn på 3 år.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Fitihawi N. Cherom

  Fitihawi N. Cherom

  Svendborg

  Jeg er en ung mand, der oprindeligt fra Eritrea, men jeg kom til Danmark i september 2014. Jeg har gået på UngNord, der er en kommunal ungdomsskole. Her har jeg bl.a. arbejdet med læring af dansk sprog og kultur. I mit hjemland arbejdede jeg som snedker og lavede møbler. Jeg ser mig selv som en positiv og smilende mand, der kan lide at være sammen med andre mennesker. Jeg kan godt lide at arbejde med mine hænder og bruge mig selv fysisk og håber på at få et job i Danmark inden for træbranchen eller industrivirksomhed. Men jeg vil også gerne arbejde i storkøkkener på skoler eller hoteller.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Rumina Stoyanova Todorova

  Rumina Stoyanova Todorova

  Sønderborg

  My name is Rumina and I am from Bulgaria. I came to Denmark in Agust 2013. My bachelor degree in European Studies has provided me with solid knowledge in several different areas - in politics, culture and economics, in particular. Combined with projects and group work I have acquired the skills of problem solving and analytical thinking. Moreover, the rest of the courses I have taken during my education further endorsed my skills and supplemented me with knowledge useful in organization, time planning and development. My final thesis project on social integration of refugees has strengthened my abilities in research and critical thinking, as well as it has unraveled my interest in new areas such as migration and multiculturalism. I am highly motivated and my interest in a subject further increases my curiosity and makes me task oriented. I am open-minded and eager to challenge myself with new tasks, but in the same time I work well in a team - a quality I have gained during the three years of work in a voluntary organization. This experience also built my sense of tolerance and patience, yet I am objective in my opinions and decisions.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Michael Thomsen

  Michael Thomsen

  6300 Gråsten

  Jeg er født i Hamborg og opvokset på Föhr. Jeg har baggrund indenfor køkken, gastronomie, grønne områder og andre pedel og vedligeholdelsesopgaver. Er en handymand og god til at gå til hånde og bestille noget. Derudover har jeg været selvstændig med gastronomie og Bistro på Föhr. Som person er jeg prakmatisk, forudseende, ansvarbevidst, stabil, troværdig og venlig.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Deyaar Mohammed Romi

  Deyaar Mohammed Romi

  Aarhus

  Jeg har arbejdet på festival i Tønder i en madbod. Jeg har arbejdet som postmand i asylcenteret i Aløkke tæt på Tønder. I Syrien arbejdede med min farfar som arbejdsdreng på et bilværksted. Jeg er god til at tegne både med mine hænder og på computer. Jeg drømmer om at blive arkitekt.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Bafraw Khosravi

  Bafraw Khosravi

  Egå

  Jeg er kurder og kommer fra Iran. Jeg har boet 12 år i Irak, hvor jeg har gået i skole i 9 år. Jeg bor med min familie i Egå. Jeg vil gerne lære dansk. Jeg vil gerne i praktik i et supermarked, da jeg elsker at arbejde med madvarer. Jeg taler kun lidt dansk, men jeg vil gerne prøve. Jeg smiler og er glad.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Sulema Alomar

  Sulema Alomar

  7000 Fredericia

  Jeg har kun haft 8 års skolegang og har aldrig haft et rigtigt job før. Men jeg kan godt se mig selv i et Rengøring eller i et køkken på en restaurant. Jeg kunne også godt tænke mig at uddanne mig frisør og arbejde med det. Lige nu er min koncentration på sprogundervisning, da det er vigtigt for at kunne få et job i Danmark. Jeg flygtede fra Syrien med min datter og min mand på grund af krigen.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Hevin Sulaiman

  Hevin Sulaiman

  Fredericia

  Jeg har kun haft 6 års skolegang og har aldrig haft et rigtigt job før. Men jeg kan godt se mig selv i en blomsterbutik eller i et køkken på en restaurant. Jeg kunne også godt tænke mig at komme i praktik, for at lære lidt om arbejdskulturen i Danmark. Lige nu er min koncentration på sprogundervisning, da det er vigtigt for at kunne få et job i Danmark. Jeg flygtede fra Syrien med mine børn og min mand på grund af krigen.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mohamud Adulgadir Osman

  Mohamud Adulgadir Osman

  Svendborg

  Jeg er 28 år og har boet i Danmark siden juni 2014. Jeg har erfaring med at arbejde i butik og som murearbejdsmand. Jeg er venlig, smilende, overholder aftaler, og er nysgerrig efter at lære nye ting. I Danmark vil jeg gerne arbejde i butik og sidde ved kassen og er også åben for andre muligheder. Jeg har fået hjælp til at udarbejde mit CV på dansk.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mamduh Ahmed Ahmed

  Mamduh Ahmed Ahmed

  Svendborg

  Jeg kommer fra Syrien og har boet i Danmark siden september 2014. I mit hjemland arbejdede jeg som matematiklærer for unge i alderen 13 -15 år fra 1993 til 2014. I Danmark vil jeg gerne fortsætte med at undervise i matematik. Jeg er imødekommende, anerkendende, sætter eleven i centrum, er vant til at undervise store hold, en god planlægger, velforberedt, struktureret, positiv og humoristisk. Jeg har fået hjælp til at lave mit CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mohammed

  Mohammed

  Oksbøl

  Mit navn er Mohammed og jeg kommer fra Syrien. Jeg er 23 år og har nu boet i Danmark siden efteråret 2015. Jeg går på sprogskole 3 dage om ugen – og er i fuld gang med at lære dansk. Jeg taler flydende engelsk, har meget flair til Technology, som er også min store interesse. Min drøm er at studere i Denmark, indenfor Technologies og Computer.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mahmoud

  Mahmoud

  Oksbøl

  Ung mand fra Syrien som vil gerne læse i Denmark, da jeg nået ikke at fuldføre min uddannelse i Syrien. Har lige startet sprogskolen og er interesseret i at integrere mig og lære om den danske kultur.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ahmad Kasem

  Ahmad Kasem

  Aarhus N

  Jeg er en ung mand på 27 år, fra Syrien. Jeg har arbejdet ved landbruget i 15 år. Mn familie har haft en granatæbleplantage, hvor jeg har arbejdet. Udover frugttræerne har jeg også arbejdet med andre afgrøder og passet dyr. Først ved siden af min skolegang og sidenhen fuldtid. Jeg har kørt landbrugsmaskiner, f. eks. traktor og mejetærsker, mm.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ahmad Sido

  Ahmad Sido

  Højbjerg

  Jeg er mand på 19 år. Født i Aleppo i Syrien og kommet til Danmark 2016. I Syrien er jeg uddannet frisør og har arbejdet som frisør i to år. Det er min drøm at uddanne mig til frisør i Danmark og finde arbejde indenfor dette fag. I Danmark arbejder jeg målrettet på at lære dansk fordi jeg gerne vil være frisør. Jeg lærer dansk på sprogcenteret A2B og bruger praktik til at forbedre mine danskkundskaber. I min fritid spiller jeg fodbold og går jeg til svømning. Ser film, læser bøger eller hygger mig med mine venner.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Fadi Kalaji

  Fadi Kalaji

  Aarhus

  Jeg er en mand på 23 år. Jeg kommer fra Damaskus i Syrien. Jeg kom til Danmark i november 2015. Lige nu lærer jeg dansk på sprogskolen A2B. Jeg går meget op i sundhed og motion. Jeg spiller fodbold og går til svømning med mine venner om lørdagen. Jeg er meget udadvendt og social, jeg er sammen med mine venner i hverdagene, hvor vi laver mad og spiser sammen. Jeg besøger også min far – vi laver mad sammen. Min moster bor også i Aarhus. I Syrien arbejdede jeg med at montere køkkenskabe og køkkener. I Danmark har jeg arbejdet i Silvan og som maler. Jeg søger job i Danmark som køkkenmontør, maler eller på en café.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Khaled Faysel Bakkar

  Khaled Faysel Bakkar

  Aarhus

  Jeg vil rigtig gerne arbejde som maler eller murer, og har allerede en del erfaring med murer og malerarbejde. Jeg kan blandt andet vaske overflader, slibe overflader, grunde overflader, spartle og male og sætte tapet op. Jeg er 24 år gammel og kommer fra Damaskus i Syrien. Jeg er kommet til Danmark i sommeren 2015. I Syrien har jeg arbejdet som murer og som maler i sammenlagt 7 år. I Danmark har arbejdet som køkkenmedhjælper i Babelonhuset og som pedel på katedralskolen. Jeg lærer dansk hos A2B i Aarhus og håber på at finde arbejde som maler i Danmark. Min fritid bruger jeg blandt andet på fodbold og fitness.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Maha Hussein

  Maha Hussein

  Aarhus

  Jeg er 39 år gammel og kommer oprindeligt fra Libanon. Jeg er kommet til Danmark 2013 og har boet i Aarhus siden. Jeg har to børn. En pige på 3 år og en dreng på 2 år. De er begge født i Danmark. I Libanon har jeg læst arabisk og undervist på en skole. I Danmark har jeg været i praktik på Lykkeskolen i Brabrand, hvor jeg også underviser i arabisk. Som person er jeg smilende og glad. Jeg er tålmodig og er god til at lære fra mig. Jeg hører musik og kan skrive noder efter musikken jeg hører.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mohamad Walid Awija

  Mohamad Walid Awija

  Aarhus

  Jeg er en ung mand fra Syrien på 31 år. Jeg bor med min kone og vores to børn i en lejlighed. Jeg har arbejdet som barista på en italiensk kaffebar i Aleppo. I Danmark har jeg arbejdet som kok på en restaurant, hvor jeg har lavet meget forskellig mad. Jeg har især fået ros for mine pizzaer. I Danmark vil jeg gerne arbejde, derfor har jeg taget kørekort og glæder mig til at komme ud og møde mine nye kollegaer. Om det er som chauffør eller i en anden branche betyder ikke så meget for mig – jeg glæder mig bare til at arbejde.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mohammed Alzein

  Mohammed Alzein

  Aarhus

  Jeg er 21 år gammel, og jeg kommer fra Syrien. Jeg bor sammen med min far og min søster. Jeg har også en bror og en søster, der bor med min mor i Syrien. I min fritid er jeg sammen med mine venner: vi går ture, spiller bordtennis, ser film og gamer. Jeg spiller også fodbold og svømmer. Jeg er frivillig i DFUNK, hvor vi laver aktiviteter for unge på tvær saf kulturer og sprog. Senest har jeg arrangeret en ‘hyggeaften’, hvor vi skal se film og lave pandekager. Jeg ønsker at specialisere mig i Mechanical Engineering. Jeg elsker teknologi og informatik og vil gerne arbejde med det. Nu lærer jeg dansk på sprogcenteret A2B i Aarhus.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Said Ali Aden

  Said Ali Aden

  Aarhus

  Jeg vil rigtig gerne arbejde i butik og har allerede gjort mig en del erfaringer med at stå i butik fra både Somalia og Danmark. Jeg er 26 år gammel og kommer fra Somalia. Jeg er kommet til Danmark i 2016. I Somalia har jeg arbejdet i en butik, i Etiopien har jeg arbejdet på et sprogcenter og i Danmark har jeg arbejdet med butiksarbejde i flere praktikforløb. Jeg lærer dansk hos A2B i Aarhus og arbejder meget på at forbedre mine sprogkundskaber.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Shaima Abdull Rahman

  Shaima Abdull Rahman

  Aarhus

  Jeg hedder Shaima og kommer oprindeligt fra Kurdistan. Jeg kom til Danmark i 2016. I Danmark bor jeg sammen med min mand. Jeg tager danskkursus hos A2B og arbejder målrettet på at forbedre mine danskkundskaber.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Amina Hussein Hussein

  Amina Hussein Hussein

  Aarhus

  Jeg er en kvinde, der bor i Sabro med min mand og vores 3 børn. Vi har boet i Sabro i et år. I Damaskus, Syrien arbejdede jeg som frisør i mit hjem. Jeg havde en lille salon derhjemme, så kunderne kunne komme til mig. Jeg vil gerne arbejde som frisør i Danmark. Lige nu går jeg på sprogskole på A2B, hvor jeg lærer dansk. Når jeg er hjemme laver jeg mad til mine børn og min mand. I weekenden besøger vi tit min familie, de bor i Odder.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ksanet Tesfey Habte

  Ksanet Tesfey Habte

  Aarhus

  Jeg kommer fra Eritrea, jeg er 18 år gammel. Jeg har været i Danmark i 6 måneder. Min kæreste bor i Norge. I min fritid ser jeg film og tv på dansk, spiller spil og laver lektier. Jeg kan godt lide at lave mad. Jeg ser mange madprogrammer på Youtube, som jeg bagefter laver. I Danmark vil jeg gerne arbejde som frisør. Jeg er god til at flette hår. Jeg vil også gerne i praktik som frisør
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Nour Ahmad Almasri

  Nour Ahmad Almasri

  Aarhus

  Jeg er 25 år gammel og kommer oprindeligt fra Syrien. Jeg er kommet til Danmark i 2015. Jeg har arabisk som mit modersmål, og taler kun lidt dansk. Jeg går på sprogskole hos A2B, hvor jeg går på Danskuddannelse 1 modul 2. Jeg vil gerne arbejde, men vil også gerne bruge mere tid på at lære dansk og få en bedre forståelse for mine muligheder og ønsker.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Reem Alnaser

  Reem Alnaser

  Svendborg

  Jeg har erfaring som husmor, så jeg kender til at passe børn, lave mad, gøre rent m.m. Jeg er god til selv at planlægge mine arbejdsopgaver og fordele dem over ugen, så jeg har overblik over de daglige gøremål. Jeg sætter pris på, at det er ordentligt. Det føles godt, når jeg er tilfreds med mit arbejde.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Wafika Alturjman

  Wafika Alturjman

  Svendborg

  Jeg er født Syrien og har boet i Danmark siden 2015 sammen med min mand og 2 børn. Jeg har arbejdet som frisør og makeup for kunder i mit hjem eller ved kundebesøg. Jeg er en glad og smilende kvinde, der kan lide at være sammen med andre. Jeg er fleksibel og vil gerne arbejde som Frisør, men jeg vil også gerne læse på uddannelse i Danmark.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Media Abdo

  Media Abdo

  Svendborg

  Jeg er født i Syrien og har boet i Danmark siden 2015 sammen med min mand og 3 børn. Jeg har været husmor mit hjemland, men jeg vil meget gerne arbejde i Danmark og glæder mig til jeg får arbejde. Jeg vil gerne arbejde inden for pleje og omsorg og jeg glæder mig til jeg får et arbejde. Jeg er en glad og smilende kvinde, der kan lide at være sammen med og hjælpe andre. Jeg er fleksibel og arbejdsom og gør altid mit bedste. Jeg har fået hjælp til at skrive CV, da jeg ikke endnu er helt godt til dansk, men det bliver jeg.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Efrem Gebremeskel

  Efrem Gebremeskel

  Svendborg

  Jeg kommer fra Eritrea og har været i Danmark August 2015. I øjeblikket går jeg på Lær dansk, så jeg kan blive god til det danske sprog. I mit hjemland arbejdede jeg som landmand og passede 10 køer og 15 får som blev fodret og malket med håndkraft. I Danmark ønsker jeg at arbejde som landmand, bager eller som gartner. Der udover har jeg arbejdet som bager i 1 år. Jeg glæder mig til at få et godt job i Danmark
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ghebremedhn Weldeyowhans

  Ghebremedhn Weldeyowhans

  Svendborg

  Jeg hedder Ghebremedhn Weldeyohans og jeg kommer fra Eritrea. Jeg har været i Danmark siden august 2015 og i øjeblikket går jeg på Lærdansk for at lære sprog og på A2B hvor jeg lærer om dansk arbejdsmarked i teori og praktik. Jeg har været i praktik hos Tekstilfabrikken Berendsen i Svendborg, hvor jeg arbejdede med alt inden for rensning af tøj. Jeg var glad for arbejdet der som jeg fandt godt og spændende. Men jeg kan lide at arbejde med andre ting også og håber snart jeg kan få et rigtigt arbejde i Danmark. I mit hjemland har jeg arbejdet som førstehjælper og i en tøjbutik. Jeg har fået hjælp til at skrive mit CV.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Michael Aymut Tekle

  Michael Aymut Tekle

  Svendborg

  Jeg er en mand på 29 år og jeg er gift, og jeg kommer fra Eritrea og har været i Danmark siden den 1. oktober 2014. Jeg går på Lærdansk, på niveau 2.5. I mit hjemland jeg har arbejdet som svejser og med telekommunikation. I Danmark vil jeg gerne arbejde som svejser, i industrien, eller som SOSU-hjælper.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Shinda Ali Mohammad

  Shinda Ali Mohammad

  Svendborg

  Jeg er født i Syrien og har boet i Danmark siden 2013. Jeg har gået hjemme og passet hus for mig og min familie i Syrien. Jeg er en glad og smilende kvinde, der kan lide at være sammen med andre. Jeg er fleksibel og vil gerne arbejde som køkken assistent eller tandlægeassistent i Danmark. Jeg er god til sprog og jeg kan allerede tale og forstå det meste på dansk, men arbejder hårdt for at blive endnu bedre.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Shinash Beyene

  Shinash Beyene

  Svendborg

  Jeg er gift og hedder Shinash Beyene, kommer fra Eritrea. Jeg har en læreruddannelse og har arbejdet indenfor undervisning i næsten 10 år med bl.a. matematik som fag. I fremtiden kan jeg tænke mig at arbejde med regnskab, administration og lagerstyring, da jeg allerede har kompetencer inden fro disse felter. Jeg er loyal og stræbsom i mit virke og er sikker på, at min fremtidige arbejdsgiver i Danmark, vil have stor udbytte af mine faglige som kollega og fagmand.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Thirumaran Pararajasingam

  Thirumaran Pararajasingam

  Svendborg

  Jeg hedder Thirumaran, er gift og har børn. Jeg kommer fra Sri Lanka hvor jeg har arbejdet som landmand i ca. 25 år og har prøvet mange forskellige arbejdsopgaver i den tid, inden for både dyrehold og planteavl. Jeg kan godt lide at arbejde både indendørs og udendørs. Jeg er en god og loyal medarbejder, der virker godt socialt sammen med mine kolleger. Jeg er lige nu i praktik hos en bager og jeg har her fundet ud af, at jeg er en god bager og holder meget af at bage al slags bagværk. Jeg vil gerne forsætte inden for denne branche hvis det lykkedes mig at få arbejde her. Men også andre brancher er interessante for mig.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Najah Hassan Alkurdi

  Najah Hassan Alkurdi

  Fredericia

  Jeg har ikke haft nogen skolegang og har aldrig haft et rigtigt job før. Men jeg kan godt se mig selv i en blomsterbutik eller hos en frisør. Jeg kunne også godt tænke mig at komme i praktik i et genbrug, for at lære danske sprog og lidt om arbejdskulturen i Danmark. Lige nu er min koncentration på sprogundervisning, da det er vigtigt for at kunne få et job i Danmark. Jeg flygtede fra Syrien med mine børn og min mand på grund af krigen.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Fatime Mohamad Kanaan

  Fatime Mohamad Kanaan

  Fredericia

  Jeg har kun haft 9 års skolegang og har aldrig haft et rigtigt job før. Men jeg kan godt se mig selv i en skønhedsklinik eller i en bager. Jeg kunne også godt tænke mig at komme i praktik, for at lære dansk og lidt om arbejdskulturen i Danmark. Lige nu er min koncentration på sprogundervisning, da det er vigtigt for at kunne få et job i Danmark. Jeg flygtede fra Syrien med mine børn og min mand på grund af krigen.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Sheikmus

  Sheikmus

  Varde

  Jeg er en frisk ung mand fra Syrien som er meget interesseret i sport og fitness. Mit ønske er at tage en uddannelse og integrere mig, her i Denmark. Lige nu er jeg meget interesseret i at komme i en praktik hos et værksted, for at lære den danske sprog og få afklaring om, jeg vil tage en mekanikker uddannelse på sigt.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Radwan

  Radwan

  Varde

  Jeg afsluttede min studier på universitetet og arbejdede som lærer i Islamisk religion. Ved siden af, havde jeg en butik, der solgte bygger og elektriske materielle. Jeg er også en atlet og har arbejdet som træner med fitness i Syrien og jeg har en certifikat i dette område. Jeg elsker at arbejde aktiv og tålmodigt, og tager de rette beslutninger.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Muzaffer

  Muzaffer

  Varde

  Jeg er en 33årig mand fra Tyrkiet. Jeg har en datter på 2 år som også bor i Denmark. I 2015 kom jeg til Denmark og er i fuld gang med at lære dansk og integrere mig. Mit mål er at bruge mine erfaringer og kompetencer fra mit hjemland for at få et godt job og liv her i landet.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mohammad

  Mohammad

  Varde

  Jeg er en 42 årig mand fra Afghanistan som kom til Denmark i 2014. I mit hjemland har jeg arbejdet meget med mennesker rettigheder da det var vigtigt for mig at hjælpe andre som ikke havde lige rettigheder, og gøre opmærksom på deres lidelse.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mustafe

  Mustafe

  Varde

  Jeg er en 26 årig frisk fyr som har et højt arbejdsmoral, selvom jeg har ikke meget erfaring på arbejdsmarkedet er jeg meget engageret og villig til at arbejde med mange forskellige opgaver. Jeg er lærenemt, effektiv og hurtigt til at sætte mig ind i nye opgaver. Som person er jeg stabil, fleksibel og er ikke bange for at tage fat.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Kidane

  Kidane

  Varde

  Jeg er en frisk ung mand på 29 år som kommer fra Eritrea. Jeg har boet i Denmark i 2 år, snakker rimelig godt dansk og er gode til engelsk. I mit hjemland har jeg arbejdet meget som frisør men er villige til at arbejde indenfor alle områder. Som person er jeg meget åben og engageret, hjælpsom og samarbejdsvillige.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Omar

  Omar

  Nørre Nebel, Varde

  Jeg er en 45 årig mand fra Syrien, har været i Denmark siden 2014, er gift og har 6 børn. I mit hjemland er jeg uddannet Lærer indenfor sprog, min drøm er at arbejde som Lærer i Denmark ellers som Arrangør på et Kulturcenter/Bibliotek. Jeg har meget erfaring indenfor begge områder.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Narin

  Narin

  Varde

  Mit navn er Narin, jeg er 36 år og bosiddende i Varde, vi kom til Danmark for 3 år siden – og mit danske er nu ved at være rigtig god. Jeg er gift og har 5 børn, som alle er faldet rigtig godt til – min mand arbejder i en tøjbutik – og nu er det min tur til at få et arbejde. Mit mål er, at få et ordinært arbejde, så jeg / vi kan klare os selv – jeg har gode forudsætninger for at være eks. Tolk, hjælpe ved modtagelse af andre nydanske. På sigt, vil jeg gerne læse videre og få en god uddannelse på et kontor.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Walid

  Walid

  Tistrup, Varde

  Som person er jeg meget positiv, jeg er altid smilende og glad og går til jobbet med stort engagement. Jeg er effektiv, jeg får altid mine ting lavet hurtigt og præcis. Jeg er lærenem og har derfor ingen problemer med at tilegne mig nye færdigheder.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Nesrellah

  Nesrellah

  Varde

  I mit hjemland arbejdede jeg med mange ting, bl.a. havde jeg en gård, hvor jeg dyrkede korn og bomuld. Jeg repareret alle min egne maskiner, samtidig ejede jeg 3 tøj butikker. Jeg er, vandt til at arbejde hårdt og i mange timer. Desuden er jeg sports træner for mange forskellige sportsgrener, både for børn og voksne.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Anas

  Anas

  Næsbjerg, Varde

  Frisk 33 årig mand fra Syrien, gift med et barn på 5 mdr. Er villige og i stand til at arbejde indenfor alle ufaglært branche for at integrere mig og bliver selvforsørgende. Jeg er en robust, stabil og fleksibel person som er stille og rolige og arbejdsom.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Safi

  Safi

  Varde

  Jeg er en 33 årig kvinde fra Congo. Jeg er en stille og rolig person som er god til at lave mad, vasker tøj og gøre rent. Jeg er gift og har 4 børn.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Shewan

  Shewan

  Varde

  Jeg har erfaring med at arbejde som frisør og er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver. Jeg løser mine opgaver grundigt, og er god til, og glad for at samarbejde med kollegaer. Jeg er gift og har en lille dreng.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Rashad Hussein Sulaiman

  Rashad Hussein Sulaiman

  7000 Fredericia

  Jeg er 34 år gammel, jeg er gift, og jeg har 3 børn. Jeg kommer far Syrien, og jeg har boet i Danmark i 9 måneder. jeg har arbejdet som {skrædder}i Syrien. jeg har 15 års erfaring med at arbejde som skrædder, styre store industrielle maskiner, design og sy.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Shireen Faraj

  Shireen Faraj

  7000 Fredericia

  Jeg har arbejdet i 7 år som pædagog i Libanon. interessen som pædagog kom siden jeg var lille, da jeg elsker børn. Jeg måtte afbryde min uddannelsen, da jeg blev gift og fik børn. Flyttede herefter til Danmark i 2013, hvor jeg alle mine kræfter på at lære det danske sprog, for at jeg kan tage uddannelsen som pædagog og arbejde i en specielinstitution for handikappet børn. Stiftelsen af familie har givet mig store erfaringer indenfor rengøring og madlavning.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Samah Alhaj Ali

  Samah Alhaj Ali

  7000 Fredericia

  Jeg er en pige på 32 år som har arbejdet i hjemmet, passet hus og børn da min mand var selvstændig. Vi havde en parfumebutik i Syrien. I Danmark vil jeg gerne arbejde i butik. Sætte varer på plads, oprydning m.m og når jeg kan sproget vil jeg også gerne stå for betjening. Jeg er en glad, smilende og positiv kvinde som gerne vil lære nyt. Jeg kan arbejde selvstændigt og sammen med andre. Jeg søger en praktik for at lære sproget og kulturen i Danmark at kende.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Waseem Abdelfatah Shehadeh

  Waseem Abdelfatah Shehadeh

  7000 Fredericia

  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ghazi Abdelkarim Al-Farroukh

  Ghazi Abdelkarim Al-Farroukh

  7000 Fredericia

  Jeg er en frisk mand på 48 år fra Syrien som jeg flygtede fra i 2014. Jeg har flere års erfaring med VVS og El-opgaver og andre håndværk og sætter en ære i at lave et godt udført stykke arbejde samt yde en god service overfor kunden. Jeg taler arabisk og engelsk på et rimeligt niveau. Desuden går jeg på sprogskole for at lære dansk. I praktik ved Tvis har jeg primært haft kontrol af varmecentraler, reparation, montage- og vedligeholdelsesopgaver. Jeg ønsker på sigt at finde arbejde indenfor mine faglige kompetencer.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Radwan Ahmad

  Radwan Ahmad

  7000 Fredericia

  Jeg har i næsten 40 år beskæftiget mig med beklædningsindustrien. I Syrien havde jeg min egen tøjfabrik i Aleppo, ZIWA TOP. Jeg har erfaring med personaleansvar og salg og eksport af tøj til flere lande, bl.a. Syrien, Tyrkiet, Irak, Libyen og Sudan. Jeg har designet, modelleret, klippet og tegnet tøj til alle aldersgrupper fra børn til ældre og til begge køn. Jeg har undervist på mange skoler i design og har et stort ønske om at kunne videregive noget af mine erfaringer og ideer til danske kunder og interessenter. I Danmark har jeg arbejdet som servicemedarbejder hos JYSK. Grundet organisationsændringer leder jeg igen efter et job, hvor mine kompetencer kan komme i spil.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Askander Mohammad Rashed Fattah

  Askander Mohammad Rashed Fattah

  7000 Fredericia

  Jeg har en bred erhvervserfaring inden for butik, salg og kundeservice. Jeg har været selvstændig med egen tøjbutik. Jeg er ikke bange for at lære noget nyt og tager alle opgaver seriøst. Jeg er god til mit arbejde og går meget op i at det er korrekt udført og at kunderne er tilfredse. Som person er jeg positiv og meget smilende, og fungerer godt sammen med andre, men kan også arbejde selvstændigt. Jeg ønsker erfaringer og job inden for detailområdet.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Yousef Helal

  Yousef Helal

  7000 Fredericia

  I Syrien arbejdede jeg som lastbilchauffør og har erfaring med entreprenør arbejdet. Jeg har flere års erfaring med udgravning til rør- og kabellægning og andre lignende opgaver. Jeg har desuden stiftet bekendtskab med rengøringsfaget. Jeg er pt. i praktik ved en større hotelkæde som pedel og har forskellige opgaver indenfor vedligeholdelse og rengøring inde såvel som ude. Jeg håber på sigt at få foden indenfor entreprenørbranchen i Danmark.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Firas Jamal Bagdadi

  Firas Jamal Bagdadi

  7000 Fredericia

  Jeg kom til Danmark i maj 2015. Jeg ønsker at finde arbejde inden for rengøring-, restaurations eller butiksområdet. I Syrien har jeg i en årrække arbejdet indenfor køkken og rengøring. Jeg har desuden god erfaring med slagteri, både i Danmark og i Syrien. Jeg har tidligere arbejdet indenfor detailområdet i Danmark for at bruge, hvad jeg har lært i Syrien og at lære dansk sprog og kultur bedre at kende. Gennem mit arbejde som kok og tjener er jeg vant til altid at yde en god service og give kunderne et smil med på vejen. Som person har jeg en positiv indstilling til det at arbejde. Jeg fungerer godt sammen med andre men kan også arbejde selvstændigt.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Maryam Alirezaei

  Maryam Alirezaei

  7000 Fredericia

  Jeg er født og opvokset i Iran og kom til Danmark i juni sidste år. Jeg har en uddannelse som laborant og softwareingeniør men har aldrig brugt mine uddannelser, fordi det som kvinde kan være svært at finde job i Iran. Jeg har erfaring med bogholderi, hvor jeg administrativt har arbejdet med regnskab og kundekontakt på kontor inden for forsikring og eksportbranchen.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Evita Krasilnikova

  Evita Krasilnikova

  7000 Fredericia

  Da jeg for det meste har haft med mennesker at gøre i forbindelse med mit arbejde, anser jeg mig for omgængelig og god til at skabe nye kontakter. I mine tidligere job tog jeg del i forskellige sociale og marketings undersøgelser, og jeg arbejdede også i told og kreditstyringsselskaber. Jeg har en udannelse i sociologi og told og skatteadministration, og jeg er vant til at arbejde med forskellige former for data (finansielle og forsknings data) og behandle det fortroligt, med ansvar og nøjagtighed. Jeg er derfor på udkig efter et job, hvor jeg kan bruge mine kompetencer samt blive fortrolig med dansk forretningskultur og forbedre mine danske sprogkundskaber.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Lava Ali

  Lava Ali

  7000 Fredericia

  Jeg har været i praktik som frisør i Danmark i 3 måneder. Det har været en meget lærerig periode, hvor jeg har fået en masse erfaringer indenfor faget. Har lært en del hverdagssprog og fik kendskab til den danske arbejdskultur. Lige nu går jeg på sprogskolen A2B, da jeg gerne vil lære det danske sprog og derefter uddanne. Min store drøm er at uddanne mig og arbejde som børnepsykolog. Jeg er meget åben for job/praktik muligheder her i landet, da jeg ser det som nødvendig. Som person er meget positiv og social, er åben og målrettet.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Weldu Eyasu

  Weldu Eyasu

  9530 Støvring

  32 år, fra Eritrea. Har mange års erfaring som murerarbejdsmand, hvor han har arbejdet med diverse murerarbejde og pudsning af facader. Har også flere års erfaring som selvstændig landmand, hvor han har dyrket majs og hvede samt opdrættet okser. I Danmark har han været i praktik på BILKAs lager og som landbrugsmedhjælper på en stor kvægfarm.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Khaled Abdulrazak Ayob

  Khaled Abdulrazak Ayob

  9610 Nørager

  24 år, fra Syrien, hvor han har 11 års skolegang efterfulgt af en universitetsuddannelse i regnskab og administration. Har arbejdet som frisør og som folkeskolelærer.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Zahra Mohamed Omar

  Zahra Mohamed Omar

  9610 Nørager

  26 år, fra Somalia. Har været i praktik som pædagogmedhjælper i en børnehave. Arbejdsopgaver: passe børn, lege, skifte ble, skifte tøj, hjælpe med madpakker. Forstår børnenes behov og tænker på sundhed. Smilende og udadvendt. Har god kommunikation med venner og kollegaer. Er omsorgsfuld, hjælpende og har gåpåmod.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Frewyni Okbakiel Tekle

  Frewyni Okbakiel Tekle

  9530 Støvring

  24 år, fra Eritrea. Har flere års erfaring med fremstilling af mad. I Danmark har hun været i praktik i køkkenet på en efterskole samt på et pizzaria. Har desuden været i praktik som pædagogmedhjælper i en børnehave. Er glad, mødestabil og arbejdsom.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Senait Zerai Girmay

  Senait Zerai Girmay

  9541 Suldrup

  30 år, fra Eritrea. Har 14 års skolegang fra hjemlandet, hvor hun har erfaring fra arbejde som sygeplejerske på et militærhospital. Har desuden arbejdet 5 år som butiksmedhjælper.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mutia Mohammad Salim Abdulrazaq

  Mutia Mohammad Salim Abdulrazaq

  9575 Terndrup

  28 år, fra Syrien. 9 års skolegang og 3 år på gymnasium. Har arbejdet i 10 år som husmor.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Bishnu Kumari Rai

  Bishnu Kumari Rai

  Sønderborg

  Jeg er en aktiv og arbejdsom kvinde fra Bhutan og kom til Danmark i 2011. Jeg bor i Sønderborg. Jeg kan godt tale dansk og engelsk. I Danmark har jeg mest erhvervserfaring fra Butik, skole, køkken, og rengøring. Som person er jeg kreativ, arbejdsom, fleksibel,og åben. Jeg er god til at samarbejde, er meget ansvarlig og stabil. Jeg respekterer mit job. Jeg søger al slags arbejde men forestiller mig noget indenfor produktions arbejde, pakkeri.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Zenab Mohamad Alo

  Zenab Mohamad Alo

  9610 Nørager

  Har 12 års erfaring med undervisning på folkeskoleniveau fra Syrien. Kan godt lide pædagogisk arbejde og har erfaring med børnehave og SFO fra praktik i Danmark. Fra praktik i SFO er der også opnået erfaring med undervisning af mindre børn i matematik og simpelt dansk. Er glad og smilende og udviser initativ i forhold til nye opgaver. Er stabil og omstillingsparat.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Rashad Ali Kholousi Zibo

  Rashad Ali Kholousi Zibo

  9610 Nørager

  Fra Syrien, 24 års arbejdserfaring fra Syrien som hhv. maler, chauffør og gartner. Har senest været i praktik som pedelmedhjælper med fokus på malerarbejde. Der findes udtalelse fra denne praktik. Har været i Danmark i 2 år. Meget stabil, imødekommende og grundig i arbejdet.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Jomana Alabdo

  Jomana Alabdo

  9530 Støvring

  Har som husmor erfaring med rengøring, madlavning, børnepasning og generel husholdning. Er imødekommende og smilende.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Babak Alimohammadi

  Babak Alimohammadi

  9610 Nørager

  Har erfaring som cafemedarbejder fra Bilkas bistro og Highway 66 i Blokhus. Har haft egen tøjbutik i Iran. Spiller musik, er høflig og imødekommende.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mohamad Asnay

  Mohamad Asnay

  9520 Skørping

  33 år, fra Eritrea. Kom til Danmark i 2014 med erfaringer fra hotel- og restaurationsbranchen. Har arbejdet både med rengøring, som opvasker og som tjener. Har været i praktik i Danmark hos et Skodaværksted, 7-eleven og Rold Storkro, hvor han på nuværende tidspunkt er timeansat som opvasker. Har et mål om at uddanne sig som tjener i DK. Høflig, stabil, flittig og fleksibel.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Afowerki Habte Kidane

  Afowerki Habte Kidane

  9610 Nørager

  26 år, fra Eritrea. Erfaring fra ufaglært arbejde som tømrer, maler og gartner. Har i Danmark været i praktik i slagterafdelingen i BILKA.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ali Mohamad Alu

  Ali Mohamad Alu

  9574 Bælum

  Uddannet som bager / konditor i Syrien. Har været selvstændig med egen kiosk i 6 år. I Danmark har han været i praktik som bager hos Mesterbageren i Støvring. Som person energisk, udadvendt og fuld af humor.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Farhad Walid Hussein

  Farhad Walid Hussein

  9610 Nørager

  24 år og fra Syrien. 7 års erfaring som maskinfører (traktor, bulldozer, dumper) ved opførelse af ejendomme og anlæg af veje. Har i Danmark været i praktik i Kiwi Supermarked.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Saman Afaraydoon

  Saman Afaraydoon

  9610 Nørager

  29 år, fra Iran. Erhvervsuddannelse som finmekaniker. Har arbejdet med computer, hardware, installationer og computernetværk. Har desuden arbejdet med autoreparation.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mansour Rostami

  Mansour Rostami

  9610 Nørager

  32 år, fra Iran. Har studentereksamen og en 4-årig universitetsuddannelse i Geografi. Praktisk erfaring med gaffeltruck og gummiged samt arbejde som chauffør. Kørekort B.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mehreteab Yohannes Estefanos

  Mehreteab Yohannes Estefanos

  9610 Nørager

  25 år, fra Eritrea. Har studentereksamen og har arbejdet både som specialarbejder indenfor tømrerfaget og som teletekniker med installation af telefonanlæg. IT-kursus i Eritrea. Positiv og fuld af gå-på-mod.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Sara Golom

  Sara Golom

  9610 Nørager

  30 år, fra Eritrea. Har studentereksamen og er uddannet sygeplejerske i Eritrea. 10 års erfaring fra 2 hospitaler. Erfaring i Danmark som tolk/oversætter for jobcentermedarbejdere og sygeplejersker.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Tsegay Araaya Welidegerigs

  Tsegay Araaya Welidegerigs

  9530 Støvring

  41 år, fra Eritrea. Mange års erfaring med landbrugsarbejde i sit hjemland.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Cido Hussein Mohammed

  Cido Hussein Mohammed

  9541 Suldrup

  35 år, fra Syrien. Mange års erfaring med salg og kundebetjening fra butik og supermarked i Aleppo. Herudover 14 års erfaring som selvstændig taxi-vognmand i Aleppo.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Welday Girmay

  Welday Girmay

  9575 Terndrup

  34 år, fra Eritrea. Kom til Danmark i 2015. Har i hjemlandet været selvstændig skrædder - måltagning og syning af skjorter og bukser. Har senest været i praktik som pedelmedhjælper på en skole.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Andom Ghebrehiwet Abera

  Andom Ghebrehiwet Abera

  9610 Nørager

  32 år, fra Eritrea. Har erfaring fra hjemlandet som bygningsarbejder. Har arbejdet som tømrer med fremstilling og montering af døre, vinduer, vægge og møbler. Endvidere erfaring som specialarbejder indenfor jord & beton med støbning af gulve og betonpiller.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ali Omraan Abdallah

  Ali Omraan Abdallah

  9610 Nørager

  25 år, fra Syrien. Uddannet indenfor tekstildesign og tekstilhåndværk. Har haft egen butik i Syrien med salg og reparation af mobiltelefoner. Har desuden arbejdet som kørelærer indenfor militæret.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Awet Sium Berhe

  Awet Sium Berhe

  9610 Nørager

  28 år, fra Eritrea. Har arbejdet i hjemlandet både som fotograf, autolakerer og tømrer. Senest har han været i praktik som bageriarbejder i BILKA.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Beriha Gebrezgabiher Gebrihiwet

  Beriha Gebrezgabiher Gebrihiwet

  9530 Støvring

  19 år, fra Eritrea. Går på sprogskole og har i Danmark været i virksomhedspraktik som køkkenmedhjælper i BILKA. Her var arbejdsopgaverne oprydning, afrydning af borde, opfyldning og fremstilling af burgere.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Habtom Araya Fesehatsion

  Habtom Araya Fesehatsion

  9610 Nørager

  27 år, fra Eritrea. Har en gymnasial uddannelse og har efterfølgende arbejdet i flere år som frisør - klipning, vask, farvning og dekoration. Har været i praktik som butiksmedhjælper i BILKA. Er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver, venlig og lærenem.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Hazem Mohamad Yasser Bayassi

  Hazem Mohamad Yasser Bayassi

  9610 Nørager

  21 år, fra Syrien, hvor han har gået i skole i 10 år. Har været i praktik som butiksmedhjælper i BILKA.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Abadit Debesai Yehdego

  Abadit Debesai Yehdego

  9610 Nørager

  33 år, fra Eritrea. Har gymnasial uddannelse og har i hjemlandet arbejdet flere år med børn. I Danmark har hun været i praktik som tjener i BILKAs restaurant. Opvask, rengøring, kundebetjening, ordremodtagelse.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Edina Maslesa

  Edina Maslesa

  6400 Sønderborg

  Kommer oprindeligt fra Bosnien, men kom til Danmark i 1993. Har almindelig skolegang fra mit hjemland og har derefter taget en jern og metal uddannelse. I Danmark har jeg været på Lær Dansk og været udsendt i forskellige job aktiviteter i kommunen indenfor det pædagogiske, køkkenområdet, rengøring og plejen. Jeg er en glad og stabil medarbejder. Jeg vil gerne udføre mit arbejde, så alle er tilfredse. Kolleger vil sige om mig, at jeg er let at samarbejde med og at jeg altid har et godt humør.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Dzuzepe Camili

  Dzuzepe Camili

  6430 Nordborg

  Jeg drømmer om at kunne komme til at arbejde i en børnehave, jeg har erfaring fra en 6 måneder lang praktik. Jeg har også erfaring med butiksarbejde, rengøring og køkkenarbejde. I Kosovo var jeg husmor, jeg passede børn lavede mad og lavede alle huslige pligter.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Cristina-Denisa Bordea

  Cristina-Denisa Bordea

  6470 Sydals

  Jeg er en motiveret og engageret pige med uddannelse indenfor natur- og kulturformidling. Jeg har gode kommunikationsevner og har evnen til at kommunikere professionelt med kunder og kolleger, med det endelige mål at levere kvalitet og værdi. En holdspiller, der kan tilpasse sig nye situationer hurtigt og kan opfylde en række forskellige roller, når det kræves.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Christian Claassen

  Christian Claassen

  6400 Sønderborg

  Er udlært snedker fra Hamborg og har arbejdet i den branche ca. 30 år. Herudover har jeg erfaring med skovning, kundeservice. Som person er jeg fleksibel, aktiv og loyal. Oprindelig kommer jeg fra Tyskland men har arbejdet og boet i Danmark siden 2006.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Amjad Mohammad

  Amjad Mohammad

  6400 Sønderborg

  Jeg er en åben og positiv mand med oprindelse fra Pakistan, men har boet i Danmark siden 1986 og taler flydende dansk og forstår at begå mig i den danske kultur. Jeg har arbejdet i produktion på Danfoss i 26 år og ellers har jeg erfaring fra butik. Har også været i Polen for Sauer Danfoss og oplære nye kollegaer. Har flere gange fået pris for ”godt samarbejde” hos Danfoss.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Fatima Othman

  Fatima Othman

  7000 Fredericia

  Jeg har været selvstændig som frisør i Syrien, fornøjelsen var meget kort på grund af krigen. Mange af mine familiemedlemmer er uddannet frisør, så derfor var det meget naturligt at jeg ville være frisør. Lige nu går jeg på sprogskolen A2B, da jeg gerne vil lære det danske sprog og derefter uddanne mig frisør. Efter flugten fra Syrien til Jordan, arbejdede jeg kort som skrædder. Så mine erfaringer indenfor skrædderfaget er meget begrænset. Jeg kunne godt tænke mig at komme i praktik i en frisørsalon, da det er min drøm og det jeg helst ville i mit liv.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mohamad Ayoub Osman

  Mohamad Ayoub Osman

  9610 Nørager

  Har erfaring med forskelligt håndværksarbejde fra Syrien og fra praktik i Danmark. Er god til at arbejde selvstændigt og viser initiativ ved selv at gå i gang med nye opgaver. Er fleksibel og stabil. Glad og smilende og god til at tale med mennesker.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Jamil Khaled Al-Ali

  Jamil Khaled Al-Ali

  9610 Nørager

  Erfaring som butiksmedhjælper fra Syrien og fra praktik i Bilka. Har erfaring med lagerarbejde, opfyldning af varer og med at hjælpe kunder. Vil gerne arbejde i butik eller i restaurant og er fleksibel i forhold til arbejdstid.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Petruta Tudose

  Petruta Tudose

  6400 Sønderborg

  I Rumænien har jeg arbejdet mange år som syreske, det meget tætte samarbejde mellem mig og kunden, har givet mig meget stor erfaring i at læse og betjene kunder. Denne kompetence vil jeg rigtig gerne bruge i mit fremtidige job i Danmark. Jeg har erfaring indenfor rengøring og det er et rengøringsjob jeg søger efter.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Mustafa Zeljkovic

  Mustafa Zeljkovic

  6400 Sønderborg

  Jeg har oprindelse fra Bosnien, men har boet i DK siden jeg var 9 år gammel, hvor jeg har taget min folkeskole i Tønder. Er derefter uddannet maler i Danmark i 2006 og har samlet set 7 års erfaring indenfor faget. Derudover er jeg tolk både telefonisk og ved personligt fremmøde indenfor sprogende bosnisk, albansk og serbisk. Jeg har mine hænder skruet rigtig godt på og er meget samarbejdsvillig. Derudover har jeg en rigtig god og stærk fysik. Som person er jeg stabil, fleksibel og effektiv.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Monika Karolina Sredzinska

  Monika Karolina Sredzinska

  6300 Gråsten

  Jeg er en stabil, frisk kvinde i 30érne. Jeg kan godt lide at arbejde hvor der er rigtigt travlt og gerne i samarbejde men jeg kan også løse opgaver selvstændigt. Har i Danmark primært erfaring med arbejde fra gartneri men jeg vil også gerne lære noget nyt og tager altid ansvar. Vil også meget gerne prøve at arbejde i en børnehave da jeg rigtig godt kan lide at arbejde med børn
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Molouk Khankeshizadeh Zaklik

  Molouk Khankeshizadeh Zaklik

  6400 Sønderborg

  Kommer oprindeligt fra Iran og har boet i Danmark siden 2003. I Danmark har jeg været selvstændig og haft et pizzaria med min mand i 7 år. Har også erfaring med rengøring på Sønderborg Sygehus og som skrædder/syerske hos Atelier 2000. Fra Iran har jeg primært beskæftiget mig som syerske og har også uddannelse syerske. Jeg har lodde- og montage kursus senest fra 2016.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Magomed Aleroev

  Magomed Aleroev

  6400 Sønderborg

  Jeg kan godt lide at arbejde hvor jeg fysisk kan være i gang og det er vigtigt for mig at lave et godt stykke kvalitetsarbejde. Har primært erfaring fra produktion men har også arbejdet i butikker. Jeg er frisk og kan bedst lide arbejde hvis der er noget struktur. Ellers kan jeg være spontan og social.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Elwira Magdalena Debowska

  Elwira Magdalena Debowska

  6430 Nordborg

  Jeg kommer fra Polen men har boet i Danmark siden 2008. Min primære erfaring i Danmark har jeg fra lager & logistik området. Fra mit hjemland er jeg uddannet fysioterapeut med 4 års erfaring og byggeteknikker i 5 år. Som person er jeg struktureret, imødekommende og hjælpsom.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • CV-Nenad

  CV-Nenad

  Aarhus

  Nenad er 41 år, fra Serbien og bor i Danmark med sin kone og hendes børn. Han har en uddannelse som CNC-programmør og operatør. Nenad har i en lang årrække arbejdet på et trykkeri i Serbien.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • CV-Mustafa

  CV-Mustafa

  Aarhus

  Mustafa har arbejdet på et call Center som kommunikationsingeniør-assistent. Han bor i Aarhus med sin datter og sin kone. Mustafa kan flydende engelsk, rigtig fint dansk, og arabisk.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • CV-Hussein

  CV-Hussein

  Aarhus

  Jeg har 30 års erfaring med at arbejde som elektronikingeniør og med at reparere maskiner. Jeg har både praktisk erfaring som ingeniør, og derudover har jeg erfaring med at undervise. Udover at være ansat i forskellige firmaer, så har jeg også haft mit eget firma i fem år. Her har jeg opnået erfaring med at føre regnskab og styre økonomien. Jeg er gift og har fem voksne børn.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • CV-Rinas

  CV-Rinas

  Aarhus

  Rinas er en glad og udadvendt syrisk kvinde på 23 år, der gerne vil arbejde i en butik eller på hotel. Hun bor sammen med sin onkel og søster.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Bisrat er 20 år gammel, og kommer fra Eritrea. Bisrats modersmål er tigrigna, men hun taler også engelsk og mellemniveau dansk. Hun kom til Danmark i oktober 2015. I sit hjemland arbejdede hun som frisør, hvorefter hun kom i militæret. Her lærte hun at arbejde disciplineret og effektivt. Lige nu er Bisrat i praktik i børnehave.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Ali Abdulaqader Abdullah

  Ali Abdulaqader Abdullah

  Aarhus

  Resume: Jeg er en mand på 30 år, som kommer fra Somalia. Jeg taler somalisk, arabisk, engelsk og dansk. Jeg er som menneske meget pligtopfyldende og hjælpsom. Lige nu lærer jeg dansk hos A2B, men jeg søger arbejde aktivt. Jeg ønsker arbejde som buschauffør i Danmark, fordi jeg har arbejde som buschauffør i Somalia og jeg kan godt lide køre i lang tid.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Omar Fawzi Shekho

  Omar Fawzi Shekho

  Aarhus

  Jeg er en mand på 41 år, som kommer fra Syrien. Jeg er gift og har to børn. Jeg er meget interesseret i musik. Jeg lærer nu dansk hos A2B i Aarhus og søger nu job i Danmark.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Delshan Mohammed Hannan

  Delshan Mohammed Hannan

  9541 Suldrup, Sønderup

  Søger arbejde eller praktik inden for rengøring eller lingende. Har været hjemmegående husmor i Syrien og har her fået kompetencer inden for rengøring, madlavning og børnepasning. Imødekommende og uadvendt.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Esra Göce

  Esra Göce

  6400 Sønderborg

  Jeg er en idérig og nysgerrig cand.merc.’er med fokus på e-commerce og markedsanalyser og søger efter nye udfordrende projektopgaver. Jeg har stor interesse i markedsanalyse og produktudvikling. Yderligere har jeg stærke analytiske kompetencer og en solid kunde og forretningsforståelse, der gør det muligt for mig at samle hurtigt information og finde løsninger. Gennem mine studier og praktik hos Siemens A / S Flow Instruments har jeg opnået tilstrækkelig viden i Business to Business sektor, hvor jeg havde et stort ansvar.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Jana Leimante

  Jana Leimante

  6400 Sønderborg

  I am well-organised and responsible as well as persistent and motivated when it comes to finishing projects. I work well both in a team and alone, and due to my international experiences I am open-minded and flexible regarding social and cultural interactions with people from different backgrounds. I am oftentimes the creative power behind projects due to my creative and artistic nature.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Lachu Rai,

  Lachu Rai,

  6400 Sønderborg

  I Danmark har jeg mest erhvervserfaring fra pædagoghjælper i privat skole og som kok medarbejder. Jeg er en energisk og aktiv bhutanesisk mand der har boet i Danmark siden december 2012. Jeg kan godt tale og skrive dansk og engelsk. Som person er jeg venlig, omgængelig, positiv og fleksibel. Jeg er god til at samarbejde, er meget ansvarlig, præcis og tålmodig og jeg respekterer mit job. Jeg søger alsidigt men forestiller mig noget inden for produktion.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Daniil Mirosnikov

  Daniil Mirosnikov

  6400 Sønderborg

  Jeg er kandidat i engineering mekatronik. Er i stand til hurtigt at tilegne mig ny viden,banebrydende teknologi og løse komplekse opgaver ved hjælp af en systematisk tilgang.Har erfaringssamarbejde med mennesker forskellige baggrunde. temperamenter og aldre,samt, erfaring med at arbejde alene.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Liao Fengxian

  Liao Fengxian

  Broager

  Har køkken erfaring i Danmark igennem 8 år fra hhv. Café Bartholin i 5 år og fra restaurant Huset Blom i 3 år. Som person er jeg glad, udadvendt og altid parat til at hjælpe til, hvor det måtte ønskes. Jeg er god til at samarbejde, kan arbejde selvstændig og er meget pligtopfyldende.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Oday Mohamad Abaad

  Oday Mohamad Abaad

  Svendborg

  Jeg er 25 år og har boet i Danmark siden oktober 2014. Jeg har 4 års erfaring som lastbilchauffør, og vil gerne finde arbejde som lastbilchauffør eller chauffør i Danmark. Jeg er venlig, smilende, overholder aftaler, og er motiveret. Jeg har fået hjælp til at udarbejde mit CV på dansk.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Gharib Zaki Ahmad

  Gharib Zaki Ahmad

  Vordingborg

  Jeg er uddannet frisør og har ikke lavet andet i mit liv ud over at tattovere. I Syrien har jeg haft egen butik hvor jeg havde 1 ansat. Det var her vi også tattoverede de kunder der ønskede det. Efter jeg er kommet til Danmark har jeg et stort ønske om at komme til at arbejde som frisør igen, da det er det jeg brænder for. Lige nu går jeg på sprogskole DU 2 modul 1. som person er jeg meget glad, positiv og er god til at sætte mig ind i nye ting. Jeg er kreativ og meget arbejdsom. Jeg sætter en stor ære i møde til tiden og arbejder gerne over hvis det er påkrævet.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Allan Alla Rashi

  Allan Alla Rashi

  Vordingborg

  Jeg har flere års erfaring som ufaglært elektriker i Syrien. Jeg har mest arbejdet i private hjem, men kan også arbejde på større byggeprojekter. Som person er jeg arbejdsom, mødestabil og detaljeorienteret.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Rabei Farzat Kaddah

  Rabei Farzat Kaddah

  Vordingborg

  Jeg har en drøm om at blive elektriker her i Danmark. Jeg har 2 års erfaring fra Syrien som elektriker, hvor jeg arbejdede som ufaglært elektriker. Jeg synes at det er godt og spændende at arbejde med strøm og de muligheder der er indenfor faget. Jeg er oprindeligt uddannet grafisk designer, men har ikke arbejdet med det siden jeg blev færdig med uddannelsen. Sideløbende med min uddannelse har jeg haft et fritidsjob som IT supporter, hvilket har givet mig en masse erfaring med computerprogrammer. som person er jeg mødestabil, detaljeorienteret, lærenem og har en god humor.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent
 • Maya Gumashvili

  Maya Gumashvili

  Vordingborg

  Jeg har arbejdet som bygningsmaler både i mit hjemland Tjetjenien og rundt omkring i Europa, så jeg har en del erfaring omkring forskellige arbejdsmetoder og traditioner. Selv om jeg er glad for mit erhverv, så søger jeg lige nu et rengøringsjob, da jeg har lyst til at arbejde med noget andet. Jeg har også erfaring fra rengøringsjob idet jeg har gjort rent på et asylcenter i et år. Jeg er en åben og glad person, der arbejder selvstændigt og ansvarligt med mine opgaver.
  Hent CV Kontakt A2B-konsulent

Fredericia

Kontaktpersoner:
Charlotte Gjervig Strømvig - 30 85 12 62 (Tovholder)
Email: cgs@a2b.dk

Ali Bayoumi - 24 88 48 01 (Virksomhedskonsulent)
Email: alibay@a2b.dk

Hadsten

Kontaktoplysninger

Telefon : 27 61 16 10

Jan Lund e-mail: jalu@a2b.dk

Bjørn Christensen e-mail: bch@a2b.dk

Rebild

Kontaktpersoner:
Steffen Berg Bendtsen - 30 92 42 99 (Virksomhedskonsulent)
Email: steb@a2b.dk

Kristian Thinggaard Skriver - 27 61 16 14 (Virksomhedskonsulent)
Email: krsj@a2b.dk

Svendborg

Kontaktpersoner:
Tom Bonnesen - 30 92 42 85 (Tovholder)
Email: tobon@a2b.dk

Anders Søndergaard- 30 92 42 86 (Virksomhedskonsulent)
Email: anson@a2b.dk

Sønderborg

Kontaktpersoner:
Martin Schlaikjer-Petersen - 25 42 22 91 (Tovholder)
Email: msp@a2b.dk

Linda Petz - 41 33 08 68 (Virksomhedskonsulent)
Email: lipe@a2b.dk

Birgitte Bonde - 30 92 42 70 (Virksomhedskonsulent)
Email: bib@a2b.dk

Varde

Kontaktpersoner:
Beverly Goodwin - 30 92 42 64 (Virksomhedskonsulent)
Email: bego@a2b.dk

Vordingborg

Kontaktpersoner:
Hannah Hjorth Boisen - 24 89 86 02 (Tovholder)
Email: hhb@a2b.dk

Liselotte Hvilsom - 30 92 42 84 (Virksomhedskonsulent)
Email: lihvi@a2b.dk

Aarhus

Kontaktpersoner:
Anna Carøe - 41 33 08 63 (Virksomhedskonsulent)
Email: anca@a2b.dk

Pia Braun - 24 88 48 18 (Virksomhedskonsulent)
Email: piabr@a2b.dk

Sara Boiesen Larsen - 30 92 42 89 (Virksomhedskonsulent)
Email: sblar@a2b.dk